• Gratis verzending vanaf € 20,00
 • Voor 16.00 besteld, vandaag verzonden
 • Laagste prijsgarantie
 • Vertrouwd sinds 2005
Winkelwagen (0) - € 0,00

RAW IRON Professional Fat Burner

 • Sportfoods best buy
 • Voor sporters en niet-sporters
 • Voor zowel mannen als vrouwen
RAW IRON
€ 24,90

Inhoud: 90 capsulesInhoud: 90 capsules 

Sinds jaar en dag de best seller!

De RAW IRON Fat Burner is een kwaliteitsproduct dat is samengesteld door en voor sporters. Dit product is bij normaal gebruik veilig en volledig dopingvrij.

* De RAW IRON Fat Burner bevat 160mg Caralluma Fimbriata. 

* De RAW IRON Fat Burner bevat de juiste dosering van 300mg Cafeine en 300mg EGCG (groene thee extract) per 3 capsules!

* De RAW IRON Fat Burner bevat ingredienten die elkaars werking versterken

Dit product kan in allerlei situaties gebruikt worden maar zal het beste resultaat opleveren als men erbij sport en zo goed mogelijk op zijn voeding let.

RAW IRON- Proud to be strong!

Inhoud: 90 capsules

Inname: Dag 1 & 2 -1 capsule bij het ontbijt of 45 minuten voor de training. (totaal 1 capsule per dag) Dag 3 & 4 - 1 capsule bij het ontbijt en 1 capsule 45 minuten voor de training of bij de lunch (totaal 2 capsules per dag) Vanaf dag 5 - 1 capsule bij het ontbijt en 1 capsule 45 minuten voor de training of bij de lunch en 1 capsule bij het avondeten (totaal 3 capsules per dag)

Tips: *Neem de capsules in met veel water. *Neem 4 uur voor het slapengaan geen capsules meer in. *Bouw de inname altijd langzaam op. Nooit meer dan 3 capsules per dag pakken. *Probeer de inname van Cafeine houdende dranken zoals koffie en energie dranken tot een minimum te beperken tijdens de kuur *

Let op: De RAW IRON Professional Fat Burner is niet geschikt voor personen beneden de 18 jaar. Raadpleeg bij gelijktijdig gebruik van geneesmiddelen en/of andere stimulerende middelen altijd eerst een arts of apotheker. Niet gebruiken bij hart- en vaataandoeningen, hoge bloeddruk, diabetes, glaucoom, schildklier-, nier- of prostaatproblemen of bij gebruik van MAO-remmers. Raadpleeg in geval van twijfel altijd uw arts. Dit is een voedingssupplement en dient als zodanig gebruikt te worden. Niet te gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding. Niet langer dan een maand achtereen gebruiken als afslankmiddel. Niet de aanbevolen dosering overschrijden.

Ingredienten per capsule:

* 300 mg groene thee (EGCG30%)

* 160 mg Caralluma Fimbriata

* 100 mg Caffeine Anhydrous

* 35 mg Naringine

Overige ingredienten: gelatine capsule, microcrystalline cellulose, magnesium stearate, silicium dioxide

 

Voeg beoordeling toe

 1. Tevreden Beoordeling door John
  Waardering

  Ik heb deze gebruikt omdat de Xtreme fat burner op was en ik moet zeggen deze vind ik heel goed. Netjes wat afgevallen en veel energie tijdens het trainen. (Geplaatst op 31-05-17)

 2. je valt goed af Beoordeling door Chubby Eddie
  Waardering

  Met deze vetverbrander val je goed af. Ik vond hem erg fijn en ik kreeg ook meer energie overdag. Mijn honger werd ook iets minder. Ik heb 3x in de week gesport en een beetje op mijn eten gelet maar geen dieet. (Geplaatst op 23-03-17)

 3. capsule open maken ... Beoordeling door matthew
  Waardering

  sinds vandaag begonnen om het uit te testen en hopen dat hierbij me buikvet minder zal worden.... vraagje mag je ook de capsule open maken en het spul mengen in water en het opdrinken als je het best moeilijk vind om ze geheel door te slikken
  groetjes (btw zie veel positieve reacties hoop dat het helpt!! ) Hoi Matthew, ik zou de capsules niet openmaken. Neem de capsules in met een slokje yougurt of vla, dan glijdt de capsule zo naar binnen. Sportieve groeten, Bas-Sportfood.nl (Geplaatst op 18-10-16)

