Heavy Grips® handknijpers (grippers)
Heavy Grips® Handknijpers (grippers)

Verbetert je hand- en onderarm gripkracht - Liggen fijn in de hand - Hoogste kwaliteit - Levenslange garantie!

Levertijd

Uit voorraad leverbaar

€ 26,50
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Heavy Grips® bestel je voordelig en snel bij Sportfood.nl

Heavy Grips® grippers zijn een ideale manier om je hand- en onderarm gripkracht aanzienlijk te versterken. Ideaal voor sporters waarbij gripkracht essentieel is zoals bergbeklimmers, honkballers, turners, tennissers, krachtsporters etc. 

Over de kwaliteit van de Heavy Grip® Grippers kunnen we heel kort zijn; we durven een onbeperkte, levenslange garantie op de grippers te geven. Dus mocht over een aantal jaren en na duizenden herhalingen de gripper toch onverhoopt kapot gaan (gebeurt zeer zelden) dan stuur je de gripper naar ons op en krijg je een nieuwe. Je factuur is je garantiebewijs.

De Heavy Grips kent zes verschillende krachtniveau's om je hand/onderarm kracht flink te verbeteren.

Welke gripper past het beste bij je? 
Je bent net met grip training begonnen, bent herstellend van een blessure of zoekt een warming-up gripper dan is de HG100 ideaal. Voor dames is deze gripper al een pittige uitdaging. Knijpkracht 45kg 

De volgende gripper is voor mannelijke atleten die al specifiek wat aan sport hebben gedaan. De dames zullen hier hun handen meer dan vol aan handen en de meeste dames zullen deze nooit sluiten, wat het natuurlijk tot een leuke uitdaging maakt! Deze gripper heet HG150. Knijpkracht 68kg 

De volgende gripper is HG200.  Krijg je deze de eerste keer al meteen dicht dan ben je al behoorlijk sterk. De meeste mannen sneuvelen de eerste keer op deze gripper en zien de HG200 al als een behoorlijke uitdaging.  Knijpkracht 91kg

De HG250 is de universele standaard als het gaat om grip kracht. Alleen serieuze krachtsporters die specifiek hun grip trainen zullen deze HG gripper uiteindelijk kunnen sluiten. Vele ''gewone'' mannen zullen deze nooit sluiten.  Knijpkracht 114kg 

De HG300 is echt een beest van een gripper. Krijg je deze ooit gesloten dan behoor je al tot een elite grip groep mannen. Deze gripper krijg je echt alleen maar dicht als je de vorige grippers goed hebt doorlopen. Van de honderdduizenden atleten die HG grippers wereldwijd hebben gekocht zijn er maar een paar honderd die deze gripper ooit hebben gesloten.  Knijpkracht 136kg 

En dan...dan is er de HG350, ook wel ''The Beast'' genoemd! Het ultieme sluitstuk van de Heavy Grip® series. De schatting is dat er wereldwijd slechts tussen de 10 en de 20 mensen zijn die deze gripper kunnen sluiten! Als deze je ooit lukt, dan horen we graag van je! Knijpkracht 159kg 

Kies zorgvuldig je gripper(s)uit. We kunnen helaas eenmaal geopende grippers niet omruilen. Is een aangeschafte gripper te zwaar voor je, dan zit er niks anders op dan hard trainen om hem te kunnen sluiten! 

Levenslange garantie; zelfs op slijtage!  Voorwaarden levenslange garantie:
- De kapotte gripper dient direct na het defect naar Sportfood.nl verzonden te worden. Voordat je de gripper verstuurd s.v.p. eerst altijd defect melden aan Sportfood.nl.
- Is de gripper beschadigd door andere oorzaken dan normaal gebruik, dan vervalt de garantie. Onder normaal gebruik wordt verstaan het sluiten van de gripper met 1 hand. Bij het gebruik van andere apparatuur of andere hulpmiddelen om de gripper te sluiten vervalt de garantie.                                                                                           
- Er  worden maximaal 1 gripper per klant vergoed met levenslange garantie. Op alle andere grippers zit standaard 1 jaar garantie.
- De defecte gripper wordt vervangen door een nieuwe gripper van exact dezelfde sterkte. Een andere sterkte terugkrijgen voor je defecte gripper is niet mogelijk.
- De gripper dient aantoonbaar bij Sportfood.nl gekocht te zijn.

Bericht voor Captains of Crush® (CoC) gebruikers:  De Heavy Grip® grippers laten zich iets makkelijker sluiten dan de CoC's. Houdt hier rekening mee als je je CoC collectie wil aanvullen met Heavy Grips.

Ervaringen
- Prima voor de prijs!
- Ik heb de grippers van Captains of Crush en deze van Heavygrips. Allebei zijn ze hartstikke goed alleen deze zijn een stuk goedkoper dus ik ga verder met deze!
- Ik heb best wel grootte onderarmen, groter dan die van J. Groot, alleen ik krijg hooguit één keer de HG 150 dicht, terwijl hij het al tien keer red. Maar ik ben aan het trainen en boek vooruitgang.
- Ik heb deze handgrippers besteld en na 6 maanden kan ik de HG100 al bijna sluiten! - Ik merk zeker verschil en beveel het daarom ook aan.
- Niet verkeerd hoor. Knijpen lekker.
- Goede kwaliteit, ligt fijn in de hand.
- Zoals de titel al zegt: Deze gripper is van zeer hoge kwaliteit, plus levenslange garantie, wat eigenlijk "overkill" is, maar zeer fijn, voor het geval dat. De handgrepen zijn gemaakt van "gerasterd" metaal, wat voor een goede grip zorgt.
- De prijs is ook iets wat echt opvalt, want voor die prijs is dit echt het beste van het beste. Kortom: Niet denken, gewoon kopen :)
- Super voor handtraining, je ziet de spieren groeien!
- Zware kwaliteit, vlot geleverd voor een lage prijs. Ik kan grippertraining echt aanbevelen
- Ik heb net de heavy grip 150 binnengekregen. Ziet er goed uit en is stevig. Ga er mee aan de slag en hoop wat meer kracht te krijgen. Voelt 100% beter dan die goedkope plastic grippers. Snel geleverd. Prima shop.
- Ik vind deze grippers echt fijn. Heb ze nu allemaal en krijg tot HG250 dicht. De levenslange garantie bevalt me ook wel.

Laatst bekeken producten