• Gratis verzending vanaf € 20,00
  • Voor 16.00 besteld, vandaag verzonden
  • Laagste prijsgarantie
  • Vertrouwd sinds 2005
Winkelwagen (0) - € 0,00

Eiwitrepen

eiwitrepen zijn voedingsrepen met een hoog eiwitgehalte. Hierdoor zijn ze voor een sporter ideaal om onderweg mee te nemen of om als gezond tussendoortje te gebruiken. Grote eiwitrepen hebben vaak hetzelfde eiwitgehalte als een grote eiwitshake of een goed stuk vlees. 

Alle Eiwitrepen productenWil je aanvullende tips en informatie? Supplementenadvies op maat

Van hoog naar laag sorteren

per pagina

Soorten eiwitrepen 

Eiwitrepen komen in veel verschillende soorten en maten voor. Er zijn kleine eiwitrepen, ideaal als kleine snack, maar ook grote, maaltijdvervangende repen met zeer hoge eiwitpercentages.

Onder eiwitrepen verstaan we ook de zgn. eiwitkoeken (niet te verwarren met eierkoeken) en allerlei variaties daarvan. De gemiddelde eiwitreep bevat 20-25 gram eiwit per reep. Dit komt overeen met een lapje vlees of een eiwitshake. De meest gebrukte eiwitvorm in de repen zijn Whey eiwit en melkeiwit.

Eiwitrepen zijn ideaal om mee te nemen naar werk, school, vakantie enz. Als je geen maaltijd bij de hand hebt dan zijn dit soort repen een uitkomst.

Bekende merken die goede eiwitrepen produceren zijn o.a. Best Body, Stacker, Biotech en Oh Yeah!. Waren de repen vroeger taai en smaakeloos, zo zijn de smaken en textuur de laatste jaren sterk verbeterd.