RAW IRON® Professional Creatine+
RAW IRON® Professional Creatine+

Verpakking van 500 gram - 100% Loepzuivere Creatine - Met extra Bioperine® - Voordelig in gebruik!

Levertijd

Uit voorraad leverbaar

€ 19,95
€ 17,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

RAW IRON® Professional Creatine+ bestel je voordelig en snel bij Sportfood.nl

De RAW IRON® Professional Creatine+ wordt onder de meest strenge en gecontroleerde omstandigheden vervaardigd In Nederland en wordt gezien als de professional onder de Creatines! Een 100% loepzuivere Creatine met extra Bioperine® voor een betere opname. Weer een top product uit het RAW IRON® Professional assortiment!

Onderzoeken met Creatine zijn o.a. gedaan bij gewichtheffers, bodybuilders, roeiers, fietsers, hardlopers, zwemmers en sprinters. De positieve effecten van Creatine vielen vooral op bij sporten waar korte en intensieve inspanningen verricht moesten worden bij een dagelijkse inname van tenminste 3 gram Creatine.

Ingrediënten
100% loepzuivere Creatine Monohydraat, Bioperine®
 

Bevat per dagelijkse portie (= 5 gram)
100% Creatine Monohydraat (200 Mesh) 5 gram
Bioperine® 5 mg

Allergie informatie
Dit supplement bevat geen allergenen

Hulpstoffen
Geen

Eigenschappen RAW IRON® Professional Creatine+ (bij inname vanaf 3 gram per dag)
- Verhoogt de fysieke prestaties in opeenvolgende reeksen korte hoogintensieve oefeningen
- Stimuleert spiergroei en spiermassa bij explosieve krachtsinspanningen
- Verbetert de prestaties bij explosieve krachtsinspanningen
- Ondersteunt spieropbouw en spierkracht bij explosieve krachtsinspanningen
- Voor meer kracht bij explosieve krachtsinspanningen
- Hoogwaardig voedingssupplement
- Speciaal (uit)gebalanceerd voor sporters
- Met extra Bioperine® voor een betere opname
- Volgens ISO 22000 Kwaliteitsnormen geproduceerd in Nederland
- Een kwaliteitsproduct van RAW IRON® Sports Nutrition

Wijze van gebruik
Volwassenen, neem 5 gram (1 theelepel) iedere dag voor of direct na de training. Meng de RAW IRON® Professional Creatine+ met vruchtensap of in je shake. Op rustdagen neem je 5 gram Creatine+ bij het ontbijt.  De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van ziekte, medicijngebruik, zwangerschap of borstvoeding. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen passen in een gezonde levensstijl maar zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Netto inhoud
500 gram

Nog vragen?
Voor alle mogelijke vragen kun je ons bellen op 073 – 522 3424 (op werkdagen tot 21.00 uur s' avonds en op zaterdag tot 17.00 uur) of een berichtje sturen naar info@sportfood.nl

Gratis naar keuze
Bij een bestelling vanaf €75,00 ontvang je een gratis supplement. Je leest er meer over op het einde van het bestelproces. We sturen deze gratis verpakking dan mee met je bestelling. Profiteer ervan! 

RAW IRON®  Proud to be strong!

Ervaringen
  - Een klasse apart deze crea+.
  - Neutrale smaak en het mengt goed in mijn shake.
  - Doet wat ie moet doen. Gewoon een nette Creatine. Werkt goed en makkelijk oplosbaar.
  - Ik hoor veel goede berichten over deze crea.
  - Nice, goed spul!
  - Mengt goed en heeft een neutrale smaak. Ik ben zeer tevreden en de prijs is ook goed.
  - Simpel en Effectief, wederom een pot van 500gram aangeschaft
  - Wederom een levering binnen 48uur aan huis na bestelling, simpel weg weer een topservice van Sportfood! Klasse!
  - TOP, zeer goede creatine, zie al resultaat na 2 weken gebruik.
  - Topproduct, zeer zuivere en goedkoper creatine. Meer dan dit heb je echt niet nodig, veel goedkoper zul je ook niet vinden.
  - Gewoon een goede Crea voor een goede prijs. Werkt gewoon goed
  - Hi, I bought this Creatine a month ago and it really has helped me. Good stuff!

