RAW IRON® Professional Creatine+
RAW IRON® Professional Creatine+

Verpakking van 500 gram - 100% Loepzuivere Creatine - Met extra Bioperine® - Voordelig in gebruik!

Levertijd

Uit voorraad leverbaar

€ 19,95
€ 17,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

RAW IRON® Professional Creatine+ bestel je voordelig en snel bij Sportfood.nl

De RAW IRON® Professional Creatine+ wordt onder de meest strenge en gecontroleerde omstandigheden vervaardigd In Nederland en wordt gezien als de professional onder de Creatines! Een 100% loepzuivere Creatine met extra Bioperine® voor een betere opname. Weer een top product uit het RAW IRON® Professional assortiment!

Onderzoeken met Creatine zijn o.a. gedaan bij gewichtheffers, bodybuilders, roeiers, fietsers, hardlopers, zwemmers en sprinters. De positieve effecten van Creatine vielen vooral op bij sporten waar korte en intensieve inspanningen verricht moesten worden bij een dagelijkse inname van tenminste 3 gram Creatine.

Ingrediënten
100% loepzuivere Creatine Monohydraat, Bioperine®
 

Bevat per dagelijkse portie (= 5 gram)
100% Creatine Monohydraat (200 Mesh) 5 gram
Bioperine® 5 mg

Allergie informatie
Dit supplement bevat geen allergenen

Hulpstoffen
Geen

Eigenschappen RAW IRON® Professional Creatine+ (bij inname vanaf 3 gram per dag)
- Verhoogt de fysieke prestaties in opeenvolgende reeksen korte hoogintensieve oefeningen
- Stimuleert spiergroei en spiermassa bij explosieve krachtsinspanningen
- Verbetert de prestaties bij explosieve krachtsinspanningen
- Ondersteunt spieropbouw en spierkracht bij explosieve krachtsinspanningen
- Voor meer kracht bij explosieve krachtsinspanningen
- Hoogwaardig voedingssupplement
- Speciaal (uit)gebalanceerd voor sporters
- Met extra Bioperine® voor een betere opname
- Volgens ISO 22000 Kwaliteitsnormen geproduceerd in Nederland
- Een kwaliteitsproduct van RAW IRON® Sports Nutrition

Wijze van gebruik
Volwassenen, neem 5 gram (1 theelepel) iedere dag na de training. Meng de RAW IRON® Professional Creatine+ met vruchtensap of in je shake. Op rustdagen neem je 5 gram Creatine+ bij het ontbijt.  De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van ziekte, medicijngebruik, zwangerschap of borstvoeding. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen passen in een gezonde levensstijl maar zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Netto inhoud
500 gram

Nog vragen?
Voor alle mogelijke vragen kun je ons bellen op 073 – 522 3424 (op werkdagen tot 21.00 uur s' avonds en op zaterdag tot 17.00 uur) of een berichtje sturen naar info@sportfood.nl

Gratis naar keuze
Bij een bestelling vanaf €75,00 ontvang je gratis naar keuze een verpakking Vitamine C, Omega 369, Magnesium of de Gewrichtsformule. Geef je keuze aan in het vakje “opmerkingen” op het einde van het bestelproces. We sturen het dan gratis mee met je bestelling.

RAW IRON®  Proud to be strong!

