Stackers
Stackers is het meest beroemde vetverbrander- en afslankproducten merk ter wereld. Stackers worden door iedereen gebruikt die serieus willen afvallen. Naast goede voeding en sporten kunnen Stacker producten je sneller helpen je doel te behalen. Meer info over Stackers vind je onderaan de pagina.  


Bij Sportfood.nl krijgen we altijd veel vragen over Stackers. Hieronder de meest gestelde vragen:

Is Stacker een ander woord voor vetverbrander?
Nee, Stacker is een merknaam van sportvoeding die als specialiteit vetverbranders produceert. Het merk is wereldwijd zo bekend geworden dat sommigen denken dat Stacker een ander woord voor vetverbranders is. Dat is niet zo.

Zijn Stackers gevaarlijk?
Nee, bij normale inname en bij gezonde personen zijn Stackers niet gevaarlijk. Langer dan 2 maanden achterelkaar vetverbranders gebruiken of de aanbevolen dosering overschrijden kan wel problemen opleveren, maar dat geldt voor alle merken vetverbranders. Mensen met een medische aandoening of mensen die medicijnen gebruiken doen er goed aan om eerst hun arts te raadplegen voordat ze Stackers gebruiken. Ze zijn veilig maar uiteraard geen snoepgoed.

Welke Stacker past het beste bij mij?
Er zijn vele Stacker producten. De meest verkochte fat burner is Stacker 4 en Stacker Black Burn, dit zijn ook gelijk de krachtigste vetverbranders uit het assortiment. Ook de Stacker 3 is behoorlijk krachtig. De 2 en 2XPLC zijn een iets mildere vorm en aan te raden als je nog nooit vetverbranders hebt gebruikt. Lees goed de producttekst bij iedere Stacker zodat je zeker weet dat je het juiste product kiest dat het beste bij je past.

Hoe kan ik het beste een Stacker innemen?
Stacker producten zijn capsules met poeder. De capsule moet je in z’n geheel doorslikken met water. De capsule mag dus niet geopend worden. De exacte inname staat bij ieder product maar voor alle vetverbranders geldt wel de regel om langzaam op te bouwen. Begin altijd met 1 capsule per dag om te kijken hoe je daarop reageert. Als je goed op 1 capsule reageert dan kun je in de loop van de dagen de dosering langzaam opvoeren. Overschrijd nooit de maximaal toegestane dosering.

Kan ik Stackers combineren met andere dieetproducten?
Dit kan zeker, zo lang er geen caffeine in de andere dieetproducten zit. Dus Stackers combineren met fat blockers, dieet shakes en vochtafdrijvers is prima. Combineren met andere vetverbranders is uit den boze omdat de hoeveelheid caffeine dat je dan binnenkrijgt op en dag gevaarlijk hoog kan zijn.

Mocht je nog verder vragen hebben over Stacker producten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen op: info@sportfood.nl