• Gratis verzending vanaf € 20,00
 • Voor 16.00 besteld, vandaag verzonden
 • Laagste prijsgarantie
 • Vertrouwd sinds 2005
Winkelwagen (0) - € 0,00

RAW IRON Professional Creatine

 • Zeer zuivere Creatine
 • Geeft krachttoename
 • Zeer voordelig in gebruik
RAW IRON
€ 14,90

Inhoud: 500 gramInhoud: 500 gram (ruim 3 maanden voorraad) 

Top kwaliteit Creatine van het vertrouwde RAW IRON merk!

Zuivere Creatine Monohydraat; volledig vrij van onzuiverheden!

Weer een top product uit het RAW IRON Professional assortiment. Deze loepzuivere Creatine zal bij inname zorgen voor een krachttoename van ongeveer 10%! Onderzoeken met Creatine zijn gedaan bij o.a. fietsers, gewichtheffers, roeiers, hardlopers, zwemmers, sprinters en nog tal van andere sporten.

De positieve effecten van Creatine vielen vooral op bij sporten waar korte en intensieve inspanningen verricht moesten worden zoals bij sprinten en gewichtheffen/bodybuilding. Zij konden na toediening van een Creatine supplement langer hun maximale inspanning volhouden.

Creatine werkte echter ook uitstekend bij duursporters zoals marathonlopers en lange afstand schaatsers. Zij hadden vooral weer baat bij Creatine omdat ze sneller konden herstellen tijdens het sporten zelf. Gemiddeld genomen kwamen uit alle onderzoeken dat Creatine voor 10% prestatie verbetering zorgde. Deze prestatie verbeteringen kunnen natuurlijk alleen maar gerealiseerd worden door inname van een goede en vooral zuivere Creatine. De Raw Iron Professional Creatine is onder de meest strenge en goed gecontroleerde omstandigheden vervaardigd en is daardoor de Professional onder de Creatines! RAW IRON- Proud to be strong!

Dosering: 5 gram (1 theelepel) iedere dag na de training innemen. Mengen met vruchtensap of in je shake. Op rustdagen 5 gram bij het ontbijt.

Ingrediënten: 100% Creatine Monohydraat

Tip: Deze Creatine wordt nog beter door de spiercellen opgenomen wanneer deze gemengd wordt met de RAW IRON Dextro N-R-G

100% Creatine Monohydraat
 100% Creatine Monohydraat

Voeg beoordeling toe

 1. Vraagje Beoordeling door Erik
  Waardering

  Wat is nou precies het verschil tussen deze creatine, en zeg bijvoorbeeld creatine van de Action? Beide 100% creatine monohydraat, alleen hier is de dosering 5 gram per dag en die van de Action 3 gram. Met €3,99 voor een pot van 300gr scheelt dat nogal. Het verschil zit meestal in de kwaliteit en de zuiverheid van de Creatine. Tevens is er vaak een verschil in Mesh (hoe fijn is de korrel) Tussen de 3 en 5 gram is een standaard dosering bij alle Creatines, daar kun je mee experimenteren. (Geplaatst op 29-07-17)

 2. Werkt Prima Beoordeling door Lars
  Waardering

  Ik kan merken dat je langer door kan gaan met sporten, dit is precies wat ik nodig heb. ook merk je dat je minder last hebt de volgende dag.
  zal dit nogmaals bestellen in de toekomst (Geplaatst op 20-04-17)

 3. Creatine massa en kracht Beoordeling door Ruben
  Waardering

  Ik zou graag iets meer volume in mijn borst krijgen en dacht de focus meer te leggen op mijn borst tijdens de training, samen met creatine. Is dit een goede combinatie of is een ander product hier beter voor. Wat ik er ook bij moet vermelden is dat ik op dit moment ook nog 1-2 kg van mijn gewicht wil. Dus zoek ik het 'ideale': droge spiermassa. Hoi Ruben, qua supplementen zou ik in jouw geval inderdaad de RAW IRON Creatine aanraden i.c.m. de RAW IRON Whey Isolaat. Mocht je uitgebreider advies willen, mail ons s.v.p. op info@sportfood.nl (Geplaatst op 06-04-17)