Ervaringen
- Ik kan merken dat je langer door kan gaan met sporten, dit is precies wat ik nodig heb. ook merk je dat je minder last hebt de volgende dag. zal dit nogmaals bestellen in de toekomst
- Echt goed!!!!
- Een klasse apart deze crea+.
- Doet wat het moet doen namelijk sterker maken en langer door laten trainen.
- Deze Creatine werkt goed voor mij. Ik ben ook duidelijk sterker aan het worden en mijn spieren ogen voller. Neutrale smaak en het mengt goed in mijn shake.
- Doet wat ie moet doen.  Gewoon een nette Creatine. Werkt goed en makkelijk oplosbaar.
- Ik hoor er veel goede berichten over deze crea.
- Ik gebruik het nu zo'n 6 weken in combinatie met RAW IRON weight gainer ben hierdoor al 6,5 kilo in spiermassa aangekomen en heb meer energie op de trainingen waardoor ik langer en zwaarder kan trainen.
- Ik gebruik het product al een tijdje samen met de Raw Iron Weight Gainer en het werkt top!  Ik merk dat ik meer energie blijf hebben, meer kracht heb en de spiermassa echt groter wordt. Ook nog eens een mooie prijs ook. Aan te raden!
- Nice, goed spul!
- Ik heb hier veel aan gehad. Veel kracht en massa toename. Mengt goed en heeft een neutrale smaak. Ik ben zeer tevreden en de prijs is ook goed.
- Simpel en Effectief, wederom een pot van 500gram aangeschaft
- Wederom een levering binnen 48uur aan huis na bestelling, simpel weg weer een topservice van Sportfood! Klasse!
- Veel goedkoper in prijs-kwaliteit-termijn verhouding zal je het niet vinden, je zit op 3.5maand creatine kuur als je het aanhoud op 5 gram per dag. En met 4weken on 4 weken off, kom je dus met 1 pot makkelijk over een half jaar heen
- Neemt makkelijk op, lost goed op, hoeft niks te schudden shaken of wat dan ook, lichte bij/nasmaak (vooral met water, geen aanrader), maar in een zoetere drank als vruchtensap oid of gewoon in je shake proppen, en je proeft het niet eens. Wel je extra 1-2 liter water per dag drinken :P
- TOP, zeer goede creatine, zie al resultaat na 2 weken gebruik.
- Topproduct, zeer zuivere en goedkoper creatine. Meer dan dit heb je echt niet nodig, veel goedkoper zul je ook niet vinden.
- Gewoon een goede Crea voor een goede prijs. Werkt gewoon goed
- Hi, I bought this Creatine a month ago and it really has helped me get stronger. Good stuff!

Vraag & Antwoord
Vraag van Ruben: Ik zou graag iets meer volume in mijn borst krijgen en dacht de focus meer te leggen op mijn borst tijdens de training, samen met creatine. Is dit een goede combinatie of is een ander product hier beter voor. Wat ik er ook bij moet vermelden is dat ik op dit moment ook nog 1-2 kg van mijn gewicht wil. Dus zoek ik het 'ideale': droge spiermassa.
Antwoord van Sportfood.nl: Hoi Ruben, qua supplementen zou ik in jouw geval inderdaad de RAW IRON Creatine aanraden i.c.m. de RAW IRON Whey Isolaat. Mocht je uitgebreider advies willen, mail ons s.v.p. op info@sportfood.nl

Vraag van Rayen: Kan ik dit ook met andere vloeistoffen gebruiken zoals water of sportdrank?
Antwoord van Sportfood.nl: Hoi Rayen, dat is geen enkel probleem. Creatine kun je met elke vloeistof (behalve caffeine houdende dranken) mengen. Sportieve groeten, Sportfood.nl

Vraag van Daphne:  Hoe zit het met vrouwen die dit gebruiken? Ik zag het product ook staan onder het kopje duurloop ik dacht dat creatine alleen helpt bij korte trainingen. En kom je als vrouw dan niet aan, want wil juist afvallen gebruik al de RAW IRON® Whey en wat doet creatine dan voor de duurloop word je uithoudingsvermogen beter?  Alvast bedankt voor uw reactie.
Antwoord van Sportfood.nl: Hoi Daphne, Creatine is inderdaad vooral nuttig bij korte krachtexplosies. Het helpt echter ook bij een sneller herstel na een duursport. Van Creatine kom je niet aan, maar je kunt wel tijdelijk wat vocht vast houden. Sportieve groeten, Sportfood.nl

Vraag van Frank: Kan ik deze creatine samen gebruiken met CLA Clarinol, Pre workout en een Vitamine Pil?
Antwoord van Sportfood.nl: Hoi Frank, deze professionele Creatine kun je met ieder ander supplement prima combineren. Sportieve groeten, Sportfood.nl

Vraag: Hallo kan ik de creatine mixen met de raw iron weightgainer? Of is het juist de bedoeling om dat te doen?? Of kan ik het toch beter apart innemen, want allebei moeten meteen na de training ingenomen worden
Antwoord van Sportfood.nl:  Hoi, de Creatine kan prima gemixt worden met de weightgainer, dat is geen probleem.

