• Gratis verzending vanaf € 20,00
 • Voor 16.00 besteld, vandaag verzonden
 • Laagste prijsgarantie
 • Vertrouwd sinds 2005
Winkelwagen (0) - € 0,00

RAW IRON HULK FORCE V2

RAW-IRON-HULK-FORCE-V2

Meer afbeeldingen

 • RAW-IRON-HULK-FORCE-V2
 • Beste verkochte pre-workout!
 • Alles in 1 pre-en post-workout
 • Stimulantvrij, dus ook voor 's avonds
RAW IRON

* Verplichte velden

Slechts: € 24,90Inhoud: 1kg of 2kg


RAW IRON HULK FORCE; de ideale pre- en postworkout mix!

Wat melden onze klanten na de RAW IRON HULK FORCE gebruikt te hebben? (check de reviews)

-10% krachttoename na ongeveer twee weken gebruik

-Uitstel van spierverzuring waardoor er langer getraind kan worden

-Meer energie tijdens de training

-Betere doorbloeding van de spieren (betere spierpomp)

-Minder vermoeidheid tijdens en na de training

-Sneller algemeen herstel na de training

-Voller ogende spieren

Wat is HULK FORCE ?

HULK FORCE is een zeer krachtige pre-en postworkout cocktail. Gemaakt van ingrediënten die kunnen bijdragen tot krachttoename, uitstel van spiermoeheid, bevorderen van herstel en bevordering van extra spierweefsel opbouw. Zo zit er o.a. Creatine, L-Citrulline, Glutamine, Beta-Alanine, Dextrose, Mineralen, Waxy Mais en BCAA's in HULK FORCE en...alles zit in de juiste, zeer hoge, wetenschappelijk aangetoonde, doseringen waardoor ze ook echt werken!
In Hulk FORCE zitten geen stimulanten zoals cafeïne. Dus geen hartkloppingen, geen crash en geen slapeloze nachten!

Gebruik: HULK FORCE gebruik je alleen op trainingsdagen, voor EN na je training. Aangeraden wordt om op rustdagen Creatine te gebruiken om de Creatine gehaltes optimaal te houden.

Inname: meng 50 gram poeder (1 opgehoopte bijgeleverde scoop) met 250-300ml water en neem in ongeveer 30 minuten voor de training. Meng na de training weer 50 gram poeder en neem in direct na de training.

Tip: Bestel de RAW IRON Professional Creatine bij de HF en neem tijdens rustdagen 5 gram Creatine bij het ontbijt voor een nog extremer effect!

Veel gestelde vragen over HULK FORCE:

Is HULK FORCE volledig dopingvrij?
Ja, alle stoffen in HULK FORCE zijn 100% legaal en veilig en komen niet op dopinglijsten voor.

Wat is het verschil tussen andere pre-workouts en de HULK FORCE?
Het grote verschil is dat de belangrijke ingrediënten zoals Creatine, Beta-Alanine en de BCAA's veel hoger gedoseerd zijn bij de HULK FORCE. Dat kan omdat de stimulerende stoffen zoals cafeïne weg zijn gelaten bij de HULK FORCE. Bij de HULK FORCE dus geen misselijkheid, koud zweet en onrust in je lijf, wel geleidelijk meer kracht en groei. DE HULK FORCE is ook nog eens een stuk goedkoper in gebruik!

Er komt een heel dun, wit schuimlaagje op mijn HULK FORCE drankje, is dat normaal? 
Dat is heel normaal. Er zit namelijk een hoge dosering BCAA's(aminozuren) in HULK FORCE en die zorgen voor een heel dun wit schuimlaagje.

Welke smaak heeft HULK FORCE?
De smaak is limoen maar absoluut niet zuur of bitter. De smaak is overigens gemakkelijk aan te passen door het te mengen met meer of minder water of het te mengen met bijv. vruchtensap of aanmaak siroop.

Na een aantal maanden verkleurt de poeder in pot een beetje, is dat normaal?
Ja, dat is een natuurlijke reactie tussen de ingrediënten onderling. Het blijft 100% veilig voor inname en de werking blijft ook volledig in tact.


 

Ingrediënten: Malto Dextrine Creatine Monohydraat, L-Glutamine, Beta Alanine, L-Citrulline DL-Malaat, L-Isoleucine (bevat : soja lecithine), Waxy Mais (bevat: mais), L-Leucine (bevat : soja lecithine), L-Valine (bevat : soja lecithine), Anti-klontermiddel: siliciumdioxide, Smaakaroma (Lemon), Natrium Chloride, Kalium Chloride, Magnesium tri Citraat, Zoetstof: sucralose

Allergie-informatie: Dit product bevat de volgende allergenen: mais GMO: Dit product bevat geen Genetisch Gemodificeerde Organismen (non-GMO) zoals bedoeld in de EU verordening 2001/18.

E.E.G. eisen:  Alle ingrediënten voldoen aan de E.E.G. eisen die gesteld worden in richtlijn 95/2/EG betreffende levensmiddelenadditieven.

 

Voedingswaarden per 100 gram / 50 gram

Energie Kcal: 302,8 / 151,4

KJ: 1282,7 / 641,4

Vet: 0,5 gram / 0,3 gram

Waarvan verzadigd: 0 gram / 0 gram

Eiwit: 0 gram / 0 gram

Koolhydraten: 59,3 gram / 29,6 gram

Waarvan suikers: 4,6 / 2,3 gram

Vezels: 0 gram / 0 gram

Natrium: 0,4 gram / 0,2 gram

Zout: 0,9 gram / 0,45 gram

 

Detaillering ingredienten per 100 gram:

Creatine Monohydraat 6 gram

L-Glutamine 6 gram

Beta-Alanine 6 gram

BCAA 2:1:1 10 gram

Citrulline DL-Malaat 5,71 gram

Natrium 0,4 gram

Kalium 0,3 gram

Magnesium 0,07 gram

Voeg beoordeling toe

 1. Goed en lekker spul Beoordeling door Patrick
  Waardering

  Vraagje
  Ik lees dat je het ook kunt gebruiken voor het fietsen maar wat als je nu b.v in de ochtend in neemt en kracht training gaat doen en je gaat in de avond fietsen kun je of mag je het dan weer nemen ? Hoi Patrick, zo lang je niet meer dan 2 doseringen per dag neemt kun je prima 1 portie in de ochtend en 1 in de avond innemen. Sportieve groeten, Bas-Sportfood.nl (Geplaatst op 03-04-18)

 2. ook voor mtb Beoordeling door Ed vd B
  Waardering

  De Hulk Force werd mij aangeraden voor mtb en wielrenner. Dacht eerst dat het alleen voor bodybuilders was maar merk veel verschil tijdens het fietsen. (Geplaatst op 16-01-18)

 3. niks aan toe te voegen Beoordeling door X
  Waardering

  Niks aan toe te voegen wat de anderen zeggen hier. Dit is echt een top product. (Geplaatst op 22-09-17)