 4. goed Beoordeling door Django
  Waardering

  Doet wat het moet doen namelijk sterker maken en langer door laten trainen. (Geplaatst op 05-01-17)

 5. het werkt heel goed Beoordeling door rayen
  Waardering

  hoi.
  kan ik dit ook met andere vloeistoffen gebruiken zoals water,sportdrank
  Hoi Rayen, dat is geen enkel probleem. Creatine kun je met elke vloeistof (behalve caffeine houdende dranken) mengen. Sportieve groeten, Bas-Sportfood.nl (Geplaatst op 18-10-16)

 6. werkt goed Beoordeling door Anoniem
  Waardering

  Deze Creatine werkt goed voor mij. Ik ben ook duidelijk sterker aan het worden en mijn spieren ogen voller. Neutrale smaak en het mengt goed in mijn shake. (Geplaatst op 13-10-16)

 7. Doet wat ie moet doen Beoordeling door Anoniem
  Waardering

  Gewoon een nette Creatine. Werkt goed en makkelijk oplosbaar. (Geplaatst op 22-02-16)

 8. prima Beoordeling door Bram
  Waardering

  Gewoon een prima Creatine. Goeie prijs/kwaliteit. Tevreden. (Geplaatst op 30-05-15)

 9. Vraag mbt duurloop en vrouwen mbt dit product Beoordeling door Daphne
  Waardering

  Beste,
  Hoe zit het met vrouwen die dit gebruiken. Ik zag het product ook staan onder het kopje duurloop ik dacht dat creatine alleen helpt bij korte trainingen. En kom je als vrouw dan niet aan, want wil juist afvallen gebruik al de raw iron whey en wat doet creatine dan voor de duurloop word je uithoudingsvermogen beter?
  Alvast bedankt voor uw reactie, Hoi Daphne, Creatine is inderdaad vooral nuttig bij korte krachtexplosies. Het helpt echter ook bij een sneller herstel na een duursport. Van Creatine kom je niet aan qua vet, maar je kunt wel tijdelijk wat vocht vast houden. Sportieve groeten, Bas-Sportfood.nl (Geplaatst op 02-05-15)

 10. Samen gebruiken met CLA Clarinol, Pre workout, Vitamine pil? Beoordeling door Frankg
  Waardering

  Ik hoor er veel goede berichten over deze crea.
  Kan ik deze samen gebruiken met CLA Clarinol, Pre workout en een Vitamine Pil?
  Hoi Frank, deze goede Creatine kun je met ieder ander supplement prima combineren. Sportieve groeten, Bas-Sportfood.nl (Geplaatst op 09-02-15)

 11. kan je creatine mixen met weightgainer Beoordeling door DeGangster
  Waardering

  Hallo kan ik de creatine mixen met de raw iron weightgainer? Of is het juist de bedoeling om dat te doen?? Of kan ik het toch beter apart innemen, want allebei moeten meteen na de training ingenomen worden
  Hoi, de Creatine kan prima gemixt worden met de weightgainer, dat is geen probleem. Sportieve groeten, Bas-Sportfood.nl (Geplaatst op 31-01-15)

 12. Vraagje Beoordeling door Don
  Waardering

  Hoelang kan ik deze creatine gebruiken? Hoi Don, we raden meestal aan om de Creatine 6 weken te gebruiken en daarna 4 weken pauze te nemen. Sportieve groeten, Bas-Sportfood.nl (Geplaatst op 21-01-15)

 13. Vraagje Beoordeling door Donny
  Waardering

  Hee hallo, ik wil deze creatine graag gebruiken maar bijn vraag is of ik hem kan mengen met hulk force v2 na het trainen. Hoi Donny, in de HF zit al genoeg Creatine. Als je de HF op trainingsdagen gebruikt, gebruik dan 5 gram Creatine gemengd met vruchtensap alleen op rustdagen. Sportieve groeten, Bas-Sportfood.nl
  (Geplaatst op 22-11-14)