Vraag van Don: Hoelang kan ik deze creatine gebruiken?
Antwoord van Sportfood.nl: Hoi Don, we raden meestal aan om de Creatine 6 weken te gebruiken en daarna 4 weken pauze te nemen.

Vraag van Donny: Hee hallo, ik wil deze creatine graag gebruiken maar bijn vraag is of ik hem kan mengen met hulk force v2 na het trainen.
Antwoord van Sportfood.nl: Hoi Donny, in de Hulk Force  zit al genoeg Creatine. Als je de Hulk Force  op trainingsdagen gebruikt, gebruik dan 5 gram Creatine gemengd met vruchtensap alleen op rustdagen.

Vraag van Dylan: Gebruik het nu een aantal weken en resultaat is goed te zien. Ik gebruik 3-5 gram per dag. Kan ik dit het hele jaar gebruiken of moet ik het 6 weken achter elkaar doen en dan b.v. 4 weken niet ?
Antwoord van Sportfood.nl: Hoi Dylan, goed om te horen dat de RAW IRON Creatine goed werkt voor je! De meeste atleten gebruiken 6 weken Creatine en lassen daarna een pauze in van 4 weken.

Vraag van Rody: Als student Sport en Bewegen komt creatine goed van pas. Helaas ben ik echter qua gewicht aan de lichte kant (65kg op de 185 cm = BMI van 19) en wil ik graag aankomen. Zijn er supplementen hiervoor beschikbaar in combinatie met creatine of moet ik simpelweg mijn maaltijd schema hiervoor aanpassen (350-500 kcal vóór en 550-900 kcal ná sporten)?
Antwoord van Sportfood.nl: Hoi Rody, je maaltijd schema aanpassen is inderdaad het beste dat je kunt doen. Kom je niet aan de gewenste hoeveelheid voedingsstoffen uit je ''gewone'' eten, dan raden we je aan om de RAW IRON Professional weightgainer naast je voeding te nemen.

Vraag van Nielson: Hallo, Ik heb nog een potje raw iron creatine staan, de houdbaarheidsdatum is alleen al verlopen en de pot is al open geweest. Is het nu ook echt niet meer bruikbaar? het poeder ziet er nog goed uit..
Antwoord van Sportfood.nl: Hoi Nielson, Normaal gesproken moet dat geen probleem zijn omdat het droge poeder betreft. Alleen na de houdbaarheidsdatum kunnen en mogen wij geen garantie geven dat het nog goed is.

Vraag van robin: hallo als je creatine gebruikt stijgt je spiermassa dan ook sneller? groet
Antwoord van Sportfood.nl: Hoi Robin, als je Creatine gebruikt kun je langer doortrainen en word je sterker. Hierdoor krijgen je spieren een prikkel om te groeien. Als je daarbij dan de juiste voeding eet zal je spiermassa sneller gaan groeien.

Vraag van Gijs: hoi,  ik heb raw iron creatiene samen met raw iron hulk force v2 gekocht en vroeg me af of er een advies is om dit samen of na elkaar en wanneer in te nemen. groet gijs
Antwoord van Sportfood.nl: Hoi Gijs, Hulk Force 50 gram 30 minuten voor de training en 50 gram direct na de training. Creatine alleen op rustdagen pakken, 5 gram bij het ontbijt.

Vraag van Richard: Hoi, moet bij de creatine ook magnesium worden ingenomen...hoorde dat creatine kramp kan veroorzaken in de spieren.
Antwoord van Sportfood.nl: Hoi Richard, nee dat hoeft niet. Kramp komt zelden voor bij Creatine en als het voorkomt is het vaak een kwestie van meer water drinken.

Vraag van  Mette: Ik gebruik dit product nu een week en merk een krachttoename bij het sporten, alleen heb ik sinds het gebruik last van mijn buik. Dit bij de normale dosering van 5 gr per dag. Ik heb wat gelezen over vochtonttrekking aan je darmen door de creatine, vandaar dat je meer moet drinken. Nou, ik hang bijna continu aan de kraan, maar dat mag helaas niet baten. Toch maar op zoek naar een ander product. Aan de andere kant, 'no pain, no gain' ;)
Antwoord van Sportfood.nl: Hoi Mette, de afgelopen week is het erg warm geweest dus je moet sowieso meer drinken. Als je dan ook nog Creatine gebruikt moet daar nog een schep bovenop. ( water, geen frisdrank o.i.d.) Breng je inname terug naar 2,5 gram en drink meer water want deze week wordt het ook weer 30 graden plus. Pas opvoeren naar 5 gram inname als je buik tot rust is gekomen. Succes ermee!