 4. Tijdens trainen? Beoordeling door Max
  Waardering

  Binnekort ben ik weer van plan te beginnen met de HF, maar kan ik de HF ook voor en tijdens het trainen drinken, i.p.v. voor en erna? Dat kan zeker Max. Alleen de Beta-Alanine en Citruline in de HF zullen wel effectiever zijn als HF voor de training ingenomen wordt. Sportieve groeten, Bas-Sportfood.nl (Geplaatst op 02-05-17)

 5. zeer tevreden Beoordeling door Willem Raayer
  Waardering

  De hulk force voelt heel goed aan. De samenstelling is precies zoals ik het wil hebben en je voelt het elke keer weer werken. Ik kan serieus langer trainen en herstel veel sneller. Of het werkt voor spiermassa vind ik moeilijk te zeggen, (Geplaatst op 23-11-16)

 6. de beste Beoordeling door KVersteeg
  Waardering

  Ik gebruik verder geen supplementen maar deze blijft wat mij betreft. De ingrdiënten die er in zitten zijn echt goed en lekker veel ook. (Geplaatst op 06-10-16)

 7. nog steeds de beste Beoordeling door Joes
  Waardering

  Ik heb al heel, heel veel producten geprobeerd, maar kom elke keer weer terug bij deze. Voor mij is dit de beste pre-workout. (Geplaatst op 04-09-16)

 8. Geweldig spul! Beoordeling door C. Huibers
  Waardering

  Ik vindt dit echt geweldig spul!!! Ik kan veel harder trainen en krijg een betere pomp. Heb ook veel meer energie. Een dikke 5sterren wat mij betreft!!! (Geplaatst op 23-04-16)

 9. hoe is het te mixen met een raw professionele dieet shake Beoordeling door kees
  Waardering

  Ik drink die dieet shake elke ochtend maar is het dan wel handig om die hulk shake daarna weer op te drinken? Hoi Kees, de HF 30 min. voor de training en direct na de training innemen ongeacht of je de dieetshake wel of niet hebt ingenomen. Sportieve groeten, Bas-Sportfood.nl (Geplaatst op 28-03-16)

 10. combi set met Hulk Force Beoordeling door Pat
  Waardering

  Werkt goed en smaak valt ook best mee. Herstel bevorderend en ook wat spiermassa gewonnen. Wel last van uitslag. Kan dit van de Force of van de Whey komen? Hoi Pat, het komt zeer zelden voor, maar het kan altijd dat je wat reageert op een bepaald soort ingredient (meestal eiwitten). Het kan geen kwaad en verdwijnt ook weer zodra je stopt met een bepaald product. Sportieve groeten, Bas-Sportfood (Geplaatst op 11-03-16)

 11. Hoe te mixen met proteine shake? Beoordeling door Max
  Waardering

  Hoe kan ik de Hulk Force gebruiken in combinatie met een proteïne shake? Ik doe altijd een prot. shake na mijn workout maar ik kan toch niet beide drinken meteen?Hoi Max, de HF neem je in 30 min. voor en direct na de training en je Whey shake neem dan een uur later na de training in. Sportieve groeten, Bas (Geplaatst op 25-02-16)

 12. Ja! Beoordeling door Ldt
  Waardering

  Ja, deze is goed! Heb nog wel een vraag, hoe lang mag ik deze achterelkaar gebruiken? Hoi Ldt, wij raden meestal 2 maanden gebruik aan en daarna 1 maand pauze, In de rustmaand ook geen Creatine gebruiken. Sportieve groeten, Bas-Sportfood.nl (Geplaatst op 23-01-16)

 13. Tevreden klant Beoordeling door Nijmegen
  Waardering

  Ik vind dit de beste pre workout die ik tot nu toe heb gebruikt, Net de 6de pot besteld! Goede service van deze shop ook. (Geplaatst op 19-11-15)

 14. Hoe te gebruiken bij dieet? Beoordeling door Rob
  Waardering

  Beste ik heb inmiddels 1 kg weg en het is goed spul maar ik kom snel aan en ik zag bij de ingrediënten dat er veel suiker in zit. Past dit product dan wel bij mijn persoon. Ik gebruik het bijna elke dag sporten doe ik namelijk ook elke dag. Ook neem ik daar nog 2 whey prof shakes bij. Misschien is dit teveel. Heb je tips???? Groet. Hoi Rob, er zit inderdaad Dextrose en Maltodextrine in de HF. Je gewichttoename komt waarschijnlijk door de Creatine die er in zit (kan iets aan vochtvasthouden). Om vetopslag te beperken zou ik de Whey shakes met water aanmaken i.p.v. melk, dat scheelt al een hoop. Sportieve groeten, Bas-Sportfood.nl (Geplaatst op 04-10-15)

 15. Werkt zoals beschreven. Beoordeling door Pascal
  Waardering

  Werkt perfect je merkt echt dat je meer power en energie hebt. Als de pot op is kan ik dan daarna de BCAA gaan gebruiken of moet ik eerst een rust pauze inlassen. Want je mag dit produkt toch niet continu gebruiken? Zo ja dan na de BCAA zeker weer de Hulk Force bestellen!!!! Ga zo Door.... Ik zoek trouwens ook nog een perfect middel tegen spierpijn moet ik daarvoor de liquid amino nemen??? Bij Voorbaat Dank. Groeten. Hoi Pascal, in principe kun je de HF continu gebruiken. Velen kiezen echter voor 2 maanden gebruik en 1 maand stop. Liquid amino bij het ontbijt en direct na de training (als je geen HF gebruikt) kan spierpijn inderdaad iets dragelijker maken. Sportieve groeten, Bas-Sportfood.nl (Geplaatst op 28-09-15)

 16. Perfect Beoordeling door Charles
  Waardering

  Voor mij het perfecte pre-en post workout spul. Ik gebruik het al 4 jaar en heb qua kracht en herstel er echt veel baat bij. (Geplaatst op 20-08-15)

 17. Standaard in stack! Beoordeling door Thomas
  Waardering

  Gebruik dit supplement nu al een hele tijd en ben hier nog altijd enorm tevreden over! Zeker na een vermoeiende training zorgt dit weer voor de nodige energie en herstel gaat er ook beter/sneller door! (Geplaatst op 03-06-15)

 18. de beste Beoordeling door Jacky01
  Waardering

  De beste pre-workout die ik tot nu toe heb gebruikt. Je voelt het gewoon werken en je kunt ook fatsoenlijk slapen. Jammer dat je niet groen wordt, maar voor de rest de beste. :) (Geplaatst op 14-04-15)

 19. Combinatie? Beoordeling door Sven
  Waardering

  Kan je de HF alleen gebruiken of moet je ook zoals je kan invullen de RAW IRON creatine erbij nemen? Wat is het beste om te doen Hoi Sven, de HF kan zeker ook apart gebruikt worden. Het maximale effect krijg je echter als je op rustdagen 5 gram Creatine erbij pakt. Sportieve groeten, Bas-Sportfood.nl (Geplaatst op 15-03-15)

 20. top product Beoordeling door Lucas
  Waardering

  Werkelijk waar een top product! Ik zou deze echt iedereen aanbevelen.
  Mijn advies is wel om te beginnen met halve maatschepjes en het niet op een lege maag te nemen.
  Het is iets wat zuur maar dat is makkelijk op te lossen met meer water.
  Ik ga met sprongen vooruit sinds ik dit neem icm de Raw Iron Whey en aminotabletten.
  (Geplaatst op 30-01-15)

 21. Hulk force + voedsel vooraf Beoordeling door Max Roegiest
  Waardering

  Als ik de Hulk Force neem op een lege maag dan krijg ik inderdaad van dat tintel gedoe, maar als ik eerst iets eet zoals yoghurt ofzo en daarna de hulk force drink, dan heb ik dat totaal niet.
  Betekent dat dat het niet werkt? Groetjes!