 14. Top! Beoordeling door Dylan
  Waardering

  Gebruik het nu een aantal weken en resultaat is goed te zien. Ik gebruik 3-5 gram per dag. Kan ik dit het hele jaar gebruiken of moet ik het 6 weken achter elkaar doen en dan b.v. 4 weken niet ? Hoi Dylan, goed om te horen dat de RAW IRON Creatine goed werkt voor je! De meeste atleten gebruiken 6-8 weken Creatine en lassen daarna een pauze in van 4 weken. Steeds meer onderzoeken laten echter zien dat Creatine veilig het hele jaar door gebruikt kan worden. Het kan dus allebei. Sportieve groeten, Bas-Sportfood.nl (Geplaatst op 03-11-14)

 15. Prima Beoordeling door Rody
  Waardering

  Als student Sport en Bewegen komt creatine goed van pas. Helaas ben ik echter qua gewicht aan de lichte kant (65kg op de 185 cm = BMI van 19) en wil ik graag aankomen. Zijn er supplementen hiervoor beschikbaar in combinatie met creatine of moet ik simpelweg mijn maaltijd schema hiervoor aanpassen (350-500 kcal vóór en 550-900 kcal ná sporten)?

  Hoi Rody, je maaltijd schema aanpassen is inderdaad het beste dat je kunt doen. Kom je niet aan de gewenste hoeveelheid voedingsstoffen uit je ''gewone'' eten, dan raad ik aan om de RAW IRON Professional weightgainer naast je voeding te nemen. Sportieve groeten, Bas-Sportfood.nl (Geplaatst op 08-07-14)

 16. Houdbaarheid creatine Beoordeling door Nielson
  Waardering

  Hallo,
  Ik heb nog een potje raw iron creatine staan, de houdbaarheids datum is alleen al verlopen (08/2013) en de pot is al open geweest. Is het nu ook echt niet meer bruikbaar? het poeder ziet er nog goed uit..

  Hoi Nielson,

  Normaal gesproken moet dat geen probleem zijn omdat het droge poeder betreft. Alleen na de houdbaarheidsdatum kunnen en mogen wij geen garantie geven dat het nog goed is. Sportieve groeten, Bas-Sportfood.nl (Geplaatst op 30-01-14)

 17. spiermassa Beoordeling door robin
  Waardering

  hallo als creatine gebruikt stijgt je spiermassa dan ook sneller? groet

  Hoi Robin, als je Creatine gebruikt kun je langer doortrainen en word je sterker. Hierdoor krijgen je spieren een prikkel om te groeien. Als je daarbij dan de juiste voeding eet zal je spiermassa sneller gaan groeien. Sportieve groeten, Bas-Sportfood.nl (Geplaatst op 23-11-13)

 18. vraagje Beoordeling door gijs
  Waardering

  hoi,

  ik heb raw iron creatince samen met raw iron hulk force v2 gekocht en vroeg me af of er een advies is om dit samen of na elkaar en wanneer in te nemen

  groet gijs

  Hoi Gijs, Hulk Force 50 gram 30 minuten voor de training en 50 gram direct na de training. Creatine alleen op rustdagen pakken, 5 gram bij het ontbijt. Sportieve groeten, Bas-Sportfood.nl (Geplaatst op 25-08-13)

 19. Vraag creatine-magnesium Beoordeling door Richard
  Waardering

  Hoi, moet bij de creatine ook magnesium worden ingenomen...hoorde dat creatine kramp kan veroorzaken in de spieren.

  Hoi Richard, nee dat hoeft niet. Kramp komt zelden voor bij Creatine en als het voorkomt is het een kwestie van meer water drinken. Sportieve groeten, Bas-Sportfood.nl (Geplaatst op 22-08-13)

 20. buikkramp Beoordeling door Mette
  Waardering

  Ik gebruik dit product nu een week en merk een krachttoename bij het sporten, alleen heb ik sinds het gebruik last van buikpuin, winderigheid en diaree. Dit bij de normale dosering van 5 gr per dag.
  Ik heb wat gelezen over vochtontrekking aan je darmen door de creatine, vandaar dat je meer moet drinken. Nou, ik hang bijna continu aan de kraan, maar dat mag helaas niet baten. Toch maar op zoek naar een ander product. Aan de andere kant, 'no pain, no gain' ;)