 4. Zeker tevreden Beoordeling door Johnson
  Waardering

  Deze vetverbrander werkt prima voor mij. Ik ga wel iets meer zweten, maar heb minder honger en meer energie. Mijn gewicht is ook gezakt. (Geplaatst op 08-09-16)

 5. Mijn Favoriet Beoordeling door Tonnie
  Waardering

  Dit is mijn favoriete spul voor vetverbranding. Ik kan er goed tegen en helpt mij ook echt. Mijn moeder gebruikt deze nu ook en zij is ook tevreden. Ze zweet wel meer, daar heb ik geen last van. (Geplaatst op 16-06-16)

 6. verschil Beoordeling door saskia
  Waardering

  Wat is het verschil tussen de aangeboden Stackers en afslankpillen?
  Zelf nu een aantal maanden T6 gebruikt en ik ben op zoek naar een ander product hiervoor in de plaats.Suggeties? Gr. Saskia Hoi Saskia, Stackers is een bekend merk afslankpillen. Stuur s.v.p. even een mail naar info@sportfood.nl en we kunnen je een uitgebreide suggestie geven van producten die bij jou passen. Sportieve groeten, Bas (Geplaatst op 23-11-15)

 7. goed Beoordeling door Sandra
  Waardering

  Ik ben zeer tevreden. Ik fitness 3x per week en heb 4 weken deze vetverbrander gebruikt Ik heb nu 4% minder vet dan een maand geleden. (Geplaatst op 30-06-15)

 8. Diarree Beoordeling door Lore
  Waardering

  Ik ben nu 3 dagen bezig met de fatburners en heb enorm veel diarree en moet meer plassen dan normaal. Is dit normaal? Want ik wou volgende week starten met de vochtafdrijvers, maar is dit wel een goed plan? Hoi Lore, diarree kun je krijgen van teveel caffeine. Ik zou de komende dagen teruggaan naar 1 capsule per dag en geen koffie drinken totdat alles weer normaal is en dan langzaam weer opbouwen naar 2-3 capsules per dag. Meer plassen is normaal. De vochtafdrivers kun je prima gebruiken volgende week. Sportieve groeten, Bas-Sportfood.nl (Geplaatst op 24-06-15)

 9. tevreden Beoordeling door anita
  Waardering

  Ben nu denk 2 weken bezig ben super te vreden deze pillen geven mij een vol gevoel en sla soms dan ook een maaltijd over weet dat het niet goed is maar ga me ook niet vol eten ik sport niet maar fiets en loop heel veel dus vind het top echt een aanrader (geplaatst op 7-5-2015 (Geplaatst op 07-04-15)

 10. Inname Beoordeling door René
  Waardering

  Hoi,

  Ik heb de fatburners nu klaar liggen om te beginnen. Maar moet ik de inhoud van de capsules in water oplossen of de capsule in ze geheel innemen en lost dat op in je lichaam?
  Groet René
  Hoi René, capsules moet je altijd in het geheel innemen. Sportieve groeten, Bas-Sportfood.nl (Geplaatst op 03-02-15)

 11. afvallen Beoordeling door Kimberly
  Waardering

  ik.wil graag vet verbranden bij me buik en middel maar hoe kan dat het beste met voeding doen hoeveelheid en soort eten
  Hoi Kimberly, hier vind je een goed voorbeeld: http://www.sportfood.nl/voedingsschemas-afvallen/ Sportieve groeten, Bas-Sportfood.nl (Geplaatst op 25-01-15)

 12. Vraagje Beoordeling door Esmée
  Waardering

  Als je de 2e pot besteld? Moet je dan weer beginnen met 1 per dag? Of kan je meteen doorgaan met de 3 per dag?
  Verder doet dit veel voor me, ik zweet veel bij het trainen en helpt zeker tegen het honger gevoel! Bedankt!
  Hoi Esmeé, je mag doorgaan met dag 3. Goed om te horen dat het werkt! Sportieve groeten, Bas-Sportfood.nl (Geplaatst op 24-01-15)

