RAW IRON® Super Fat Blocker
RAW IRON® Super Fat Blocker

Verpakking met 120 capsules - Bevat 700mg Chitosan per capsule!

Levertijd

Uit voorraad leverbaar

€ 26,90
€ 24,90
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

RAW IRON® Super Fat Blocker bestel je voordelig en snel bij Sportfood.nl

Met de RAW IRON® Super Fat Blocker heb je een sterk wapen in handen. De capsules bevatten een hoge dosering Chitosan, een befaamd natuurlijk stofje met bijzondere eigenschappen.  

RAW IRON® Super Fat Blocker bevat per capsule:
Chitosan (schaaldieren) 700 mg

Hulpstoffen
Gelatine (capsule), titaniumdioxide (natuurlijke kleurstof), magnesium stearaat (smeermiddel), silicium dioxide (antiklontermiddel)

Allergie informatie
Schaaldieren

Inhoud
120 capsules

Kenmerken
- Hoogwaardig voedingssupplement
- Beproefde samenstelling
- # 1 Chitosan supplement in zijn soort
- Een kwaliteitsproduct van RAW IRON® Professional Sports Nutrition

Wijze van gebruik
Volwassenen: 3 capsules innemen met een groot glas water 30 minuten voor een grote of vette maaltijd. Daarnaast kun je nog 3 capsules voor je training innemen. Niet meer dan 6 capsules per dag innemen. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van ziekte of medicijngebruik, zwangerschap of borstvoeding. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen passen in een gezonde levensstijl maar zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding. Let op: Niet geschikt voor personen beneden de 18 jaar. Raadpleeg bij gelijktijdig gebruik van geneesmiddelen altijd eerst een arts of apotheker. Niet gebruiken bij hart- en vaataandoeningen, hoge bloeddruk, diabetes, glaucoom, schildklier-, nier- of prostaatproblemen of bij gebruik van MAO-remmers. Raadpleeg in geval van twijfel altijd uw arts.

Gratis naar keuze
Bij een bestelling vanaf €75,00 ontvang je gratis naar keuze een verpakking Vitamine C, Omega 369, Magnesium of de Gewrichtsformule. Geef je keuze aan in het vakje “opmerkingen” op het einde van het bestelproces. We sturen het dan gratis mee met je bestelling.

Gratis meeneemverpakking
Je ontvangt bij je eerste bestelling altijd een gratis meeneemverpakking!

Nog vragen?
Voor alle mogelijke vragen kun je ons bellen op 073 – 522 3424 (op werkdagen tot 21.00 uur s' avonds en op zaterdag tot 17.00 uur) of een berichtje sturen naar info@sportfood.nl

Ervaringen
- Dit is absuluut mijn favoriete supplement. En ik heb er al veel geprobeerd...
- Snelle leveringen. Mijn 2de potje! Een tevreden klant
- Ze zijn makkelijk te slikken en ze doen goed hun werk
- Ik neem er 3 van per dag en dat gaat goed. 6 vind ik echt teveel, 3 is prima te doen en dan is mijn potje ook niet zo snel leeg...