Gorilla Force V2 Pre Workout
Pre-Workout Gorilla Force V2
# 1 Pre-Workout - Gorilla Force V2 met Glucuronlactone en Zynamite® - Vernieuwde samenstelling!

Levertijd

Uit voorraad leverbaar

€ 33,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

# 1 Pre-Workout Gorilla Force V2✓ Hoog gedoseerde pre-workout 
✓ Bevat 10 effectieve pre-workout ingrediënten 
✓ Haalt het uiterste uit je training en jezelf

Nieuwe en verbeterde versie!

De Gorilla Force V2 is de nieuwe en verbeterde versie van onze meest verkochte pre-workout. Voor de meeste sporters zal wederom een halve serving (5 gram) al voldoende zijn. Voel je bij een halve dosering niet genoeg, dan kun je overstappen naar de volle dosering. Bij Sportfood ben je inmiddels wel gewend dat we het of goed doen of niet. Geen halve producten, geen halve kracht, geen onzin ingrediënten. We ontwikkelen alleen supplementen die daadwerkelijk iets toevoegen aan je training. En dat voel je!

De voordelen!

✓ Met Glucuronlactone en Zynamite®
✓ Ten minste 30 servings per pot
✓ Doet zijn werk al binnen 15-30 minuten
✓ Geschikt voor iedere sport
✓ Heerlijke tropical smaak

 

Ervaringen

✓ Echt één van de weinige pre-workouts die voor mij werkt. 
✓ Goeie boost en hard op getraind. Fijn spul en smaakt ook goed.
✓ Ik was een beetje sceptisch door alle mooie woorden bij dit product maar ik moet eerlijk bekennen, het is goed spul.
✓ Ik heb van mijn trainingsmaat geprobeerd en ga nu ook zelf kopen.
✓ Ben overtuigd!
✓ Ik vind dit de beste tot nu toe. De smaak is ook prima en je voelt gewoon de rush tijdens de training.

 

RAW IRON® Gorilla Force V2 bevat per serving (10 gram = 1 scoop)

Beta-Alanine 3000 mg
L-Citrulline 3000 mg
Taurine 1000 mg
Choline Bitartrate 700 mg
Arginine AKG 700 mg
Cafeïne Anhydrous 300 mg
N-Acetyl L- Tyrosine 300 mg
Guarana Seed extract 100 mg (bevat Cafeïne)
Glucuronlactone 100 mg
Zynamite® 100 mg

 

Inhoud

300 gram / 30 (van 10 g) tot 60 (van 5 g) doseringen
 

Wijze van gebruik

Volwassenen: meng 10 gram poeder (1 scoop) met 300 ml water. Innemen 15-30 minuten voor de training. Start met 5 gram (halve scoop) om je tolerantie te testen. Bevat cafeïne. Niet aanbevolen voor kinderen en zwangere vrouwen. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van ziekte of medicijngebruik, zwangerschap of borstvoeding. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen passen in een gezonde levensstijl maar zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding. Let op: dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen tot en met 17 jaar. Bevat absorptiezakje om de kwaliteit van het product te waarborgen (niet innemen of openen). De verpakking na openen goed sluiten. Koel, droog en buiten bereik van jonge kinderen bewaren. 
 

Gratis naar keuze

Bij een bestelling vanaf €75,00 ontvang je een gratis supplement. Je leest er meer over op het einde van het bestelproces. We sturen deze gratis verpakking dan mee met je bestelling. Profiteer ervan! 
 

Nog vragen?

