RAW IRON® Professional Fat Burner
RAW IRON® Professional Fat Burner

Inhoud 90 capsules - Sportfoods best buy - Voor sporters en niet-sporters - Voor zowel mannen als vrouwen!

Levertijd

Niet op voorraad

€ 25,95
€ 24,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

RAW IRON® Professional Fat Burner bestel je voordelig en snel bij Sportfood.nl

De RAW IRON® Professional Fat Burner is een kwaliteitsproduct dat is samengesteld door en voor sporters. Dit product is bij normaal gebruik veilig en 100% dopingvrij. De RAW IRON® Professional Fat Burner product kan in allerlei situaties gebruikt worden maar zal het beste resultaat opleveren als je erbij sport en zo goed als mogelijk op je voeding let.

RAW IRON® Professional Fat Burner bevat per dagdosering (= 3 capsules per dag)
300 mg groene thee (EGCG 30%)
160 mg Caralluma Fimbriata
100 mg Caffeine Anhydrous
35 mg Naringine

Hulpstoffen
Gelatine (capsule), microcrystalline cellulose (vulstof), magnesium stearaat (smeermiddel), silicium dioxide (antiklontermiddel)

Allergie informatie
Dit supplement bevat geen allergenen

Kenmerken
- Hoogwaardig voedingssupplement
- # 1 burner in zijn soort
- Bevat bevat 160 mg Caralluma Fimbriata.
- Bevat de juiste dosering van 300 mg Cafeïne en 300 mg Groene thee extract
- Bevat  ingrediënten die elkaars werking versterken
- Sinds jaar en dag een best seller!
- Een kwaliteitsproduct van RAW IRON® Sports Nutrition

Inhoud
90 capsules

Wijze van gebruik
Volwassenen, dag een & twee - 1 capsule bij het ontbijt of 45 minuten voor de training (totaal 1 capsule per dag) dag drie & vier - 1 capsule bij het ontbijt en 1 capsule 45 minuten voor de training of bij de lunch (totaal 2 capsules per dag) Vanaf dag vijf - 1 capsule bij het ontbijt en 1 capsule 45 minuten voor de training of bij de lunch en 1 capsule bij het avondeten (totaal 3 capsules per dag). Bevat cafeïne. Niet aanbevolen voor kinderen en zwangere vrouwen. Neem de capsules in met veel water. Neem 4 uur voor het slapengaan geen capsules meer in. Bouw de inname altijd langzaam op. Nooit meer dan 3 capsules per dag. Probeer de inname van Cafeine houdende dranken zoals koffie en energie dranken tot een minimum te beperken tijdens de kuur. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van ziekte of medicijngebruik, zwangerschap of borstvoeding. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen passen in een gezonde levensstijl maar zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.
Let op: De RAW IRON® Professional Fat Burner is niet geschikt voor personen beneden de 18 jaar. Raadpleeg bij gelijktijdig gebruik van geneesmiddelen en/of andere stimulerende middelen altijd eerst een arts of apotheker. Niet gebruiken bij hart- en vaataandoeningen, hoge bloeddruk, diabetes, glaucoom, schildklier-, nier- of prostaatproblemen of bij gebruik van MAO-remmers. Raadpleeg in geval van twijfel altijd uw arts. Niet langer dan een maand achtereen gebruiken als afslankmiddel.

Nog vragen?
Voor alle mogelijke vragen kun je ons bellen op 073 – 522 3424 (op werkdagen tot 21.00 uur s' avonds en op zaterdag tot 17.00 uur) of een berichtje sturen naar info@sportfood.nl

Gratis naar keuze
Bij een bestelling vanaf €75,00 ontvang je gratis naar keuze een verpakking Vitamine C, Omega 369, Magnesium of de Gewrichtsformule. Geef je keuze aan in het vakje “opmerkingen” op het einde van het bestelproces. We sturen het dan gratis mee met je bestelling.

Gratis meeneemverpakking
Je ontvangt bij je eerste bestelling altijd een gratis meeneemverpakking!

