• Gratis verzending vanaf € 20,00
  • Voor 16.00 besteld, vandaag verzonden
  • Laagste prijsgarantie
  • Vertrouwd sinds 2005
Winkelwagen (0) - € 0,00

Pre-workout

een pre-workout product pak je voor een training en is gericht op het leveren van meer mentale- en/of lichamelijke energie tijdens de training. Hierdoor kun je vaak harder, gefocuster en langer trainen. Je hebt pre-workouts met stimulaten (cafeïne, taurine etc.) en pre-workouts zonder stimulanten. Meer info over pre-workouts vind je onderaan de pagina. 

Alle Pre-workout productenWil je aanvullende tips en informatie? Supplementenadvies op maat

Van hoog naar laag sorteren

per pagina

De werking van pre-workouts 

Er zijn 2 categorieën pre-workouts:
1) Pre-workouts met veel verschillende ingrediënten in kleine hoeveelheden. Dit zijn algemene, all round producten die een beetje van alles doen; een beetje meer focus, een beetje meer pomp, een beetje meer kracht, een beetje beter herstel etc. Deze producten zijn zeer geschikt voor atleten die een algemene trainingsboost zoeken. 
2) Je hebt ook pre-workouts met maar een beperkt aantal verschillende ingrediënten. Deze ingrediënten zijn echter wel in grote hoeveelheden in het product aanwezig zodat ze optimaal werken. Dit soort pre-workouts richten zich op een of een paar specifieke aspecten van Bodybuilding zoals krachttoename of spiermassatoename. Een voorbeeld van dit soort pre-workout is de RAW IRON Hulk Force. Dit soort producten zijn ideaal voor atleten die op zoek zijn naar kracht-en massatoename.

Tips:
-Controleer vooraf de ingrediëntenlijsten van je andere supplementen om te voorkomen dat je bepaalde stoffen niet dubbelop inneemt.
-Atleten die niet goed tegen cafeïne of cafeïneachtige producten kunnen doen er goed aan om cafeïnevrije varianten van pre-workouts te nemen.
-Wedstrijdatleten worden altijd geadviseerd om bij hun sportbond na te vragen of gebruik van desbetreffende pre-workout toegestaan is.

Welk pre-workout product het beste bij je past is afhankelijk van je specifieke doelstelling. Kun je niet kiezen? Stuur gerust een mail naar info@sportfood.nl voor uitgebreid advies.