 13. fatburner + why protein Beoordeling door René
  Waardering

  Hoi,

  Ik sport gemiddeld 4x in de week. Ik gebruik nu why protein en let erg op mijn voeding.
  Nog steeds heb ik overtollig vet rond mijn middel, buik en bovenbenen.
  mijn vraag: "kan de fatburner tegelijkertijd gebruikt worden met why protein"??
  Why protein gebruik ik 1x per dag 200ml. Groet René
  Hoi René, Whey en fatburners kunnen prima met elkaar gecombineerd worden, dat is geen probleem. Sportieve groeten, Bas-Sportfood.nl (Geplaatst op 20-01-15)

 14. van plan te bestellen Beoordeling door sanne
  Waardering

  Ik heb weinig vet, alleen wat op me buik.
  kan ik deze dan ook gebruiken voor extra snel resultaat?

  Hoi Sanne, dat kan zeker. Naast goede voeding en voldoende beweging versnelt deze vetverbrander het verbrandingsproces. Sportieve groeten, Bas-Sportfood.nl (Geplaatst op 06-01-15)

 15. Top Beoordeling door Esther
  Waardering

  Blij als mijn nieuwe potjes binnen zijn!
  Ik krijg er energie van en ik merk dat ik meer zweet tijdens de trainingen.
  Verder vind ik het fijn dat het capsules zijn, geen tabletten en dus makkelijk in te nemen.

  Top ! (Geplaatst op 22-07-14)

 16. beginnend gebruiker Beoordeling door patrick
  Waardering

  Ik heb voor het eerst een kuur besteld en train nu 4 a 5 keer in de week en dan voornamelijk cardio met daar naast af en toe kracht dus ben benieuwd.
  In hoeverre moet je oppassen met cafeïne en met alcohol?

  Hoi Patrick,
  In het algemeen gaan alcohol en verlaging van vetpercentage niet zo goed samen. Cafeine en alcohol bijten elkaar niet direct maar ik zou alcohol consumptie tot een absoluut minimum beperken als je doel is om je vetpercentage te verlagen. Sportieve groeten, Bas-Sportfood.nl (Geplaatst op 16-07-14)

 17. nieuwsgierig Beoordeling door nick
  Waardering

  Hallo...

  Ik had een vraag, kan je dit ook gebruiken zonder erbij te sporten?

  groetjess

  Hoi Nick, deze fatburner kun je ook gebruiken zonder te sporten al gaat het met sporten natuurlijk sneller. Als je niet wilt of kunt sporten, probeer tijdens het gebruik in ieder geval 30 minuten per dag stevig te wandelen. Sportieve groeten, Bas-Sportfood.nl
  (Geplaatst op 30-04-14)

 18. creatine en fat burner Beoordeling door Robin
  Waardering

  ik wil overtollig vet gaan wegtrainen, hiervoor wil ik mijn honger gevoel stillen door deze pillen te gebruiken. kan ik hiernaast dan ook nog creatine nemen voor extra energie of is dit beter om niet te combineren?

  Hoi Robin, je kunt Creatine er gewoon bij gebruiken alleen houd rekening dat je in kilo's dan wel zwaarder kunt worden. Dit is echter vocht en geen vet. Sportieve groeten, Bas-Sportfood.nl (Geplaatst op 25-03-14)

 19. van plan om te gaan gebruiken Beoordeling door Michelle
  Waardering

  Ik train 4-5 keer per week, de rustdagen moet je dan ook de pillen gebruiken?

  Hoi Michelle, ja op rustdagen ook innemen. Sportieve groeten, Bas-Sportfood.nl (Geplaatst op 27-02-14)

 20. Advies Beoordeling door Daan
  Waardering

  Ben net 5 dagen bezig met deze vet burner, en het is nog niet lang genoeg om echt resultaten te zien maar mijn eerste ervaringen zijn positief! mijn honger gevoel is helemaal weg en voel heb toch genoeg energie voor de dag. Maar ik vroeg me af of ik na 1 pot in een x kan stoppen met vet burners? Kom ik dan snel weer aan? of moet ik het rustig afbouwen?