  Hoi Max, als je voedsel neemt met de HF dan duurt het langer voordat de Beta-Alanine (=tintel) in je lichaam opgenomen wordt en komt dus niet in één klap binnen. Voor de meest krachtige werking is het aan te raden om een half uur voor en na HF inname geen voedsel in te nemen. Sportieve groeten, Bas-Sportfood.nl (Geplaatst op 16-01-15)

 22. vraag Beoordeling door jason
  Waardering

  Krijg je van dit ook hardkloppingen?
  Ban de meeste pre workouts krijg ik hardkloppingen door de cafeïne

  Hoi Jason, de Hulk is volledig stimulantvrij, dus bij dit product zul je geen last van hartkloppingen hebben. Sportieve groeten, Bas-Sportfood.nl (Geplaatst op 10-01-15)

 23. hf Beoordeling door johan
  Waardering

  Hallo

  Hoe kan ik whey, creatine en hf het beste combineren? En word je slapper als je stopt met hf? Hoi Johan, stuur je vraag s.v.p. naar info@sportfood.nl. De reviewsectie is te klein om hier uitgebreid op te reageren. Sportieve groeten, Bas-Sportfood.nl (Geplaatst op 21-11-14)

 24. Goede vervanger? Beoordeling door Stefan
  Waardering

  HFv2 is een erg goede pre- en postworkout! Het geeft je een boost, focus en rusten tijdens de trainingen kan je wel vergeten. Maar na het vaak gebruikt te hebben, merk je dat je lichaam er aan begint te wennen en dat de werking af neemt! Dus ik wil een paar weken stoppen met HF te gebruiken tijdens de trainingen.

  Wat is een goede vervanger? Ik wil een pre- en postworkout zonder creatine.
  Hoi Stefan, goed om te horen dat de RAW IRON Hulk Force V2 goed heeft gewerkt bij je. Als je het een keer wilt afwisselen met een andere pre-workout zonder creatine dan raad ik de Gaspari Superdrive aan: http://www.sportfood.nl/gaspari-superdrive/ Sportieve groeten, Bas-Sportfood.nl (Geplaatst op 03-11-14)

 25. Risico's of niet? Beoordeling door Joris
  Waardering

  Ik wil graag de HF kopen maar vraag mij af of dit in mijn conditie wel goed is. Ik heb namelijk al jaren een pacemaker en ben mij bewust dat ik geen stimulerende producten moet gebruiken omdat dit risico's met zich mee kan nemen.

  Dit is de reden waarom ik normaal gesproken geen pre-workout producten gebruik maar na de beschrijving goed gelezen te hebben heb ik het idee dat dit met de HF geen probleem moet zijn.

  Weet u of ik de HF gewoon kan gebruiken of kan ik dit beter links laten liggen? Groetjes, Joris

  Beste Joris, de Hulk Force is stimulantenvrij dus zou geen probleem moeten zijn. Toch raden wij altijd aan dat mensen met een medische conditie een product eerst aan de (huis)arts voorleggen voor gebruik. Sportieve groeten, Bas-Sportfood.nl (Geplaatst op 22-09-14)

 26. Vraag Beoordeling door Bas
  Waardering

  Ik doe 3 keer in de week aan hardlopen en 3 dagen aan kracht training.
  Kan ik dit ook voor en na het hardlopen gebruiken? Of kan ik dan beter koolhydraten shakes voor en na plus eiwitten Shakes met creatine na gebruiken?
  Alvast bedankt
  Hoi Bas, de Hulk Force is ook prima te gebruiken als herstelshake na inspannende cardio activiteiten. Bij de krachttraining zou ik HF voor en na de training nemen. Eiwit en koolhydraatshakes kun je er nog altijd bij nemen, maar met de HF dek je de basisbehoeftes al goed af. Sportieve groeten, Bas-Sportfood.nl (Geplaatst op 03-09-14)

 27. Combinatie Hulk force V2 en fatburners Beoordeling door Fer
  Waardering

  Sinds 2 weken gebruik ik de Hulk Force V2, creatine en fat burners. (allen van Raw Iron)
  Mijn doel is om meer vet te verbranden en tevens meer (droge) spiermassa op te bouwen. Nu is mijn vraag, is dit een goede combinatie om zo te gebruiken? Ik ben zeker sterker geworden, maar val niets af.
  Ik gebruik de Hulk Force een half uur voor en direct na de training. De creatine gebruik ik tijdens rustdagen en de fatburners 3 maal daags. Doe ik hier dan goed aan?
  Hoi Fer, spiermassa aankomen en vetverbranden zijn 2 verschillende processen en gaan niet goed samen o.a. door compleet verschillende voedingsbehoeften. Ik zou eerst gaan voor het spiermassa op bouwen (Hulk Force) en daarna droog gaan trainen (Raw Iron Fatburner). Sportieve groeten, Bas-Sportfood.nl (Geplaatst op 26-08-14)

 28. Net begonnen Beoordeling door Kees
  Waardering

  Ik wil het alleen gebruiken na de trainingen, langer en krachtiger trainen vind ik niet belangrijk, alleen de spiergroei, daarom neem ik de HF alleen na de trainingen, is dit goed?

  Hoi Kees, je krijgt dan maar de helft van de aanbevolen dosering binnen dus voor een stukje herstel is het dan prima maar als je echt maximaal effect wilt hebben is het echt aan te raden om de HF voor en na te nemen, Het voorkomt namelijk ook spierafbraak tijdens de training. Sportieve groeten, Bas-Sportfood.nl (Geplaatst op 11-07-14)

 29. Als ontbijt Beoordeling door Karin
  Waardering

  Ik train het liefst vroeg in de ochtend. Kan ik het als ontbijt innemen na opstaan en dan 30 min later gaan trainen.

  Hoi Karin, als je er tegen kunt om de HF op nuchtere maag te nemen dan kan dit prima als ontbijt te nemen zolang je na de training maar een goede maaltijd pakt. Sportieve groeten, Bas-Sportfood.nl (Geplaatst op 28-06-14)

 30. Vraag Beoordeling door Patrick
  Waardering

  Kan het kwaad dat je lichaam meer vocht vast houdt door de creatine? En als je 's avonds traint, dus ook de HF 's avonds neemt, moet je dan op rustdagen de creatine rond het zelfde tijdstip nemen of gewoon 's ochtends bij het ontbijt?

  Hoi Patrick, het vocht dat je evt. van Creatine vasthoudt zit voornamelijk in de spieren en kan totaal geen kwaad. (verdwijnt ook zodra je stopt met Creatine). Als je 's avonds HF pakt kun je inderdaad ook 's avonds Creatine pakken op rustdagen. Sportieve groeten, Bas (Geplaatst op 13-03-14)

 31. whey Beoordeling door jayden
  Waardering

  ik wil de HF gebruiken vóór de trainingen. en na de training een whey shake of weightgainer. Wat is het beste om direct na de training te gebruiken?