Voor alle mogelijke vragen kun je ons bellen op 073 – 522 3424 (op werkdagen tot 21.00 uur s' avonds en op zaterdag tot 17.00 uur) of een berichtje sturen naar info@sportfood.nl

Ervaringen

- Echt één van de weinige pre-workouts die voor mij werkt. Ik heb er al een hoop gehad maar deze blijft erg goed werken bij mij. - Goeie boost en hard op getraind. Fijn spul en smaakt ook goed. - Ik was een beetje sceptisch door alle mooie woorden bij dit product maar ik moet eerlijk bekennen, het is goed spul. - Ik heb van mijn trainingsmaat paar keer geprobeerd en ga nu ook zelf kopen. - Ben overtuigd! - Ik vind dit de beste tot nu toe. De smaak is ook prima en je voelt gewoon de rush tijdens de training. - Goede pre-workout. Ik gebruik deze pre-workout op halve dosering zoals Sportfood mij aanrade omdat ik een vrouw ben. - Ik kan langer doortrainen en ben de ene pr na de andere aan het breken! - Prima pre workout. Gebruik hem sinds een week. De smaak is goed. Goede boost. - De poeder lost makkelijk op in water en is goed te drinken. Na een half uur gaat je huid tintelen. - Ik kan echt langer en zwaarder trainen. - 100 punten want deze is precies goed. Niet te slap, niet te sterk maar precies wat beloofd word. - Hier is niks mis mee. Deze zit zeker in top 3 voor mij. Volle dosering is zelfs iets te voor mij. Gebruik ook de whey van raw iron erbij. - Ik kan mij alleen maar aansluiten bij de andere beoordelingen. Het goedje smaakt en mengt als de beste en ik krijg veel power van dit spul. - Net een pot gekocht en mijn eerste training zit er op. Beste training van het jaar tot nu toe en dat bij 30 graden en geen airco! - Top product, ik ben al jaren fan van sportfood. - Haha, ben blij dat ik eerst met een halve dosering ben begonnen! Misschien dat mannen een volle dosering aan kunnen maar voor mij was een halve genoeg. - Kende het produkt niet maar is goed. Ik kon zeker langer door trainen. Het smaakte ook goed. - Ik heb hiervan vandaag een sample gekegen en echt goed kunnen trainen. Gelijk 2 potten besteld. - Echt top. Echt goed spul dit. Zit nu bijna op een volle dosering en dat is meer dan genoeg voor mij.

Gebruik

Volwassenen: meng 10 gram poeder (1 scoop) met 300 ml water. Innemen 15-30 minuten voor de training. Start met 5 gram (halve scoop) om je tolerantie te testen. Bevat cafeïne. Niet aanbevolen voor kinderen en zwangere vrouwen. Beperk cafeïne inname (koffie, cola etc.) tot een minimum tijdens het gebruik. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van ziekte of medicijngebruik, zwangerschap of borstvoeding. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen passen in een gezonde levensstijl maar zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding. Let op: dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen tot en met 17 jaar. Bevat absorptiezakje om de kwaliteit van het product te waarborgen (niet innemen of openen). De verpakking na openen goed sluiten. Koel, droog en buiten bereik van jonge kinderen bewaren.

Samenstelling

RAW IRON® Gorilla Force V2 bevat per serving (10 gram = 1 scoop) Beta-Alanine 3000 mg, L-Citrulline 3000 mg, Taurine 1000 mg, Choline Bitartrate 700 mg, Arginine AKG 700 mg, Cafeïne Anhydrous 300 mg, N-Acetyl L- Tyrosine 300 mg, Guarana Seed extract 100 mg (bevat Cafeïne), Glucuronlactone 100 mg en Zynamite® 100 mg Hulpstoffen: Maltodextrine, smaak aroma (fruitsmaak), kleur (beetroot red e162), zoetstof (sucralose e955, acesulfame k e950), silicium dioxide (antiklontermiddel), sodium chloride, stabilizer (potassium chloride) en zuurregulator (tripotassium citraat). Allergenen verklaring; Geproduceerd in een faciliteit waar ook melk, gluten, soja en eieren worden verwerkt. Voedingswaarden per 10 gram / per 100 gram: Energie 30,87 kcal / 308,74 kcal, Vet 0,0 g / 0,00 g Eiwit 6,87 g / 68,68 g Koolhydraten 0,83 g / 8,30 g waarvan suikers 0,02 g / 0,30 g Vezels 0,04 g / 0,41 g Zout 0,16 g / 1,60 g