RAW IRON® Bodybuilding Startpakket
Bodybuilding Voordeelpakket
Bodybuilding Voordeelpakket van Sportfood.nl - Met Creatine + Pre- én Postworkout + Whey Eiwit shake + Shakebeker & Bidon

Levertijd

Uit voorraad leverbaar

€ 97,95
Prijs per Voordeelpakket
Aantal: 
Bestellen
 

Alles-in-één Bodybuilding Voordeelpakket van Sportfood.nl

Dit Bodybuilding pakket van Sportfood.nl is het antwoord op de vraag om een ideaal supplementenpakket voor spiergroei, kracht en herstel samen te stellen: RAW IRON® Professional Whey voor de extra eiwit inname, RAW IRON® Professional Creatine om de Creatine voorraad tijdens rustdagen optimaal op peil te houden. En de grote troef is de RAW IRON® Hulk Force om op trainingsdagen extra te vlammen en je spieren van bouwstenen te voorzien!

Het RAW IRON® Bodybuilding Voordeelpakket bestaat uit

Professional Whey (1000 gram)
Hulk Force pre- en postworkout (1000 gram)
Professional Creatine (500 gram)
Shakebeker (500ml)
Bidon (500ml)

Inname schema op trainingsdagen

Een (1) Whey shake bij het ontbijt en een (1) Whey shake 1 uur na de training. 50 gram Hulk Force 45 minuten voor de training en 50 gram direct na de training. Eventueel nog 1 Whey shake voor het slapengaan.

Inname schema op rust dagen

Whey shake bij het ontbijt en 1 theelepel (=5 gram) Creatine en nog een Whey shake voor het slapengaan.

Ervaringen

-  Ben uitermate tevreden over de hoeveelheid meer kracht die ik heb tijdens het trainen voel me bijna elke training sterker en merk ook me spiergroei maar ik train er wel erg hard bij.
- Werkt goed als je goed traint en het is zeker niet vies van smaak. Heb wel het idee dat ik meer zweet.
- Geweldig! Echt super tevreden over dit pakket. Ben in 1 maand tijd 4 kilo zwaarder geworden en het is duidelijk spiermassa. Spieren ogen ook veel voller. De shakes zijn ook goed te pruimen!

Vraag & Antwoord
Vraag van mehmet: ik wil dit bestellen maar ben nog maar een beginner train nu 3 maanden en vroeg me af of het een goeie start pakket is op meer spieren op te bouwen en breder te worden.
Antwoord van Sportfood.nl: Hoi Mehmet, dit is zeker een goed pakket om mee te starten. Alle basis producten voor spiermassa opbouw zitten hierin. (Whey, pre-en post workout en Creatine)

Vraag van K.: Doe 4 dagen per week mma en ben helemaal kapot.. zal dit me helpen om door de moeilijke periode te komen?
Antwoord van Sportfood.nl: Hoi K, zeker, behalve een beter herstel na de training zal dit pakket ook voor een verhoogde trainingsintensiteit en meer kracht zorgen.

Vraag van Gerrit: Is dit pakket ook een kuur? Zo ja, hoelang moet je dit dan doen? Of gewoon totdat de potten leeg zijn. Mvg, Gerrit
Antwoord van Sportfood.nl: Hoi Gerrit, als je met een kuur bedoeld dat de producten op elkaar afgestemd zijn en je het een bepaalde periode moet gebruiken dan is het antwoord ja. Ik zou het pakket een week of 6-8 non-stop gebruiken en daarna een week of 2-4 pauze inlassen.