Burner

RAW IRON® Professional Burner
Burner
60 capsules - Voor sporters en niet-sporters - Voor mannen en vrouwen

Levertijd

Uit voorraad leverbaar

€ 26,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Vraag het de specialist!

GRATIS ADVIES OP MAAT

Ondersteunt de normale vetstofwisseling en draagt bij aan het energiemetabolisme en een normaal vetmetabolisme*

Het geheim van de RAW IRON® Professional Burner zit hem in de combinatie van liefst zes (6) unieke ingrediënten. Het bevat L-Carnitine L-Tartraat, Caffeïne, Groene thee extract (waarvan 45% EGCG), Groene koffiebonen extract, Capsimax® en Chroom picolinaat* (draagt bij aan een normaal vetmetabolisme en het energiemetabolisme, ondersteunt de normale vetstofwisseling).
 

# 1 burner in zijn soort
Hoogwaardig voedingssupplement
Bevat de juiste doseringen L- Carnitine L- Tartraat, Cafeïne, Groene thee extract, Groene koffiebonen extract, Capsimax® en Chroom in slechts 1 capsule

De voordelen!

Slechts 1 of 2 capsules per dag!
Bevat ingrediënten die elkaar versterken
✓ Volgens ISO 22000 Kwaliteitsnormen geproduceerd in Nederland
✓ Ondersteunt de normale vetstofwisseling en draagt bij aan het energiemetabolisme en een normaal vetmetabolisme*

Enkele ervaringen

+ Ik heb deze gebruikt omdat de Xtreme op was en ik moet zeggen deze vind ik heel goed + Ik vind hem erg fijn en ik kreeg ook meer energie overdag. Ik heb 3x in de week gesport en een beetje op mijn eten gelet maar geen dieet + Dit is mijn favoriete spul. Ik kan er goed tegen en helpt mij ook echt + Ben nu denk 2 weken bezig ben super tevreden, een aanrader + Blij als mijn nieuwe potjes binnen zijn! Verder vind ik het fijn dat het capsules zijn, geen tabletten en dus makkelijk in te nemen + Mijn eerste ervaring en meteen een goede. Nog een paar dagen en me 'kuurtje' zit erop. Heb deze periode gecombineerd met 5 a 6 dagen per week in de sportschool. Enkel water, vitaminewater, melk en crystal clear drinken. Op me voeding letten. Zeker een aanrader! + Ik ben tevreden. Deze is niet zo agressief als sommige die ik heb gebruikt. Van deze krijg je gewoon lekkere energie en je kunt goed slapen. Ik heb het tweede potje net besteld + Hele fijne. Ik heb er weer eentje besteld + Ik ben van een ander merk overgestapt op deze en het bevalt prima + Deze burner geeft me net de duw die ik nodig heb. Ben benieuwd hoe ik er over een paar weken bij sta??!   Disclaimer: De reviews op deze website zijn persoonlijk van aard. Resultaten kunnen van persoon tot persoon verschillen.   

Gebruik

Volwassenen, 2 maal daags 1 capsule met ruim water innemen, bij voorkeur tijdens of direct na de maaltijden tenzij anders geadviseerd. Start met 1 capsule per dag om je tolerantie te testen. Bevat per dagdosering 200mg cafeïne, niet aanbevolen voor kinderen en zwangere vrouwen. Raadpleeg een deskundige alvorens dit supplement te gebruiken in geval van medicijngebruik en ziekte. Niet gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Neem 4 uur voor het slapengaan geen capsules meer in. Bouw de inname altijd langzaam op. Nooit meer dan 2 capsules per dag. Probeer de inname van Cafeïne houdende dranken zoals koffie en energiedranken tot een minimum te beperken tijdens de kuur. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen passen in een gezonde levensstijl maar zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding. Dit supplement is niet geschikt voor personen beneden de 18 jaar. Raadpleeg bij gelijktijdig gebruik van geneesmiddelen en/of andere stimulerende middelen altijd eerst een arts of apotheker. Niet gebruiken bij hart- en vaataandoeningen, hoge bloeddruk, diabetes, glaucoom, schildklier-, nier- of prostaatproblemen of bij gebruik van MAO-remmers. Raadpleeg in geval van twijfel altijd uw arts. Niet langer dan een maand achtereen gebruiken.

Samenstelling

RAW IRON® Professional Burner bevat per dagelijkse portie (= 2 capsules per dag) L-Carnitine L-Tartraat 300 mg Caffeine anhydrous 150 mg Green Tea 45% EGCG 120 mg Green Coffee Bean extract 50 mg Capsimax® 5 mg Chroom picolinaat (RI 500 %) 200 mcg* (% RI = Referentie Inname) Hulpstoffen: HPMC (vegetarische capsulehuls), microcrystalline cellulose (plantvezels als vulstof), siliciumdioxide (antiklontermiddel), magnesiumstearaat (plantaardig smeermiddel) Allergie informatie: Dit supplement bevat geen allergenen

Ervaringen

+ Ik heb deze gebruikt omdat de Xtreme op was en ik moet zeggen deze vind ik heel goed + Ik vind hem erg fijn en ik kreeg ook meer energie overdag. Ik heb 3x in de week gesport en een beetje op mijn eten gelet maar geen dieet + Dit is mijn favoriete spul. Ik kan er goed tegen en helpt mij ook echt + Ben nu denk 2 weken bezig ben super tevreden, een aanrader + Blij als mijn nieuwe potjes binnen zijn! Verder vind ik het fijn dat het capsules zijn, geen tabletten en dus makkelijk in te nemen + Mijn eerste ervaring en meteen een goede. Nog een paar dagen en me 'kuurtje' zit erop. Heb deze periode gecombineerd met 5 a 6 dagen per week in de sportschool. Enkel water, vitaminewater, melk en crystal clear drinken. Op me voeding letten. Zeker een aanrader! + Ik ben tevreden. Deze is niet zo agressief als sommige die ik heb gebruikt. Van deze krijg je gewoon lekkere energie en je kunt goed slapen. Ik heb het tweede potje net besteld + Hele fijne. Ik heb er weer eentje besteld + Ik ben van een ander merk overgestapt op deze en het bevalt prima + Deze burner geeft me net de duw die ik nodig heb. Ben benieuwd hoe ik er over een paar weken bij sta??! Disclaimer: De reviews op deze website zijn persoonlijk van aard. Resultaten kunnen van persoon tot persoon verschillen.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.