Alles over Pre-Workouts

  • Pre-workouts met veel verschillende ingrediënten in kleine hoeveelheden. Dit zijn algemene, all round producten die een beetje van alles doen; een beetje meer focus, een beetje meer pomp, een beetje meer kracht, een beetje beter herstel etc. Deze producten zijn zeer geschikt voor atleten die een algemene trainingsboost zoeken.

  • Je hebt ook pre-workouts met maar een beperkt aantal verschillende ingrediënten. Deze ingrediënten zijn echter wel in grote hoeveelheden in het product aanwezig zodat ze optimaal werken. Dit soort pre-workouts richten zich op een of een paar specifieke aspecten van bodybuilding zoals krachttoename of spiermassatoename.  Dit soort producten zijn ideaal voor atleten die op zoek zijn naar kracht- en massatoename.

Tips

  • Controleer vooraf de ingrediëntenlijsten van je andere supplementen om te voorkomen dat je bepaalde stoffen niet dubbelop inneemt.

  • Atleten die niet goed tegen cafeïne of cafeïneachtige producten kunnen doen er goed aan om cafeïnevrije varianten van pre-workouts te nemen.

  • Wedstrijdatleten worden altijd geadviseerd om bij hun sportbond na te vragen of gebruik van desbetreffende pre-workout toegestaan is.

Binnen ons assortiment hebben we twee verschillende pre-workouts beschikbaar, de RAW IRON® Gorilla Force en de RAW IRON® Hulk Force. Laatstgenoemde kun je zowel als een pre-workout maar ook als post-workout gebruiken. Welk product het beste bij je past is mede afhankelijk van je specifieke doelstelling. 

Nog vragen? Stuur een mail naar info@sportfood.nl of bel ons op 073 - 5223424