  Hoi Daan, wij raden aan om na maximaal 2 potten, minimaal 1 maand te stoppen. Als je verder een evenwichtig voedingspatroon volgt zul je niet snel aankomen. Je hoeft niet rustig af te bouwen met dit product. Sportieve groeten, Bas- Sportfood.nl (Geplaatst op 05-02-14)

 21. gebruik van fat burner Beoordeling door Rowana
  Waardering

  gebruik van fat burner laat me zeker meer zweten (deed ik amper). ik ga nu bijna dagelijks afwisseld van lang of kort fitnessen ook dus heb wel wat meer energie ik ben echter wel geen gram afgevallen maar wel wat sterker geworden (lichtjes verschil maar zeker lang niet zichtbaar :) Ik doe afwisseld fitness met beetje cardio en wat meer power.Eten ook niet veel verschil met daarvoor maar ik eet altijd wel redelijk gezond :) deze is wel beter dan alle andere dingen die ik ooit gebruikt heb maar ben van plan ietsje anders van jullie te testen om te zien of ik meer verschil merk :) groetjes (Geplaatst op 30-01-14)

 22. VRAAG Beoordeling door Alex
  Waardering

  Hoe kan ik de ver burner het beste gebruiken in combinatie met Whey en Hulkforce V2
  Verder perfect product

  Hoi Alex, beide producten kun je gewoon gebruiken volgens hun eigen specifieke inname advies. Je hoeft nergens special rekening mee te houden. Sportieve groeten, Bas-Sportfood.nl (Geplaatst op 20-01-14)

 23. :) Beoordeling door Loes
  Waardering

  Hallo! Tot nu toe bevalt hij prima, ik vroeg me alleen af wat nou beter is 45 min voor het sporten of bij de lunch? Verbrand je meer als je hem voor het sporten ineemt? En zou dat dan ook met de pil van de avond kunnen?
  Groetjes Loes

  Hoi Loes, het kan allebei, maar net voor het sporten hebben deze vetverbranders net wat meer resultaat. Sportieve groeten, Bas-Sportfood.nl (Geplaatst op 16-11-13)

 24. goed Beoordeling door hetty
  Waardering

  Bij mij werkt het super. Ik train 5 dagen in de week en voordat ik begon met deze fatburners viel ik kwa gewicht niks af. Nu ben ik een weekje begonnen met de fatburners en al 2 kilo lichter. Maar wel een vraagje. Je mag het een maand achtereen gebruiken en daarna? Moet je een week stoppen of langer? Ik wil nog ongeveer 8 kilo kwijt en ik hoop natuurlijk dat ik dat Red in een maand maar ben toch bang dat als ik stop dat t weer terug komt. Na hoelang mag je dan weer beginnen?

  Hoi Hetty, goed om te horen dat de Fat Burner al goed aan het werken is! Als je na 1 pot een weekje rust pakt kun je daarna gerust weer een pot pakken. Na de tweede pot zou ik minimaal een maand er tussen laten. Sportieve groeten, Bas-Sportfood.nl (Geplaatst op 01-08-13)

 25. Kuur? Beoordeling door Gerrit
  Waardering

  Hoelang is deze kuur?
  Ben bezig met Insanity en fat burner lijkt me dan goed om erbij te gebruiken!

  Hoi Gerrit, 1 pot is voldoende voor 1 maand. Sportieve groeten, Bas-Sportfood.nl (Geplaatst op 03-07-13)

 26. Nieuw Beoordeling door L.
  Waardering

  Hoi,
  Ik heb deze net besteld kan iemand mij vertellen of dit ook bijwerkingen heeft? En val je er veel van af?

  Groeten

  Hoi L, Dit product geeft zelden bijwerkingen. Als je niet goed tegen cafeine kan dan zou ik de dosering langzaam opvoeren, verder kun je het zonder problemen gebruiken. Of je er veel van afvalt hangt van een hoop factoren af zoals je voedings-en bewegingspatroon, leeftijd, geslacht, hoeveelheid overgewicht etc.. Het geeft je in ieder geval een goede duw in de rug bij het afval proces! Sportieve groeten, Bas-Sportfood.nl (Geplaatst op 10-04-13)

