Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Heavy Grips® Handknijpers (grippers)

Verbeter je hand- en onderarm gripkracht - Liggen fijn in de hand - Hoogste kwaliteit

26,50

10%
visibility
shopping_cart

Heavy Grips® Starterspakket

Verbeter je hand- en onderarm gripkracht. Nu met pakket voordeel!

79,50

71,55

10%
visibility
shopping_cart

Heavy Grips® Semi-Gevorderd

Verbeter je hand- en onderarm gripkracht. Nu met pakketvoordeel!

79,50

71,55

10%
visibility
shopping_cart

Heavy Grips® Gevorderde Pakket

Verbeter je hand- en onderarm gripkracht. Nu met pakketvoordeel!

79,50

71,55

Grippers zijn kleine, handige apparaten die je gripkracht kunnen verbeteren. Je onderarm, hand- en vingerspieren worden door het gebruik van goede grippers een stuk sterker. Ideaal voor krachtsporters omdat  je langer een zware stang kunt vasthouden zonder dat je grip verzwakt. Ook ideaal voor andere sporten waar een krachtige grip belangrijk is zoals bij het bergklimmen, tennis, honkballen, turnen etc. 

Grippers, ook wel handknijpers genoemd, komen in veel verschillende zwaartes en versies voor. De meeste grippers worden gekocht bij een sportzaak en bestaan vaak uit twee plastic handeltjes met een veertje ertussen. Deze kun je vaak honderden malen achter elkaar dichtknijpen. Een leuk hebbedingetje maar om hand- en onderarmkracht te verbeteren heb je er weinig aan.

Zoals met iedere vorm van krachttraining moet je een steeds grotere weerstand overwinnen om kracht op te bouwen. Om dat te kunnen doen met een handknijper heb je professionele grippers nodig. Dit is waar merken zoals de Heavy Grips® om te hoek komen kijken.  De Heavy Grippers® zijn zeer solide. 

Er zijn veel verschillende zwaartes waar je uit kunt kiezen. Ons advies is om rustig aan te beginnen met bijv. een HG100 of 150 (Heavy Grip) en van daaruit verder uit te gaan bouwen. Als een gripper éénmaal te licht voor je is, kun je deze altijd nog als warming-up gripper gebruiken of een gripper om wat meer herhalingen mee te maken.

Grippers zijn niet alleen ideaal voor krachtsporters maar ook voor andere sporters voor wie gripkracht essentieel is zoals bergbeklimmers, honkballers, turners, tennissers, krachtsporters etc.


Laatst bekeken producten