Magnesiumplex®

Magnesiumplex®

Venamed

1 verpakking met 60 tabletten

25,50
Prijs per stuk
Levertijd: Uit voorraad leverbaar


Voeg toe aan je verlanglijstje
  • Alles uit voorraad leverbaar
  • Gratis verzending vanaf € 40,00
  • Vragen? 073 - 522 3424 (tot 20.00 uur)
Magnesiumplex®
Magnesiumplex®

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag

Productomschrijving

Magnesiumplex® bevat o.a. Magnesium Bisglycinaat en Magnesium Citraat 

Magnesiumplex® is een kwalitatief hoogwaardig voedingssupplement met o.a twee zeer goede opneembare bronnen van het belangrijke mineraal Magnesium.

De voordelen van Magnesium!

✓ vermindering van vermoeidheid en moeheid
✓ een normale werking van de spieren
✓ een normaal energieleverend metabolisme
✓ de instandhouding van normale botten
✓ een normale eiwitsynthese
✓ een goede electrolytenbalans
✓ de instandhouding van normale tanden
✓ een normale psychologische functie
✓ de normale werking van het zenuwstelsel

Supplement van het jaar 2023 is.... Magnesium!

Magnesiumplex® is een formule met naast twee soorten Magnesium ook nog Taurine, Vitamine B6 en Vitamine D3! Taurine verbetert de opname van magnesiumbisglycinaat in de lichaamscellen, waardoor het de werking van magnesium versterkt. Ook vitamine B6 en vitamine D3 zijn belangrijke co-factoren voor de opname van magnesium in het lichaam en daarom zijn beide vitaminen een onmisbaar ingrediënt in een effectief magnesium supplement.
 

Gun jezelf Magnesiumplex® en voel het verschil! We hanteren een gunstig kortingsmodel. Bij een bestelling vanaf €75,00 ontvang je een gratis supplement. Je leest er meer over op het einde van het bestelproces. We sturen deze gratis verpakking dan mee met je bestelling. 

Productspecificatie

Samenstelling
Magnesiumplex® bevat per dagdosering (= 2 tabletten): Taurine 200 mg Magnesium bisglycinaat 150 mg (RI 40%) Magnesium citraat 100 mg (RI 27%) Vitamine B6 pyridoxaal 5 fosfaat 4 mg (RI 286%) Vitamine D3 cholecalciferol 25 mcg (RI 500%) (% RI = Referentie Inname) Allergie informatie: Dit supplement bevat geen allergenen Hulpstoffen: Microcrystallijn cellulose (plantvezels als vulstof), coating (HPMC, Glycerine, HPC), plantaardige olie (bindmiddel), silicium dioxide en magnesiumstearaat (antiklontermiddelen) Netto inhoud: 104 gram
Ervaringen
+ Magnesiumplex is een “miracle” voor mij ✓ Jullie maken veel mensen blij + Bedankt voor de goede service. Zeer tevreden over de supplementen en snelheid van de levering + Ik ben erg tevreden. 1 dag later was mijn bestelling al binnen. een dikke voldoende al met al! + Het is makkelijk bestellen en de bestelling is ook vlot binnen + Mijn ervaringen zijn ronduit positief. Zonder deze middelen en het meedenken was ik niet wie ik nu ben + Voor jullie service en producten niets dan lof + Ik voel mij plezierig met de producten die ik bestel, ik blijf ze gebruiken. Uw service is prima + Ik ben erg tevreden. 1 dag later was mijn bestelling al binnen. een dikke voldoende al met al! + Het pakje is in volle tevredenheid ontvangen. Zelfs op mijn tijdelijk adres in Duitsland is het correct afgeleverd + In de toekomst zal ik zeker weer een bestelling plaatsen
Gebruik
Volwassenen, 2 maal daags 1 tablet met water innemen. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, lactatie, ziekte of medicijngebruik. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen passen in een gezonde levensstijl maar zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding. Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen tot en met 3 jaar (3 mg < B6 < 5 mg)