 27. Aanrader Beoordeling door Bags
  Waardering

  Me eerste ervaring met fatburners en meteen een goede. Nog een paar dagen en me 'kuurtje' zit erop. Heb deze periode gecombineerd met 5 a 6 dagen per week in de sportschool. Enkel water, vitaminewater, melk en crystal clear drinken. Op me voeding letten. Ruim zeven kilo eraf. Ga nu een maand fat blockers proberen en op dezelfde voet verder. In maart bestel ik dit potje sowieso weer! Zeker een aanrader! (Geplaatst op 05-02-13)

 28. Advies Beoordeling door krullies
  Waardering

  Ik ben op zoek naar een goede fatburner, heb last van me onderbuik en wil in de zomer een mooi figuur hebben. Zelf gebruikte ik de black cats altijd, het geeft een goede boost, eet minder en je verliest duidelijk wat. Maar product mag niet meer verkocht worden.
  Kan ik dit product met black cats vergelijken?

  Hoi Krullies, de RAW IRON Prof. Fatburner zit inderdaad in dezelfde categorie als de Black Cats. De Black Cats mogen overigens gewoon verkocht worden en staan ook in onze winkel. Sportieve groeten, Bas-Sportfood.nl (Geplaatst op 05-11-12)

 29. Prima Beoordeling door Sylvia
  Waardering

  Ik ben tevreden. Deze vetverbrander is niet zo agressief als sommige die ik heb gebruikt. Van deze krijg je gewoon lekkere energie, kunt goed slapen en langzaam meer zeker zie je je vet minder worden. Ik heb het tweede potje net besteld. (Geplaatst op 11-07-12)

 30. ? Beoordeling door desi
  Waardering

  Ik merk helemaal geen verschil met deze pillen.
  Hoe kan dat?

  Hoi Desi, je geeft te weinig informatie om de vraag te kunnen beantwoorden: allereerst, houd je je aan de aanbevolen dosering en sla je geen dagen over? Let je op je voeding? Tegen extreem slecht eten kan geen pil tegen op namelijk. Sport je regelmatig? Alleen maar pillen slikken en hopen dat het vet er afsmelt gaat niet lukken. Hoe lang heb je de Fat Burner de kans gegeven? Het is namelijk niet zo dat je na 1 week al grote resultaten ziet. Er zijn minstens 2-3 weken voor nodig voordat je zichtbare resultaten ziet. Geen enkele pil is een wondermiddel, maar slechts een goede ondersteuning voor je voeding en sporten. De RAW IRON Fat Burner is één van de beste legale Fat Burners op de markt op dit moment. Stuur ons anders even een mail naar info@sportfood.nl zodat we verder kunnen helpen. Groeten, Bas-Sportfood (Geplaatst op 08-07-12)

 31. Goed Beoordeling door Anoniem
  Waardering

  Hele fijne vetverbrander. Geen rare bijwerkingen en werkte goed bij me. Ik heb er weer eentje besteld. (Geplaatst op 01-06-12)

 32. goed spul Beoordeling door Mascha
  Waardering

  ik ben van een ander merk overgestapt op deze en het bevalt prima. Veel energie, weinig honger en mijn vet% is gezakt van 33% naar 29% (Geplaatst op 10-02-12)

 33. ook tevereden Beoordeling door Ryan
  Waardering

  ik heb deze vetverbrander ook en ben ook tevreden. Dit is de eerste vetverbrander die wat voor me doet. Ik heb nog wel een vraag, mag mijn vriendin deze ook gebruiken of is deze alleen voor mannen?

  Hoi Ryan, bedankt voor je review. De RAW IRON Professional Fat Burner is ook prima te gebruiken door vrouwen. Geen enkel probleem! Sportieve groeten, Bas- Sportfood.nl (Geplaatst op 26-01-12)

 34. Zeker tevreden Beoordeling door Wim
  Waardering

  Deze vet burner werkt prima bij mij. Het geeft me net de duw die ik nodig heb. Ik heb minder honger en zit nu in de tweede week en begin duidelijk verschil te zien. Ben beniuewd hoe ik er over een paar weken bij sta??! (Geplaatst op 26-01-12)


Schrijf uw eigen beoordeling

Uw beoordeling over: RAW IRON Professional Fat Burner

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Waardering
Sportfood garandeert
 • Gratis verzending vanaf € 20,00
 • Voor 16.00 besteld, vandaag verzonden
 • Laagste prijsgarantie
 • Vertrouwd sinds 2005