Ervaringen
- Ik heb deze gebruikt omdat de Xtreme fat burner op was en ik moet zeggen deze vind ik heel goed. Netjes wat afgevallen en veel energie tijdens het trainen.
- Je valt goed af
- Met deze vetverbrander val je goed af. Ik vond hem erg fijn en ik kreeg ook meer energie overdag. Mijn honger werd ook iets minder. Ik heb 3x in de week gesport en een beetje op mijn eten gelet maar geen dieet.
- Sinds vandaag begonnen om het uit te testen en hopen dat hierbij me buikvet minder zal worden....
- Deze vetverbrander werkt prima voor mij. Ik ga wel iets meer zweten, maar heb minder honger en meer energie. Mijn gewicht is ook gezakt.
- Dit is mijn favoriete spul voor vetverbranding. Ik kan er goed tegen en helpt mij ook echt. Mijn moeder gebruikt deze nu ook en zij is ook tevreden. Ze zweet wel meer, daar heb ik geen last van.
- Ik ben zeer tevreden. Ik fitness 3x per week en heb 4 weken deze vetverbrander gebruikt Ik heb nu 4% minder vet dan een maand geleden.
- Ben nu denk 2 weken bezig ben super te vreden deze pillen geven mij een vol gevoel en sla soms dan ook een maaltijd over weet dat het niet goed is maar ga me ook niet vol eten ik sport niet maar fiets en loop heel veel dus vind het top echt een aanrader
- Blij als mijn nieuwe potjes binnen zijn! Ik krijg er energie van en ik merk dat ik meer zweet tijdens de trainingen. Verder vind ik het fijn dat het capsules zijn, geen tabletten en dus makkelijk in te nemen.
- Gebruik van fat burner laat me zeker meer zweten (deed ik amper). ik ga nu bijna dagelijks afwisseld van lang of kort fitnessen ook dus heb wel wat meer energie ik ben echter wel geen gram afgevallen maar wel wat sterker geworden (lichtjes verschil maar zeker lang niet zichtbaar :) Ik doe afwisseld fitness met beetje cardio en wat meer power.Eten ook niet veel verschil met daarvoor maar ik eet altijd wel redelijk gezond :) deze is wel beter dan alle andere dingen die ik ooit gebruikt heb maar ben van plan ietsje anders van jullie te testen om te zien of ik meer verschil merk :) groetjes
- Mijn eerste ervaring met fatburners en meteen een goede. Nog een paar dagen en me 'kuurtje' zit erop. Heb deze periode gecombineerd met 5 a 6 dagen per week in de sportschool. Enkel water, vitaminewater, melk en crystal clear drinken. Op me voeding letten. Ruim zeven kilo eraf. Ga nu een maand fat blockers proberen en op dezelfde voet verder. In maart bestel ik dit potje sowieso weer! Zeker een aanrader!
- Ik ben tevreden. Deze vetverbrander is niet zo agressief als sommige die ik heb gebruikt. Van deze krijg je gewoon lekkere energie, kunt goed slapen en langzaam meer zeker zie je je vet minder worden. Ik heb het tweede potje net besteld.
- Hele fijne vetverbrander. Geen rare bijwerkingen en werkte goed bij me. Ik heb er weer eentje besteld.
- Ik ben van een ander merk overgestapt op deze en het bevalt prima. Veel energie, weinig honger en mijn vet% is gezakt van 33% naar 29%
- Deze vet burner werkt prima bij mij. Het geeft me net de duw die ik nodig heb. Ik heb minder honger en zit nu in de tweede week en begin duidelijk verschil te zien. Ben benieuwd hoe ik er over een paar weken bij sta??!

Vraag van Matthew: mag je ook de capsule open maken en het spul mengen in water en het opdrinken als je het best moeilijk vind om ze geheel door te slikken
Antwoord van Sportfood.nl: Hoi Matthew, ik zou de capsules niet openmaken. Neem de capsules bijvoorbeeld in met wat bio garde yoghurt of vla

Vraag van Saskia: Wat is het verschil tussen de aangeboden Stackers en afslankpillen? Zelf nu een aantal maanden T6 gebruikt en ik ben op zoek naar een ander product hiervoor in de plaats.Suggeties? Gr. Saskia
Antwoord van Sportfood.nl: Hoi Saskia, Stackers is een bekend merk afslankpillen. Stuur s.v.p. even een mail naar info@sportfood.nl en we kunnen je een uitgebreide suggestie geven van producten die bij jou passen. Sportieve groeten!

Vraag van Lore: Ik ben nu 3 dagen bezig met de fatburners en heb last van diarree en moet meer plassen dan normaal. Is dit normaal? Want ik wou volgende week starten met de vochtafdrijvers, maar is dit wel een goed plan?
Antwoord van Sportfood.nl: Hoi Lore, diarree kun je krijgen van teveel caffeine. Ik zou de komende dagen terug gaan naar 1 capsule per dag en geen koffie drinken totdat alles weer normaal is en dan langzaam weer opbouwen naar 2-3 capsules per dag. Meer plassen is normaal. De vochtafdrijvers kun je prima gebruiken volgende week.