Vraag & Antwoord
 Vraag van Rayen: Kan ik dit ook met andere vloeistoffen gebruiken zoals water of sportdrank?
 Antwoord van Sportfood.nl: Hoi Rayen, dat is geen enkel probleem. Creatine kun je met elke vloeistof (behalve caffeine houdende dranken) mengen. Sportieve groeten, Sportfood.nl

Vraag van Frank: Kan ik deze creatine samen gebruiken met  de Pre workout en een Vitamine Pil?
 Antwoord van Sportfood.nl: Hoi Frank, deze professionele Creatine kun je met ieder ander supplement prima combineren.

 Vraag: Hallo kan ik de creatine mixen met de raw iron weightgainer? Of is het juist de bedoeling om dat te doen?? Of kan ik het toch beter apart innemen, want allebei moeten meteen na de training ingenomen worden
 Antwoord van Sportfood.nl:  Hoi, de Creatine kan prima gemixt worden met de weightgainer, dat is geen probleem.

Vraag van Don: Hoelang kan ik deze creatine gebruiken?
 Antwoord van Sportfood.nl: Hoi Don, we raden meestal aan om de Creatine 6 weken te gebruiken en daarna 4 weken pauze te nemen.

Vraag van Donny: Hee hallo, ik wil deze creatine graag gebruiken maar mijn vraag is of ik hem kan mengen met hulk force na het trainen.
 Antwoord van Sportfood.nl: Hoi Donny, in de Hulk Force  zit al genoeg Creatine. Als je de Hulk Force  op trainingsdagen gebruikt, gebruik dan 5 gram Creatine gemengd met vruchtensap alleen op rustdagen.

Vraag van Rody: Als student Sport en Bewegen komt creatine goed van pas. Helaas ben ik echter qua gewicht aan de lichte kant (65kg op de 185 cm = BMI van 19) en wil ik graag aankomen. Zijn er supplementen hiervoor beschikbaar in combinatie met creatine of moet ik simpelweg mijn maaltijd schema hiervoor aanpassen (350-500 kcal vóór en 550-900 kcal ná sporten)?
 Antwoord van Sportfood.nl: Hoi Rody, je maaltijd schema aanpassen is inderdaad het beste dat je kunt doen. Kom je niet aan de gewenste hoeveelheid voedingsstoffen uit je ''gewone'' eten, dan raden we je aan om de RAW IRON Professional weightgainer naast je voeding te nemen.

Vraag van Gijs: hoi,  ik heb raw iron creatiene samen met raw iron hulk force v2 gekocht en vroeg me af of er een advies is om dit samen of na elkaar en wanneer in te nemen. groet gijs
 Antwoord van Sportfood.nl: Hoi Gijs, Hulk Force 50 gram 30 minuten voor de training en 50 gram direct na de training. Creatine alleen op rustdagen pakken, 5 gram bij het ontbijt.

Vraag van  Jacco Wijnholt: Hallo, bij de dosering staat iedere dag na het sporten maar ik fitness maar 3 keer in de week maar moet ik het dan toch iedere dag innemen en hoeveel moet ik innemen?  mvg
 Antwoord van Sportfood.nl: Hoi Jacco,  Van Creatine neem je iedere dag 5 gram in, ook op rustdagen.

Vraag van  Lisa: Ik wil graag aankomen, maar wil niet dat ik door het opslaan van vet een slappe huid krijg. Is deze creatine hier ideaal voor, of moet ik toch de professionele weightgainer bestellen? wat is uw advies? gr. lisa
 Antwoord van Sportfood.nl: Hoi Lisa, in eerste instantie zou ik zeker voor de RAW IRON® Prof. Weightgainer gaan. De Creatine is vooral voor krachttoename.

Vraagje van Erik: Wat is nou precies het verschil tussen deze creatine, en zeg bijvoorbeeld creatine van de Action? Beide 100% creatine monohydraat, alleen hier is de dosering 5 gram per dag en die van de Action 3 gram.
 Antwoord van Sportfood.nl: Het verschil zit meestal in de kwaliteit en de zuiverheid van de Creatine. Wij doen geen enkele concessie wat betreft de kwaliteit en zuiverheid van creatine (en alle andere stoffen!). Tevens is er vaak een verschil in Mesh (hoe fijn is de korrel). Tussen de 3 en 5 gram is een standaard dosering bij alle Creatines, daar kun je overigens zelf mee experimenteren.

 Disclaimer: De reviews op deze website zijn persoonlijk van aard. Resultaten kunnen van persoon tot persoon verschillen.

Aantal

Prijs per stuk (incl. btw)

1 of meer

€ 19,95  € 17,95

2 of meer

€ 19,95  € 16,95

4 of meer

€ 19,95  € 15,95

Laatst bekeken producten