Vraag van  Jacco Wijnholt: Hallo, bij de dosering staat iedere dag naar het sporten maar ik fitness maar 3 keer in de week maar moet ik het dan toch iedere dag innemen en hoeveel moet ik innemen?  mvg
Antwoord van Sportfood.nl: Hoi Jacco,  Van Creatine neem je iedere dag 5 gram in, ook op rustdagen. Sportieve groeten!

Vraag van  Lisa: Ik wil graag aankomen, maar wil niet dat ik door het opslaan van vet een slappe huid krijg. Is deze creatine hier ideaal voor, of moet ik toch de professionele weightgainer bestellen? wat is uw advies? gr. lisa
Antwoord van Sportfood.nl: Hoi Lisa, in eerste instantie zou ik zeker voor de RAW IRON® Prof. Weightgainer gaan. De Creatine is vooral voor krachttoename.

Vraagje van Erik: Wat is nou precies het verschil tussen deze creatine, en zeg bijvoorbeeld creatine van de Action? Beide 100% creatine monohydraat, alleen hier is de dosering 5 gram per dag en die van de Action 3 gram.
Antwoord van Sportfood.nl: Het verschil zit meestal in de kwaliteit en de zuiverheid van de Creatine. Wij doen geen enkele concessie wat betreft de kwaliteit en zuiverheid van creatine (en alle andere stoffen!). Tevens is er vaak een verschil in Mesh (hoe fijn is de korrel). Tussen de 3 en 5 gram is een standaard dosering bij alle Creatines, daar kun je overigens zelf mee experimenteren.  

Vraag van  Arthur: Kun je dit ook gebruiken wanneer je een beginner bent met fitness? Ben verder wel sportief ( doe ook aan taekwondo )
Antwoord van Sportfood.nl: Hoi Arthur, Creatine kun je zeker als beginner gebruiken. Verlies alleen nooit uit het oog dat je als beginner ook goed je training, voeding en rust op de rails zet.

Vraag van  Kevin: Ik wil graag creatine gaan gebruiken maar zou ik dat ook kunnen combineren met de BSN Amino X ?
Antwoord van Sportfood.nl: Hoi Kevin, Creatine kun je zonder problemen combineren met aminozuren. Sportieve groeten!

Vraag van Fabian: Ik heb een vraag over dit product. Klopt het dat je een vochtkop krijgt van creatine waar monohydraat in zit?  Ik ben juist een hoop kilo's kwijt geraakt afgelopen jaar en wil er niet meer bijlopen als 8 maanden geleden.
Zijn er manieren om dat tegen te gaan?
Antwoord van Sportfood.nl: Hoi Fabian, het kan zijn dat je iets aan onderhuids vocht vast houdt als je Mono gebruikt, dit verdwijnt ook weer als je stopt. Bij de meesten is het nauwelijks zichtbaar. Creatinesoorten waar dit niet bij voorkomt zijn Kre-Alkalyn en Creatine Ethyl esther.

Vraag van Pat: Ik had meer een vraag hier staat bij dat deze pot creatine 10 gram per dag moet nemen, maar met een andere pot creatine is het van zoveel weken eerst wel dan tijdje stoppen is dat met deze pot ook of kan moet je deze elke dag gebruiken?
Antwoord van Sportfood.nl: Hoi Pat, deze Creatine hoef je maar 5 gram per dag te gebruiken. Wel ook op rustdagen gebruiken voor het optimale resultaat. Op zich kun je alle Creatinesoorten het hele jaar door gebruiken. De meeste stoppen echter na een week of 6 en lassen een pauze in van 2-4 weken maar strikt noodzakelijk is dit niet. Sportieve groeten!

Disclaimer: De reviews op deze website zijn persoonlijk van aard. Resultaten kunnen van persoon tot persoon verschillen.

Aantal

Prijs per stuk (incl. btw)

1 of meer

€ 19,95  € 17,95

2 of meer

€ 19,95  € 16,95

4 of meer

€ 19,95  € 15,95