  Hoi Jayden, het beste is om de HF ook direct na de training te pakken om het herstel en groei gelijk in te laten zetten. 1 uur later pak je dan een whey of een weightgainer shake afhankelijk van je doelstelling. Sportieve groeten, Bas-Sportfood.nl (Geplaatst op 01-03-14)

 32. Innemen voor ontbijt? Beoordeling door Shailesh
  Waardering

  Hallo, kan je dit product ook innemen als je ontbeten hebt? Bijvoorbeeld na een bord pap?

  Hoi Shailesh, dat kan zeker maar dan moet je wel een 30 minuten later gaan trainen. Dit product is namelijk gemaakt om je langer en harder te laten trainen en sneller te laten herstellen. Sportieve groeten, Bas-Sportfood.nl (Geplaatst op 20-02-14)

 33. combinatie met fatburner. Beoordeling door Krishan
  Waardering

  Kan ik hf ook gebruiken in combinatie met RAW IRON Professional Fat Burner? Zo ja, hoe kan ik dit het best doen en is dit veilig en verstandig?

  Hoi Krishan, dat kan inderdaad omdat in HF geen stimulerende stoffen zitten zoals caffeine e.d. Daardoor kun je beide producten veilig naast elkaar gebruiken zonder verdere beperkingen. Sportieve groeten, Bas-Sportfood.nl (Geplaatst op 10-02-14)

 34. pauze Beoordeling door Ricardo
  Waardering

  als je bijv even niet traint vanwege blessure, zakt alles dan weer weg zoals met sommige producten.

  gr ricardo

  Hoi Ricardo, als je niet traint gaat je lichaam weer langzaam maar zeker terug naar zijn oorspronkelijke staat. Er is geen enkel product verkrijgbaar die dat gevecht met de natuur kan winnen. Een week of 2 niet trainen kun je alles qua kracht en massa vasthouden, daarna gaat het achteruit. Sportieve groeten, Bas-Sportfood.nl (Geplaatst op 10-02-14)

 35. Zakje ie bij hulk force Beoordeling door Bob
  Waardering

  De pot is binnen gekomen en zag dat er een zakje inzit. Moet ik deze erin laten zitten of eruit halen?

  Review komt later als ik het heb gebruikt.

  Hoi Bob, het anti-vocht zakje in de pot laten zitten. (Geplaatst op 24-01-14)

 36. zwakke maag Beoordeling door Don
  Waardering

  Hoi,
  Ik heb nogal snel last van maagzuur en heb een redelijk zwakke maag.
  Kan het kwaad als ik HF gebruik?
  Groeten

  Hoi Don, als je een zwakke maag hebt zou ik de dit soort producten rustig opvoeren. Je begint dus met een halve dosering en voert dat langzaam op, afhankelijk van hoe je maag het houdt. Normaal gesproken moet het geen enkel probleem zijn, maar ieder persoon kan natuurlijk anders reageren op bepaalde stoffen. Sportieve groeten, Bas-Sportfood.nl (Geplaatst op 15-01-14)

 37. verschil ? Beoordeling door Bobby
  Waardering

  Ik heb laatst de pre workout supersize gebruikt maar ik merkte er totaal niks van terwijl ik 3 schepjes had gebruikt zou dit product dan beter voor mij zijn zodat ik er wel wat van merk of heeft het totaal geen verschil met de supersize

  Hoi Bobby, het verschil met andere pre-workouts is dat de Hulk veel hoger gedoseerd is dan de meeste anderen. Per persoon verschilt het effect, maar het overgrote deel van de gebruikers van HF merken duidelijk verschil in kracht, herstel en volume. Sportieve groeten, Bas-Sportfood.nl (Geplaatst op 23-12-13)

 38. Vraagje over combi Beoordeling door Koen
  Waardering

  Heb het 1 en ander gelezen over dit supplement en wil het binnenkort bestellen. ik vind 1 shake per dag alleen wel voldoende op trainingsdagen, kan ik dan voor dat ik ga trainen hulk force pakken en na de training 5gr. raw iron creatine? of is dit een beetje dubbelop omdat in hulk force ook al creatine zit? en op rustdagen voor dat ik ga ontbijten ook 5gr. creatine?

  Hoi Koen, Creatine pakken na Hulk Force inname is inderdaad dubbelop en zal geen extra effect hebben. Als je maar de helft van de dosering van HF wilt pakken zal het resultaat natuurlijk ook minder zijn. Ik zou zeker aanraden om dit product (en alle andere producten) te gebruiken volgens de aangegeven dosering voor maximale werking. Sportieve groeten, Bas-Sportfood.nl (Geplaatst op 21-12-13)

 39. Goed! Beoordeling door Tim V.
  Waardering

  Na 4 potten nog steeds zeer tevreden. Merk duidelijk dat ik minder sterk ben en minder vol er uit zie als ik Hulk niet gebruik. Ik merk wel dat de werking afneemt na een week of 6 maar dan stop ik 2-3 weken en daarna gaat het weer als een speer!
  Tevreden! ( ook over de whey!) (Geplaatst op 07-12-13)

 40. Slecht houdbaar? Beoordeling door Dennis
  Waardering

  Heb de Hulk force nu enkele maanden in gebruik maar het spul wordt erg snel klonterig en bruin. Wel jammer aangezien ik het wel een fijn product vind.

  Hoi Dennis, het klopt inderdaad dat het vocht dat in de ingredienten zelf zit met elkaar reageerden en daardoor iets aan verkleuring en klontvorming optrad. Het product verloor niks van zijn werking en was ook niet bedorven maar het oogde natuurlijk wat minder fraai. Inmiddels is dit niet meer omdat er een anti-vocht zakje is toegevoegd in de nieuwe Hulk Force potten en dit probleempje is dus nu volledig opgelost. Sportieve groeten, Bas-Sportfood.nl (Geplaatst op 21-11-13)

 41. combinatie Beoordeling door Dennis
  Waardering

  op dit moment neem ik na de training een waight gainer met 5 gram creatine en een uur na de training een whey shake kan ik nu ipv de creatine de hulk force gebruiken en deze ook mengen met mijn waightgainer?

  mvg dennis

  Hoi Dennis, de HF kun je niet mengen met de weightgainer. Als je de HF gaat gebruiken moet je een uur na de HF Whey of weightgainer pakken. Op rustdagen gebruik je dan Creatine i.p.v. de HF.
  Sportieve groeten, Bas-Sportfood.nl (Geplaatst op 20-11-13)

 42. Hoelang? Beoordeling door Gerrit Meurs
  Waardering

  Hallo,
  Als je de HF zou gebruiken, hoelang is deze kuur dan of hoelang kun je hiermee doorgaan? en als de pot leeg is kan ik er dan gewoon mee stoppen in 1 klap of moet je dat afbouwen?