Vraag van René: Hoi, ik heb de fatburners nu klaar liggen om te beginnen. Maar moet ik de inhoud van de capsules in water oplossen of de capsule in ze geheel innemen en lost dat op in je lichaam? Groet René
Antwoord van Sportfood.nl: Hoi René, deze capsules moet je altijd in zijn geheel innemen. Heb je moeite met het slikken van capsules, neem ze dan in met wat biogarde yoghurt of vla

Vraag: Als je de 2e pot besteld? Moet je dan weer beginnen met 1 per dag? Of kan je meteen doorgaan met de 3 per dag? Verder doet dit veel voor me, ik zweet veel bij het trainen en helpt zeker tegen het honger gevoel! Bedankt!
Antwoord: Hoi Esmeé, je mag doorgaan met dag 3. Goed om te horen dat het werkt!

Vraag: Hoi, ik sport gemiddeld 4x in de week. Ik gebruik nu why protein en let erg op mijn voeding. Nog steeds heb ik overtollig vet rond mijn middel, buik en bovenbenen. Mijn vraag: "kan de fatburner tegelijkertijd gebruikt worden met whey protein"?? Whey protein gebruik ik 1x per dag 200ml. Groet René
Antwoord van Sportfood.nl: Hoi René, Whey en fatburners kunnen prima met elkaar gecombineerd worden.

Vraag van Sanne: Ik heb weinig vet, alleen wat op me buik. Kan ik deze dan ook gebruiken voor extra snel resultaat?
Antwoord van Sportfood.nl: Hoi Sanne, dat kan zeker. Naast goede voeding en voldoende beweging versnelt deze vetverbrander het verbrandingsproces.

Vraag: Ik heb voor het eerst een kuur besteld en train nu 4 a 5 keer in de week en dan voornamelijk cardio met daarnaast af en toe kracht dus ben benieuwd. In hoeverre moet je oppassen met cafeïne en met alcohol?
Antwoord van Sportfood.nl: Hoi Patrick, in het algemeen gaan alcohol en verlaging van vetpercentage niet zo goed samen. Cafeine en alcohol bijten elkaar niet direct maar ik zou alcohol consumptie tot een absoluut minimum beperken als je doel is om je vetpercentage te verlagen.

Vraag: van Nick: Hallo... Ik had een vraag, kan je dit ook gebruiken zonder erbij te sporten? groetjess
Antwoord van Sportfood.nl: Hoi Nick, deze fatburner kun je ook gebruiken zonder te sporten al gaat het met sporten natuurlijk sneller. Als je niet wilt of kunt sporten, probeer tijdens het gebruik in ieder geval 30 minuten per dag stevig te wandelen.

Vraag van Robin: ik wil overtollig vet gaan wegtrainen, hiervoor wil ik mijn honger gevoel stillen door deze pillen te gebruiken. kan ik hiernaast dan ook nog creatine nemen voor extra energie of is dit beter om niet te combineren?
Antwoord van sportfood.nl: Hoi Robin, je kunt Creatine er gewoon bij gebruiken alleen houd rekening dat je in kilo's dan wel zwaarder kunt worden. Dit is echter vocht en geen vet.

Vraag van Michelle: Ik train 4-5 keer per week, de rustdagen moet je dan ook de pillen gebruiken?
Antwoord van Sportfood.nl: Hoi Michelle, ja op rustdagen ook innemen.

Vraag van Daan: Ben net 5 dagen bezig met deze vet burner, en het is nog niet lang genoeg om echt resultaten te zien maar mijn eerste ervaringen zijn positief! mijn honger gevoel is helemaal weg en voel heb toch genoeg energie voor de dag. Maar ik vroeg me af of ik na 1 pot in een x kan stoppen met vet burners? Kom ik dan snel weer aan? of moet ik het rustig afbouwen?
Antwoord van Sportfood.nl: Hoi Daan, wij raden aan om na maximaal 2 potten, minimaal 1 maand te stoppen. Als je verder een evenwichtig voedingspatroon volgt zul je niet snel aankomen. Je hoeft niet rustig af te bouwen met dit product.
Vraag van Alex: Hoe kan ik de vet burner het beste gebruiken in combinatie met Whey en Hulkforce V2. Verder perfect product
Antwoord van Sportfood.nl: Hoi Alex, beide producten kun je gewoon gebruiken volgens hun eigen specifieke inname advies. Je hoeft nergens speciaal rekening mee te houden.