  Hoi M, de afgelopen week is het erg warm geweest dus je moet sowieso meer drinken. Als je dan ook nog Creatine gebruikt moet daar nog een schep bovenop. ( water, geen frisdrank o.i.d.) Breng je inname terug naar 2,5 gram en blijf zeker 2,5 tot 3 liter per dag drinken want deze week wordt het ook weer 30 graden plus. Pas opvoeren naar 5 gram inname als je buik tot rust is gekomen. Succes ermee! Sportieve groeten, Bas-Sportfood.nl (Geplaatst op 21-07-13)

 21. dosering Beoordeling door Jacco Wijnholt
  Waardering

  hallo

  bij de dosering staat iedere dag naar het sporten maar ik fitness maar 3 keer in de week maar moet ik het dan toch iedere dag innemen en hoeveel moet ik innemen?

  mvg

  Hoi Jacco,

  Van Creatine neem je iedere dag 5 gram in, ook op rustdagen. Sportieve groeten, Bas-Sportfood.nl (Geplaatst op 10-06-13)

 22. aankomen? Beoordeling door lisa
  Waardering

  Ik wil graag aankomen, maar wil niet dat ik door het opslaan van vet een slappe huid krijg. Is deze creatine hier ideaal voor, of moet ik toch de proffesionele weightgainer bestellen? wat is uw advies? gr. lisa
  Hoi Lisa, in eerste instantie zou ik zeker voor de Prof. Weightgainer gaan. De Creatine is vooral voor krachttoename. Sportieve groeten, Bas-Sportfood.nl (Geplaatst op 24-05-13)

 23. vraag Beoordeling door Arthur
  Waardering

  Kun je dit ook gebruiken wanneer je een beginner bent met fitness? Ben verder wel sportief ( doe ook aan taekwondo )
  Hoi Arthur, Creatine kun je zeker als beginner gebruiken. Verlies alleen nooit uit het oog dat je als beginner ook goed je training, voeding en rust op de rails zet. Sportieve groeten, Bas-Sportfood.nl (Geplaatst op 08-05-13)

 24. combinatie met BSN Amino X Beoordeling door kevin
  Waardering

  Ik wil graag creatine gaan gebruiken maar zou ik dat ook kunnen combineren met de BSN Amino X ?
  Hoi Kevin, Creatine kun je zonder problemen combineren met aminozuren. Sportieve groeten, Bas-Sportfood.nl (Geplaatst op 25-04-13)

 25. werkt goed Beoordeling door D.
  Waardering

  gebruik het nu zo'n 6 weken in combinatie met weight gainer ben hierdoor al 6,5 kilo in spiermassa aangekomen en heb meer energie op de trainingen waardoor ik langer en zwaarder kan trainen.
  (Geplaatst op 11-03-13)

 26. vraag Beoordeling door Fabian
  Waardering

  Ik heb een vraag over dit product.
  Klopt het dat je een vochtkop krijgt van creatine waar monohydraat in zit?
  Ik ben juist een hoop kilo's kwijt geraakt afgelopen jaar en wil er niet meer bijlopen als 8 maanden geleden.
  Zijn er manieren om dat tegen te gaan?

  Hoi Fabian, het kan zijn dat je iets aan onderhuids vocht vast houdt als je Mono gebruikt, dit verdwijnt ook weer als je stopt. Bij de meesten is het nauwelijks zichtbaar. Creatinesoorten waar dit niet bij voorkomt zijn Kre-Alkalyn en Creatine Ethyl esther. Sportieve groeten, Bas-Sportfood.nl
  (Geplaatst op 30-01-13)

 27. Goed! Beoordeling door Joost
  Waardering

  Ik gebruik het product al een tijdje samen met de Raw Iron Weight Gainer en het werkt top!
  Ik merk dat ik meer energie blijf hebben, meer kracht heb en de spiermassa echt groter wordt.
  Ook nog eens een mooie prijs ook.

