Algemene Informatie

Sportfood.nl is een onderdeel van Vital Direct BV en reeds vanaf 2005 een vertrouwd adres voor een unieke reeks kwalitatief hoogwaardige sportvoeding en supplementen. Wij zijn uiterst selectief in het bepalen van welke producten goed zijn voor sporters. Alles wat aangeboden wordt bij Sportfood.nl kan met een gerust hart gebruikt worden.

RAW IRON® Sports Nutrition RAW IRON® heeft een kwalitatief zeer hoogwaardig assortiment professionele sportvoeding en supplementen. RAW IRON® is bekend van de slogan "Proud To Be Strong" en wordt geproduceerd in Nederland in een faciliteit met een FSSC 22000 certificatie. RAW IRON® gebruikt alleen de meest zuivere ingrediënten voor al zijn producten. De kwaliteit van het productieproces, de grondstoffen en het eindproduct worden continu bewaakt.

Uit voorraad leverbaar Alle producten zijn uit voorraad leverbaar. Het is steeds ons streven je bestelling nog dezelfde dag uit te leveren.

Deskundig advies Als je wilt weten wat een hoogwaardig supplement voor je specifieke situatie kan betekenen, of als je tijdens het gebruik van je sportvoeding/supplementen behoefte hebt aan begeleiding, neem dan gerust contact met ons op. We hebben alle deskundigheid in huis en helpen graag! Wij zijn op maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar op 073 – 522 3424 tussen 08:30 en 21:00 maar ook op zaterdag tussen 08:30 en 17:00. Of stuur een email naar info@sportfood.nl We hechten aan een goede telefonische bereikbaarheid en een snelle respons op al je vragen.