Vraag van Loes: Hallo! Tot nu toe bevalt hij prima, ik vroeg me alleen af wat nou beter is 45 min voor het sporten of bij de lunch? Verbrand je meer als je hem voor het sporten ineemt? En zou dat dan ook met de pil van de avond kunnen?
Antwoord van Sportfood.nl: Hoi Loes, het kan allebei, maar net voor het sporten hebben deze vetverbranders net wat meer resultaat.

Vraag van Hetty: Bij mij werkt het super. Ik train 5 dagen in de week en voordat ik begon met deze fatburners viel ik kwa gewicht niks af. Nu ben ik een weekje begonnen met de fatburners en al 2 kilo lichter. Maar wel een vraagje. Je mag het een maand achtereen gebruiken en daarna? Moet je een week stoppen of langer? Ik wil nog ongeveer 8 kilo kwijt en ik hoop natuurlijk dat ik dat Red in een maand maar ben toch bang dat als ik stop dat t weer terug komt. Na hoelang mag je dan weer beginnen?
Antwoord van Sportfood.nl: Hoi Hetty, goed om te horen dat de Fat Burner al goed aan het werken is! Als je na 1 pot een weekje rust pakt kun je daarna gerust weer een pot pakken. Na de tweede pot zou ik minimaal een maand er tussen laten. Sportieve groeten, Bas-Sportfood.nl (Geplaatst op 01-08-13)

Vraag van Gerrit: Hoelang is deze kuur?
Antwoord van Sportfood.nl: Hoi Gerrit, 1 pot is voldoende voor 1 maand.

Vraag van L.: Hoi, ik heb deze net besteld kan iemand mij vertellen of dit ook bijwerkingen heeft? En val je er veel van af? Groeten
Antwoord van Sportfood.nl: Hoi L, Dit product geeft zelden bijwerkingen. Als je niet goed tegen cafeine kan dan zou ik de dosering langzaam opvoeren, verder kun je het zonder problemen gebruiken. Of je er veel van afvalt hangt van een hoop factoren af zoals je voeding- en bewegingspatroon, leeftijd, geslacht, hoeveelheid overgewicht etc.. Het geeft je in ieder geval een goede duw in de rug bij het afval proces!

Vraag van Krullies: Ik ben op zoek naar een goede fatburner, heb last van me onderbuik en wil in de zomer een mooi figuur hebben. Zelf gebruikte ik de black cats altijd, het geeft een goede boost, eet minder en je verliest duidelijk wat. Kan ik dit product met black cats vergelijken?
Antwoord van Sportfood.nl: Hoi Krullies, de RAW IRON Professional Fatburner zit inderdaad in dezelfde categorie als de Black Cats.

Vraag van Desi: Ik merk helemaal geen verschil met deze pillen. Hoe kan dat?
Antwoord van Sportfood.nl: Hoi Desi, je geeft iets te weinig informatie om de vraag te kunnen beantwoorden: allereerst, houd je je aan de aanbevolen dosering en sla je geen dagen over? Let je op je voeding? Tegen extreem slecht eten kan geen pil op namelijk. Sport je regelmatig? Alleen maar pillen slikken en hopen dat het vet er afsmelt gaat niet lukken. Hoe lang heb je de Fat Burner de kans gegeven? Er zijn minstens 2-3 weken voor nodig voordat je zichtbare resultaten ziet. Geen enkele pil is een wondermiddel, maar slechts een goede ondersteuning voor je voeding en sporten. De RAW IRON Fat Burner is één van de beste legale Fat Burners op de markt op dit moment. Stuur ons anders even een mail naar info@sportfood.nl zodat we verder kunnen helpen.

Vraag van Ryan: ik heb deze vetverbrander ook en ben ook tevreden. Dit is de eerste vetverbrander die wat voor me doet. Ik heb nog wel een vraag, mag mijn vriendin deze ook gebruiken of is deze alleen voor mannen?
Antwoord van Sportfood.nl: Hoi Ryan, bedankt voor je review. De RAW IRON Professional Fat Burner is ook prima te gebruiken door vrouwen. Geen enkel probleem!

Aantal

Prijs per stuk (incl. btw)

1 of meer

€ 25,95  € 24,95

2 of meer

€ 25,95  € 23,95