  Met vriendelijke groet,

  Gerrit Meurs

  Hoi Gerrit, het is aan te raden om 2 maanden met de HF door te gaan (2 potten) en dan een maandje pauze in te lassen. Afbouwen is niet nodig. Sportieve groeten, Bas-Sportfood.nl (Geplaatst op 28-10-13)

 43. Aankomen met HF Beoordeling door Rw
  Waardering

  Hallo,
  mijn doel is om zoveel mogelijk aan te komen, zowel ook in spiermassa. Waarmee kan ik HF dan het beste mee combineren..

  alvast bedankt!

  Hoi RW, het beste kun je de HF dan combineren met de Raw Iron Professional Weightgainer. http://www.sportfood.nl/raw-iron-professional-weightgainer/ Sportieve groeten, Bas-Sportfood.nl (Geplaatst op 25-10-13)

 44. hoe te gebruiken Beoordeling door robin
  Waardering

  hoi, ik ben 15 jaar en zit te twijfelen om hulk force v2 te gebruiken maar is het verstandig om dat al op deze leeftijd te gebruiken.

  Hoi Robin, in de Hulk zit geen enkele stof dat schadelijk voor je zou kunnen zijn, ook niet op jouw leeftijd. Je kunt dit met een gerust hart gebruiken. Sportieve groeten, Bas-Sportfood.nl (Geplaatst op 25-10-13)

 45. jeuk Beoordeling door jimmy
  Waardering

  Kan het kloppen als je het inneemt dat je over je hele lichaam jeuk krijgt

  Hoi Jimmy, wat je voelt is de Beta-Alanine die z'n werk doet. Staat ook op de pot en bij het productinfo. Kan totaal geen kwaad, alleen kriebelt het een beetje. Sportieve groeten, Bas (Geplaatst op 21-10-13)

 46. top spul! Beoordeling door dennis
  Waardering

  Ik gebruik de HF nu 3 weken samen met creatine en de professional wg. Ik merk echt een boost te krijgen en zie al zeker een een toename in massa. Vraagje ik wil vanwege het creatine gehalt in hf en de creatine zelf een pauze inlassen van 6 weken. Wat zou een mooi alternatief zijn naast de professional wg?

  Hoi Dennis, goed om te horen dat de HF je goed bevalt. Na een week of 6 zou je de Push10 van Muscletech kunnen gebruiken. Dit is een mooie 4 weekse overbruging als je in je Creatine break zit. Sportieve groeten, Bas-Sportfood.nl
  (Geplaatst op 30-08-13)

 47. Goed product! Beoordeling door Perry
  Waardering

  Fijn supplement. Ik vraag me alleen af, doorgaans is het whey voor whey na de training en vervolgens na ~30 minuten de laatste maaltijd (ik train savonds). Hoe doe ik dit nu met HF? Kan k dit mengen met whey?

  Hoi Perry, je pakt de HF direct na de training en Whey 1 uur na de training. Fijn dat de HF je zo goed bevalt! Sportieve groeten, Bas-Sportfood.nl

  (Geplaatst op 26-07-13)

 48. Vraagje Beoordeling door Rick
  Waardering

  Hallo, ik had een vraagje, ik ben nou bezig met de Hulk force, jullie zeggen om creatine te nemen op rustdagen, en op trainingsdagen de Hulk force, (Ik wil niet meer aankomen)!!!!, is dit dan wel goed om ze allebei te nemen? De Hulk force en creatine. Ik ben namelijk laatste tijd wat aangekomen, en wil dat ombouwen in spiermassa. Graag hoor ik snel wat terug.!

  Hoi Rick, het ligt eraan of je aangekomen bent in vet of spiermassa. Van de HF zul je meestal aankomen maar als het spiermassa is lijkt het me niet zo'n probleem. Van Creatine kun je nooit in vet aankomen, hooguit houden je spieren wat meer vocht vast. Dit verdwijnt ook weer als je stopt met HF/Creatine. Sportieve groeten, Bas-Sportfood.nl (Geplaatst op 02-07-13)

 49. vraag Beoordeling door arend
  Waardering

  Me eerste pot was oranje van kleur als ik er water toegevoegd had maar me nieuwe pot blijft wit . Is het product niet goed of hoort dat. mvg Arend

  Hoi Arend, dat klopt. Eerst was het oranje. De kleurstoffen hebben we weggelaten, verder is het exact hetzelfde product en prima in orde. Sportieve groeten, Bas-Sportfood.nl (Geplaatst op 01-07-13)

 50. vraag Beoordeling door bas
  Waardering

  Kan ik raw iron whey combineren met hulk force? en hoe zou ik dit dan het beste kunnen combineren voor optimaal resutlaat?

  Hoi Bas, dat kan zeker. Ideaal is om bij het ontbijt een Whey shake te pakken, voor en na de training de Hulk Force en 1 uur na de training een Whey shake. Op rustdagen pak je 2x Whey shake met ideaal nog 5 gram Creatine bij het ontbijt. Sportieve groeten, Bas-Sportfood.nl (Geplaatst op 29-05-13)

 51. Gebruik met creatine Beoordeling door Bart
  Waardering

  Wil de hf gaan bestellen met de creatine hoe kan ik deze producten het beste combineren?
  Hoi Bart, HF innemen 45 min. voor en direct na de training. Creatine alleen op rustdagen bij het ontbijt. Sportieve groeten, Bas-Sportfood.nl (Geplaatst op 28-05-13)

 52. een vraagje Beoordeling door stephan
  Waardering

  hoe vaak moet je HF innemen?
  doe het nu namelijke alleen voor het trainen
  en kan daar door langer door gaan

  Hoi Stephan, ideaal gebruik het je de HF voor en na de training. Voor de training om langer en harder te trainen, na de training om sneller te herstellen en de spiergroei te ondersteunen. Sportieve groeten, Bas-Sportfood.nl (Geplaatst op 17-05-13)

 53. een vraagje Beoordeling door stephan
  Waardering

  hoe vaak moet je HF innemen?
  doe het nu namelijke alleen voor het trainen
  en kan daar door langer door gaan (Geplaatst op 17-05-13)

 54. topproduct Beoordeling door Johan
  Waardering

  Ben reeds 2 weken aan het trainen met hulkforce in combinatie met de raw iron creatine. Resultaat: eindelijk mijn plateaus bij bankdrukken doorbroken en beter afgetekende spieren. Het betere werk, ben heel erg tevreden van dit product. (Geplaatst op 15-04-13)

 55. droger worden Beoordeling door ferry
  Waardering

  Ik kan niet wachten om hf te gaan gebruiken, Ik ben nu nog bezig om droger te worden maar heb hier in bijna me doel bereikt, is het dan al verstandig om met gf te beginnen , of kan ik beter nog een paar weken wachten tot dat ik droog genoeg ben?

  mvg ferry

  Hoi Ferry, ik zou nog even wachten totdat je je doel hebt bereikt en dan weer met een nieuw doel beginnen met de HF! Sportieve groeten, Bas-Sportfood.nl (Geplaatst op 05-04-13)

 56. helemaal goed Beoordeling door arend
  Waardering

  Ik merkte de eerste week dat het al werkte en het heeft me echt door een trainings plateua geholpen, ik kon echt alles gewoon zwaarder pakken. Echt een aanrader voor iedereen. Maar ik ben er nu even mee gestopt omdat het na een maand niet echt verschil maakten, maar ik ga over een maand weer een nieuwe pot bestellen. (Geplaatst op 04-04-13)

 57. Goede start Beoordeling door Rob
  Waardering

  Ik gebruik het product nu iets meer, dan een jaar en ik moet zeggen dat het in combinatie met creatine zeer verbluffende resultaten opleverde in het begin. Ik korte tijd een 20% tot 30% krachttoename. Alleen de laatste 5 maanden is de magie er wel vanaf. Ik merk met het trainen geen verschil op het moment dat ik het een paar keer niet neem. (Geplaatst op 28-03-13)

 58. Apart Beoordeling door Bart
  Waardering

  Heb een sample bij mijn bestelling gekregen. Zit een lekker smaakje aan!
  Alleen kreeg ik een rare tinteling (zelfde gevoel als je hand slaapt) in mijn gezicht. Is dit normaal of heb ik een soort van allergische reactie?

