RAW IRON® Bodybuilding Pakket
RAW IRON® Bodybuilding Pakket

Hoogwaardig Bodybuilding pakket - Bevat pre- en postworkout product, Creatine en Whey - Zeer hoge kwaliteit!

Levertijd

Uit voorraad leverbaar

€ 73,85
€ 66,50
Prijs per pakket

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

RAW IRON® Bodybuilding pakket bestel je voordelig en snel bij Sportfood.nl

De hoeveelheid mails die wij per dag binnenkrijgen met de vraag om een ideaal supplementenpakket voor spiergroei, kracht en herstel samen te stellen zijn ontelbaar! Dit is ons antwoord: Whey voor de extra eiwit inname. Creatine om de Creatine voorraad tijdens rustdagen optimaal op peil te houden. En de grote troef is de HULK FORCE, om op trainingsdagen extra te vlammen, sneller te herstellen en je spieren van bouwstenen te voorzien!

Het RAW IRON® Bodybuilding pakket bestaat uit:
RAW IRON® Professional Whey (1000 gram)
RAW IRON® Hulk Force pre- en postworkout (1000 gram)
RAW IRON® Professional Creatine+ (500 gram)

Inname schema op trainingsdagen:
Whey shake bij het ontbijt en Whey shake 1 uur na de training. 50 gram HULK FORCE 45 minuten voor de training en 50 gram direct na de training. Eventueel nog 1 Whey shake voor het slapengaan.

Inname schema op rust dagen:
Whey shake bij het ontbijt en 1 theelepel (=5 gram) Creatine en nog een Whey shake voor het slapengaan.

Ervaringen
-  Ben uitermate tevreden over de hoeveelheid meer kracht die ik heb tijdens het trainen voel me bijna elke training sterker en merk ook me spiergroei maar ik train er wel erg hard bij. Werkt goed als je goed traint en het is zeker niet vies van smaak. Heb wel het idee dat ik meer zweet.
- Geweldig! Echt super tevreden over dit pakket. Ben in 1 maand tijd 4 kilo zwaarder geworden en het is duidelijk spiermassa. Spieren ogen ook veel voller. De shakes zijn ook goed te pruimen!

Vraag & Antwoord
Vraag van mehmet: ik wil dit bestellen maar ben nog maar een beginner train nu 3 maanden en vroeg me af of het een goeie start pakket is op meer spieren op te bouwen en breder te worden.
Antwoord van Sportfood.nl: Hoi Mehmet, dit is zeker een goed pakket om mee te starten. Alle basis producten voor spiermassaopbouw zitten hierin. (Whey, pre-en post workout en Creatine)

Vraag van K.: Doe 4 dagen per week mma en ben helemaal kapot.. zal dit me helpen om door de moeilijke periode te komen?
Antwoord van Sportfood.nl: Hoi K, zeker, behalve een beter herstel na de training zal dit pakket ook voor een verhoogde trainingsintensiteit en meer kracht zorgen.

Vraag van Karina: Hoihoi, Ik heb een vraag. Ik zit er over na te denken dit pakket te bestellen maar ik vraag me af of dit het beste bij mijn training past op dit moment. Ik doe nu namelijk zo'n 2 keer per week puur cardio, HIIT, om m'n vetverbranding weer aan te slingeren. Hiernaast doe ik zo'n 3 keer per week krachttraining. Is het slim om dit pakket te gaan gebruiken en zo ja, wat is dan het beste om in te nemen op m'n cardiodagen? Of hebben jullie een betere optie voor mij? Thanks alvast!
Antwoord van Sportfood.nl:  Hoi Karina, om je een goed antwoord te kunnen geven hebben we meer info nodig m.b.t. je hoofddoelstelling (vetverbranden of spiermassa opbouw?). Stuur s.v.p. een mailtje naar info@sportfood.nl of bel ons even zodat we je een uitgebreid advies kunnen geven.

Vraag van Gerrit: Is dit pakket ook een kuur? Zo ja, hoelang moet je dit dan doen? of gewoon totdat de potten leeg zijn. Mvg, Gerrit
Antwoord van Sportfood.nl: Hoi Gerrit, als je met een kuur bedoeld dat de producten op elkaar afgestemd zijn en je het een bepaalde periode moet gebruiken dan is het antwoord ja. Ik zou het pakket een week of 6-8 non-stop gebruiken en daarna een week of 2-4 pauze inlassen.

Disclaimer: De reviews op deze website zijn persoonlijk van aard. Resultaten kunnen van persoon tot persoon verschillen.