Over Sportfood.nl

In 2005 zijn wij begonnen met de verkoop van sportvoeding. Al snel kregen we in de gaten dat er in supplementenland (te) veel slechte producten verkocht werden. Producten met verboden stoffen, producten met claims die niet waargemaakt konden worden en producten waarvan de inhoud ervan niet overeenkwam met wat er op het etiket stond. Als rasechte sporters vonden we dat dat anders moest en daarom hebben wij indertijd Sportfood.nl opgericht.

Wat maakt Sportfood.nl zo bijzonder?
•  Wij verkopen niet zo maar alle producten en wij bieden ook bewust niet alle merken aan. Wij zijn uiterst selectief in het bepalen van welke producten goed zijn voor atleten en welke merken te vertrouwen zijn. Alles wat aangeboden wordt bij Sportfood.nl kan met een gerust hart gebruikt worden.
•  Wij zijn Official Dealer van RAW IRON® Sports Nutrition met een kwalitatief hoogwaardig en uniek assortiment professionele sportvoeding en supplementen. RAW IRON®, bekend van de slogan "Proud To Be Strong" wordt geproduceerd in Nederland in een faciliteit met een FSSC 22000 certificatie. De kwaliteit van het productieproces, de grondstoffen en het eindproduct worden continu bewaakt.
•  Wij hebben specialisten in huis die echt advies kunnen geven. We hebben een speciale belangstelling voor de combinatie sport, voeding en gezondheid. Er staat bij ons o.a. een fysiotherapeut, een voedingsdeskundige en een diëtiste op de payroll. Wie je ook aan de lijn krijgt, we snappen je vraag en we weten waar we het over hebben!
•  Wij werken waar nodig goed samen met de Nederlandse Voedsel- en Waren authoriteit (NVWA). De NVWA houdt de veiligheid van ons voedsel in de gaten. Daarvoor zijn wetten en regels opgesteld. De NVWA controleert of bedrijven die zich met voeding bezig houden zich aan de wetten en regels houden. Een goede zaak!
•   Kwaliteit staat bij ons op #1,2 en 3. Geen concessies! Alle door Sportfood.nl aangeboden producten voldoen aan de door de Nederlandse wetgever opgestelde voorwaarden voor sportvoeding en voedingssupplementen en zijn gegarandeerd 100% vrij van doping en 100% vrij van anabole steroïden. 
•  Wij in Nederland en België inmiddels zijn uitgegroeid tot een vooraanstaande sportvoedingspecialist.
•  Wij inmiddels vele duizenden sporters, van beginners tot wedstrijdatleten, hebben mogen voorzien van een gedegen advies en een kwalitatief hoogwaardig product. Het geeft een sporter "the extra edge" en dat horen wij regelmatig terug in de vele positieve feedback die wij mogen ontvangen. Dank daarvoor!
 
Meer weten over Sportfood.nl? Bel naar 073 - 522 3424 (door de week tot 21.00 uur 's avonds en op zaterdag tot 17.00 uur) of stuur een email naar info@sportfood.nl We staan voor je klaar en helpen graag!

Sportfood.nl is een onderdeel van Vital Direct B.V.