  Hoi Bart, dat is heel normaal. Dat is de Beta-Alanine die je voelt werken. Dat trekt na een half uurtje ook weer weg. De Beta-Alanine die er in zit stelt de verzuring van je spieren uit. Sportieve groeten, Bas-Sportfood.nl (Geplaatst op 20-03-13)

 59. Hele goede mix, maar wel slaapproblemen Beoordeling door Rob
  Waardering

  Beste sporters,

  Ik gebruik deze mix nu een tijdje en het werkt heel goed. Laatste week zonder getraind en je merkt duidelijk dat je minder energie hebt en sneller staat te trillen op je benen. Het enige probleem voor mij is dat ik echt serieuze slaapproblemen kreeg. Ik kwam moeilijk in slaap en 's nachts werd ik een aantal keer zomaar wakker. In plaats van 's avonds sporten, sport ik nu 's ochtends of 's middags zodat ik er minder last van heb. Zeker wel een aanrader, maar gebruik het niet voor een langere tijd in de avond, want dan krijg je slaapproblemen. (Geplaatst op 19-03-13)

 60. EEN VRAAG Beoordeling door mcw
  Waardering

  Hoi, ik heb nog nooit iets als creatine genomen, heb altijd helemaal naturel gesport (ben 15 jr). Nou zie ik zoveel goede verhalen over dit product, dacht er aan om het ook is te gaan gebruiken tijdens krachttraining (3x p.week).
  Maar mijn vader heeft altijd gezegd dat spul als dit slecht is voor je is.... Nou zou ik het graag een keer willen horen van iemand die er écht verstand van heeft.

  Hoi, op 15-jarige leeftijd zou ik nog niet zo snel supplementen nemen als ik jou was. Het is niet per definitie gelijk slecht voor je, maar je kunt op zo'n jonge leeftijd nog veel winst halen uit je training en goede voeding. Sportieve groeten, Bas-Sportfood.nl (Geplaatst op 15-03-13)

 61. Ik heb nog niet echt wat gemerkt behalve buikloop, lucht en maagprobleempjes Beoordeling door Jan 92kg
  Waardering

  Hi, ik ben nu HF v2 ongeveer twee weken om de dag aan het gebruiken. Ik doe 2x in de week mma, 1x kickbox, 2x bootcamp en 2x fitness. Ik doe wedstrijden dus ik dacht extra boost (power) te krijgen maar.... Ik merk heel weinig verschil met HF. Wat ik wel bemerk is dat ik veel buikloop heb, lucht en gerommel in mijn maag etc etc sinds ik dit spul neem. Ik weet niet wat hier aan kan veranderen. Ik meng 50 gr. aan met 500 ml water, weet niet wat ik meer kan doen Anders ben ik helaas, met pijn in mijn hart, een ontevreden klant over dit product... HF v2.... Tips graag???

  Hoi Jan,
  De HULK FORCE bevat bewust geen stimulerende middelen zoals Cafeine of Taurine, het is dus geen directe power booster. Waar de HF vooral in uitblinkt is dat je vooral bij krachtsport sterker wordt, langer door kunt trainen, sneller herstelt en helpt bij aanmaak van droge spiermassa. Het is dus vooral een langer termijn product dan een instant booster.
  Wat betreft lucht en maagprobleempjes, dat kan 2 dingen betekenen: je reageert (allergisch) op de Creatine die er in zit of de aanvangsdosering is te hoog. Ik zou teruggaan naar 25gram i.p.v. 50 gram en kijken hoe dat gaat. Gaat dat goed, dan langzaam opvoeren naar 50 gram, gaat ook dat niet goed, dan reageer je helaas allergisch en kun je er verder weinig aan doen.
  Mocht het niet lukken, mail ons even op info@sportfood.nl, dan zoeken we samen met je naar een ander product dat wellicht beter bij je past.
  Sportieve groeten, Bas-Sportfood.nl (Geplaatst op 28-02-13)

 62. Vraag Beoordeling door harde sporter
  Waardering

  Hoelang mag ik dit achtereenvolgend gebruiken? IK merk overduidelijk verschil met trainen als ik dit gebruik!! positief uiteraard.

  Hoi, ik zou de Hulk Force 6-8 weken gebruiken en dan 2-4 weken pauze en weer daarna gebruiken. Sportieve groeten, Bas-Sportfood.nl (Geplaatst op 27-02-13)

 63. Zeker Kopen! Beoordeling door Stefan de Smidt
  Waardering

  Ik heb HULK FORCE V2 nu een maandje en zie zeker al resultaat, vooral meer uithoudingsvermogen tijdens trainen is echt lekker. goeie pomp na training! (Geplaatst op 12-02-13)

 64. Perfect Beoordeling door willem
  Waardering

  Echt geweldig spul ik gebruik het nu een maand en ben echt tevreden met de hulk force, ik zou de rest het zeker aanraden om dit te proberen. (Geplaatst op 11-02-13)

 65. bestelling Beoordeling door mik
  Waardering

  beste sf, ik heb op 19/12 2 potten hulk besteld en deze zijn nog steeds niet toegekomen. heb al een mail gestuurd en telefonisch contact opgenomen maar wacht nog op een antwoord. ik hoop echt via deze weg een antwoord te krijgen.
  Hoi Mik, dat is erg vreemd aangezien we van 10.00-17.00uur altijd telefonisch te bereiken zijn en alle mails binnen 24uur worden beantwoord worden. Ik heb geen idee wat hier mis is gegaan. Mail vandaag je gegevens s.v.p. naar info@sportfood.nl, dan zal ik vandaag extra in de gaten houden of je mail binnenkomt en lossen we het gelijk op. Sportieve groeten, Bas-Sportfood.nl (Geplaatst op 31-01-13)

 66. Top Beoordeling door Danny
  Waardering

  Ben net voor de 2e keer begonnen met HF. Vorige keer heb ik het 8 weken gebruikt, paar kilo zwaarder geworden en fors sterker. Normaal geloof ik niet zo in dit soort poedertjes maar het feit dat ik nu voor de 2e keer begin zegt volgens mij voldoende. (Geplaatst op 15-01-13)

 67. Pure power in een potje! Beoordeling door Simon
  Waardering

  Vandaag kreeg ik een pakket van 15 kilo binnen, waarvan 2 kilo HF was. Dus direct maar eens geprobeerd wat dat was, maar ik kan alleen maar zeggen: Dit spul is beter dan enkele veel duurdere die ik heb geprobeerd! Ik snap niet dat de jeugd zich lam zuipt aan de Red Bull of Golden Power om op kracht te blijven.