  Aan te raden! (Geplaatst op 27-12-12)

 28. Goed spul! Beoordeling door Johnny
  Waardering

  Ik heb hier veel aan gehad. Veel kracht en massa toename. Mengt goed en heeft een neutrale smaak. Ik ben zeer tevreden en de prijs is ook goed. Gr. Johnny (Geplaatst op 26-06-12)

 29. ik moet nog bestellen :D Beoordeling door pat
  Waardering

  Ik had meer een vraag hier staat bij dat deze pot creatine 10 gram per dag moet nemen, maar met een andere pot creatine is het van zoveel weken eerst wel dan tijdje stoppen is dat met deze pot ook of kan moet je deze elke dag gebruiken?
  Hoi Pat, deze Creatine hoef je maar 5 gram per dag te gebruiken. Wel ook op rustdagen gebruiken voor het optimale resultaat. Op zich kun je alle Creatinesoorten het hele jaar door gebruiken. De meeste stopeen echter na een week of 6 en lassen een pauze in van 2-4 weken maar strikt noodzakelijk is dit niet. Sportieve groeten,
  Bas-Sportfood.nl (Geplaatst op 29-05-12)

 30. Simpel en Effectief Beoordeling door Thomas
  Waardering

  **Review is gebaseerd op persoonlijke ervaring en gebruiksgemakken, kan per persoon verschillen, je zult dus zelf moeten ervaren of het voor jou net zo werkt**

  Wederom een pot van 500gram aangeschaft i.c.m. crack V3 (hierover later een uitvoerige review na meer ervaring).

  Wederom een levering binnen 48uur aan huis na bestelling, simpel weg weer een topservice van Sportfood! Klasse!
  Veel goedkoper in prijs-kwaliteit-termijn verhouding zul je het niet vinden, je zit op 3.5maand creatine kuur als je het aanhoud op 5 gram per dag. en dat voor nog geen 5,30pleuro per maand.
  met 4weken on 4 weken off, kom je dus met 1 pot makkelijk over een half jaar heen, voor nog geen 16 euro.(2,50per maand)

  Neemt makkelijk op, lost goed op, hoeft niks te schudden shaken of wat dan ook, lichte bij/nasmaak (vooral met water, geen aanrader), maar in een zoetere drank als vruchtensap oid of gewoon in je shake proppen, en je proeft het niet eens. Wel je extra 1-2 liter water per dag drinken :P

  Maar mocht je als professioneel krachtsporter toch 4-6x per week in de gym staan of toch echt voor de meer ''legale'' anabolische trekjes willen gaan, dan raad ik het heftigere spul aan zoals RPM aan te proberen (geen ervaring mee overigens). Maar gewoon voor de standaard krachttoename, extra spiermassa aan te zetten op een relatief goedkope manier icm de juiste voeding en training. Dan zou ik je dit als eerste en snelste aanraden. (Geplaatst op 26-04-12)

 31. TOP Beoordeling door Rico
  Waardering

  Zeer goede creatine, zie al resultaat na 2 weken gebruik. Alleen sinds gebruik van deze creatine wel erg veel kramp in spieren waarvan ik niet wist dat ik ze had. (Geplaatst op 19-03-12)

 32. Topproduct Beoordeling door Michiel T
  Waardering

  Zeer zuivere en goedkoper creatine. Meer dan dit heb je echt niet nodig, veel goedkoper zul je ook niet vinden. (Geplaatst op 10-01-12)

 33. Gewoon goed Beoordeling door Laurens
  Waardering

  Gewoon een goede Crea voor een goede prijs, zeker nu dat ze bij Sportfood geen verzendkosten meer hebben. (Geplaatst op 06-01-12)

 34. werkt Beoordeling door Rocco
  Waardering

  werkt gewoon goed (Geplaatst op 20-11-11)

 35. Nice Beoordeling door Simon
  Waardering

  Hi, I bought this Creatine a month ago and it really has helped me get stronger. Good stuff! (Geplaatst op 04-11-11)


Schrijf uw eigen beoordeling

Uw beoordeling over: RAW IRON Professional Creatine

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Waardering
  Anderen bekeken ook
RAW IRON HULK FORCE V2

RAW IRONHULK FORCE V2

Slechts: € 24,90

RAW IRON Bodybuilding pakket

RAW IRONBodybuilding pakket

Slechts: € 64,90

Sportfood garandeert
 • Gratis verzending vanaf € 20,00
 • Voor 16.00 besteld, vandaag verzonden
 • Laagste prijsgarantie
 • Vertrouwd sinds 2005