pre-workouts

Er bestaan 2 categorieën pre-workouts:

1) Pre-workouts met veel verschillende ingrediënten in kleine hoeveelheden. Dit zijn algemene, all round producten die een beetje van alles doen; een beetje meer focus, een beetje meer pomp, een beetje meer kracht, een beetje beter herstel etc. Deze producten zijn zeer geschikt voor atleten die een algemene trainingsboost zoeken.

2) Je hebt ook pre-workouts met maar een beperkt aantal verschillende ingrediënten. Deze ingrediënten zijn echter wel in grote hoeveelheden in het product aanwezig zodat ze optimaal werken. Dit soort pre-workouts richten zich op een of een paar specifieke aspecten van bodybuilding zoals krachttoename of spiermassatoename.  Dit soort producten zijn ideaal voor atleten die op zoek zijn naar kracht- en massatoename.

Tips
- Controleer vooraf de ingrediëntenlijsten van je andere supplementen om te voorkomen dat je bepaalde stoffen niet dubbelop inneemt.
- Atleten die niet goed tegen cafeïne of cafeïneachtige producten kunnen doen er goed aan om cafeïnevrije varianten van pre-workouts te nemen.
- Wedstrijdatleten worden altijd geadviseerd om bij hun sportbond na te vragen of gebruik van desbetreffende pre-workout toegestaan is.

Binnen ons assortiment hebben we twee verschillende pre-workouts beschikbaar, de RAW IRON® Gorilla Force en de RAW IRON® Hulk Force. Laatstgenoemde kun je zowel als een pre-workout maar ook als post-workout gebruiken. Welk product het beste bij je past is mede afhankelijk van je specifieke doelstelling. 

Nog vragen? Stuur een mail naar info@sportfood.nl of bel ons op 073 - 5223424