  Vraagje aan SF: Kan ik dit spul gewoon blijven combineren met whey shakes en Creatine? Of ondersteunen deze elkaar
  juist? In ieder geval een geschenk van de goden dit spul!

  Hoi Simon,
  Bedankt voor je positieve feedback! Je kunt de Hulk Force inderdaad gewoon blijven combineren met Whey en Creatine. Deze producten ondersteunen elkaar. Op rustdagen pak je 5 gram Creatine en op op trainingsdagen de Hulk Force. Whey pak je iedere dag. Sportieve groeten, Bas-Sportfood.nl (Geplaatst op 25-10-12)

 68. Info Beoordeling door Julian
  Waardering

  Ik heb een vraagje!

  Ik gebruik nu met plezier jullie weightgainer voor de laatste 2 maanden ongeveer. Ben al circa 7 kilo aangekomen dus gaat erg goed! Ik ga nu een nieuw (intensiever) schema doen, en wil de HF erbij gebruiken. Ik wil de HF sowieso als Pre-workout gaan gebruiken maar ik twijfel over Post-workout.
  Nu gebruik ik de WG na het trainen, zal ik dan de HF ook na de training doen? Dus in totaal 5 shakes op train dagen, (3 WG + 2 HF) of de WG na het trainen vervangen door HF (2 WG + 2 HF)?

  Bij voorbaat dank, Julian

  Hoi Julian, goed om te horen dat de weightgainer zo goed werkt! Het meest ideaal zou zijn om de HF voor en na de training te pakken en dan 1 uur na de post-workout HF shake de weightgainer shake te pakken. Dus in totaal 5 shakes (3WG en 2 HF). Sportieve groeten, Bas-Sportfood.nl (Geplaatst op 06-10-12)

 69. Heerlijke Pre / Post workout Beoordeling door Ryan
  Waardering

  Ik gebruik het z'n 9 maanden, en ik heb er de laatste tijd 3 weken niet mee getraind en je merkt duidelijk verschil. dit is echt een heerlijke pre/post workout zeker het proberen waard! (Geplaatst op 28-09-12)

 70. ADVIES Beoordeling door Erwin
  Waardering

  Hallo ik had een vraagje.

  Wat raden jullie mij aan om op deze site te kopen?

  Ik wil meer spieren (armen enz.)

  Zoals Whey,hulk,creatine.

  Ik weet er niet veel over

  M.v.g

  Hoi Erwin, voor een uitgebreid advies kun je het beste een mailtje sturen naar info@sportfood.nl. Sportieve groeten, Bas-Sportfood.nl (Geplaatst op 22-08-12)

 71. Gevaar bij gebruik medicadie Beoordeling door Bas
  Waardering

  Heb een vraag: Ik wil graag gebruik gaan maken van dit product, alleen slik ik medicatie tegen epilepsie (depakine en kepra). Brengt het gevaar met zich mee als ik dit ga gebruiken.
  Momenteel train ik gemiddeld 2 a 3 keer !!!
  (geplaatst 22-08-2012)

  Hoi, bij iedere twijfel, altijd eerst je arts raadplegen. Wij kunnen op afstand helaas niet inschatten welke stoffen jouw medicijnen evt. kunnen beinvloeden in jouw specifieke situatie. Sportieve groeten, Bas-Sportfood.nl (Geplaatst op 22-08-12)

 72. Rustdagen Beoordeling door Pascal
  Waardering

  Lijkt gezien de reacties een super product. Neem je die zoals bij creatine of zoals in mijn geval Kre alkaline ook op rustdagen? Ik voetbal hier ook nog bij. Heeft het zin om hem dan ook te nemen?
  Hoi Pascal, op rustdagen pak je geen Hulk Force. Op rustdagen kun je het beste je Kre-Alkalyn nemen. Hulk kun je ook prima voor het voetballen pakken voor extra energie en uitstel van spierverzuring. Sportieve groeten, Bas-Sportfood.nl (Geplaatst op 15-08-12)

 73. hulk Beoordeling door kevin
  Waardering

  ik had een vraag ik heb tijdens en na de training soms last van tintelingen kunt u mijn uitleggen hoe dat komt en of het schadelijk is mvg kevin

  ps het werkt wel perfect ik train 5 dagen in de week ik ben sinds 4weken bezig ik ben nu al resultaat aan zien en voelen!!!!!!!!!!!

  Hoi Kevin, nee zoals je kunt zien op de verpakking en in de product tekst op de site kun je van HULK FORCE een lichte kriebel in je huid krijgen. Dat is de Beta-Alanine die erin zit die zijn werk aan het doen is. Volledig veilig en trekt ook altijd na een uurtje weer weg. Goed om te horen dat het zo goed werkt voor je! Sportieve groeten, Bas-Sportfood.nl (Geplaatst op 28-07-12)

 74. vraagje Beoordeling door mitchel
  Waardering

  hallo ik ben mitchel en 15 jaar oud en heb even wat vragen over dit product.
  ik train elke dag minimaal 2 uur en thuis ook nog een uur. ik heb al eerder met creatine gewerkt maar ben daar toen mee gestopt omdat ik een tijd niet kon trainen door een blessure. mijn vraag is of je bij dit product ook veel waterretentie hebt en hoeveel ik in mijn geval per dag dan nodig zou hebben?
  grtz

  Hoi Mitchel, alle producten waar Creatine Monohydraat in zit kunnen voor een klein beetje waterretentie zorgen, dus ook de HULK FORCE. Als je al wat onderhuidse vocht zou vasthouden dan is dat echt minimaal en het verdwijnt ook weer zodra je stopt. We hebben verder nog nooit feedback gekregen van gebruikers van HF die last hadden van vochtretentie. Sportieve groeten, Bas (Geplaatst op 18-07-12)

 75. meer dan dat Beoordeling door davy heijmans
  Waardering

  ik gebruik de hulk force v2 nu ongeveer 3 weken ben inmiddels al 3.5 kilo bijgekomen aan spiermassa
  ik kan langer door trainen en heb energie voor 2.ook het herstellen gaat stukken beter dan met andere shake's voor pre workout.
  ook de spier afbraak wordt tegen gegaan.
  in het begin smaakt hij super goed maar ben er in middels achter gekomen dat je de shake beeker maar half hoeft te vulllen dan smaakt hij niet zo zuur.
  ik blijf hem gebruiken echt een super product. (Geplaatst op 05-07-12)

 76. Vraagje Beoordeling door Car
  Waardering

  Ik ben een vrouw en train zelf ook 4 dagen in de week en gebruik ook whey shake van jullie, vraag me nu ook af of als ik dit spul ga nemen er ook droger van getraind word of is het echt puur om groter te worden? Ik heb zelf een mooie definitie, niet te gespierd maar ook absoluut niet dik.. Dus vroeg het me af of het een toegevoegde waarde heeft. Groetjes( jullie whey shakes zijn btw echt een aanrader, gebruik het 2 keer per dag en merkte het verschil zeker na een maandje ;-)

  Beste Car, bedankt voor je complimenten, de RAW IRON shakes zijn zeker een aanrader!:)
  Wat betreft de HULK FORCE: dit product is echt puur gemaakt om spiermassa aan te zetten, langer door te kunnen trainen en beter te herstellen. Je zult van de HULK FORCE niet droger worden. Daarvoor zou ik weer de RAW IRON Professional Fat Burner aanraden. Sportieve groeten, Bas (Geplaatst op 06-06-12)

 77. jo Beoordeling door bas
  Waardering

  hey ik ben bas 25 jaar wil dit spul ook gaan gebruiken maar ik heb een paar vragen.

  ik sport 3 keer in de week een uur minimaalplus nog thuis elke dag aan stang hangen.ben 1;80 weeg 85 kilo, Nergens vet alleen beetje op me buik en lovehandles.

  Dit spul lijkt me ideaal. Maar ik wil niet aankomen met vet of iets. Want heb idee dat ik met creatine wel gespierder word alleen dan ook wat vet aankom bij me buik.

  Dus als ik dit spul ga gebruiken dan kom ik alleen maar spiermassa aan? En het beetje vet wat ik nog bij me buik heb dat gaat dan verminderen, of iig hetzelfde blijven maar zkr! niet aankomen?

  Wanneer dat zo is dan ga ik het bestellen.

  mvg

  bas

  Hoi Bas, afvallen doe je niet met de HULK FORCE, maar je wordt ook niet vetter. Wat je wel krijgt is meer massa, meer kracht en een sneller herstel! Sportieve groeten, Bas- Sportfood.nl (Geplaatst op 24-04-12)

 78. paar vragen Beoordeling door Stephan
  Waardering

  Wil dit product kopen. Hoeveel keer en hoeland per keer moet je sporten om dit aan te raden. Is de creatine op rustdagen een groot verschil qua resultaat?

  Hoi Stephan, om het maximale effect uit de Hulk Force te halen moet je toch wel minstens 3x per week trainen, 45-60 minuten per keer. De HF kan prima apart gebruikt worden, maar met Creatine op rustdagen wordt het effect wel meer. Met of zonder kan dus prima, maar als je budget het toelaat zou ik de Creatine erbij pakken. Sportieve groeten, Bas-Sportfood.nl (Geplaatst op 22-04-12)

 79. Goed spul Beoordeling door Danny
  Waardering

  Perfecte pre-workout. Gebruik het nu een maand maar merk echt verschil. Spiermassa is vooruit gegaan, en kan zeker kracht zeker! Aanrader! (Geplaatst op 14-03-12)

 80. werkt goed Beoordeling door Ralf
  Waardering

  Dit spul werkt goed. Ik ben echt sterker geworden en minder moe tijdens het trainen. Ik vind het zelfs lekker smaken! (Geplaatst op 15-02-12)

 81. Top!!! Beoordeling door Laurens
  Waardering

  Werkt super goed en geen last inzinkingen erna. Zit ook je slaap niet in de weg. (Geplaatst op 06-01-12)

 82. Doet wat de fabrikant zegt dat het doet Beoordeling door Yannick
  Waardering

  Ik merk duidelijk dat dit zorgt voor meer kracht en energie bij mij. Zowel voor als na je training is het perfect te gebruiken.

  Voor de prijs die je betaalt krijg je een uitstekende samenstelling van producten die een bewezen werking hebben, no-bullshit dingen dus. (Geplaatst op 03-01-12)

 83. 5 sterren Beoordeling door Lars
  Waardering

  Dit voelt aan als een hele eerlijke product. Het bouwt langzaam op in de loop van de weken en je merkt gewoon dat het klopt. Sowiso een beter herstel en echt veel sterker in de trainingen. Ik blijf deze voorlopig gebruiken. (Geplaatst op 29-12-11)

 84. net gekocht Beoordeling door angelo
  Waardering

  ik gebruik het nu juist 7 dagen en ik kan jullie nu al zeggen koop gewoon dit product !!!! tis fantastisch en lekker van smaak je kunt het vergelijken met aquarius , licht van smaak en gemakkelijk te drinken wat heel belangrijk is. Ik ben begonnen met 70 kilo bankduwen en met enorme verbazing zit ik nu aan 100 kilo 4 keer duwen en met 90 kilo set van 8 er voor .mijn gewicht is nu op die 7 dagen 1.3 kilo gestegen en ke gevoel dat het nog maar een begin IS !!!! niet twijfelen gewoon bestellen en testen!!! word vervolgt grtj angelo (Geplaatst op 13-12-11)

 85. zeer tevreden Beoordeling door C. ten Ouden
  Waardering

  ben zeer tevreden over dit spul. voor het eerst 140kg gebankdrukt. ben sterker dan normaal (Geplaatst op 08-12-11)

 86. net gekocht Beoordeling door angelo
  Waardering

  nu beginnen testen en kijken wat het heeft ik weeg nu 60 kilo en ben ben 1.76 m groot borst omtrek 99.5 op datum 5 dec 2011 ben benieuwd na een aantal weken dat ik mijn beoordeling kan geven van dit product grtj angelo ik heef al 2 sterren voor prijs (Geplaatst op 05-12-11)

 87. Hulk ForceV2 Beoordeling door Robbie
  Waardering

  Goed te drinken (smaakt zelfde als Isostar) en werkt top! (Geplaatst op 20-11-11)

 88. super spul! Beoordeling door kevin
  Waardering

  ik gebruik het nu een aantal dagen en begin het al zeker te merken!
  het geeft mij echt een boost je kan veel meer hebben en het herstellen gaat ook veel sneller!!
  de smaak is even door bijten! (Geplaatst op 02-11-11)

 89. Alles in 1 super spul Beoordeling door Dennis
  Waardering

  Heb deze nu 3 weken in gebruik en moet zeggen dat het erg goed werkt. Heb meer energie en kracht. Kan erg goed trainen met hulk force v2. Het enigste nadeel vind ikzelf dat het na een aantal keren in te nemen niet echt meer lekker smaakt. Het is vrij zuur maarja de resultaten zie je wel! (Geplaatst op 11-10-11)

 90. Doet wat het belooft Beoordeling door John
  Waardering

  Mijn favoriete pre-workout. Ik word sterker hiervan en kan langer doortrainen. Ook herstel ik veel beter. Spiermassa is vooruit gegaan, maar gebruik ook de raw iron whey, dus weet niet of dat ook helpt. (Geplaatst op 07-10-11)


Schrijf uw eigen beoordeling

Uw beoordeling over: RAW IRON HULK FORCE V2

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Waardering
  Anderen bekeken ook
RAW IRON Bodybuilding pakket

RAW IRONBodybuilding pakket

Slechts: € 64,90

Sportfood garandeert
 • Gratis verzending vanaf € 20,00
 • Voor 16.00 besteld, vandaag verzonden
 • Laagste prijsgarantie
 • Vertrouwd sinds 2005