• Gratis verzending vanaf € 20,00
  • Voor 16.00 besteld, vandaag verzonden
  • Laagste prijsgarantie
  • Vertrouwd sinds 2005
Winkelwagen (0) - € 0,00

Over Sportfood.nl

Welkom bij Sportfood.nl!

Leuk dat je de moeite neemt om ons te leren kennen.

In 2005 zijn wij ergens op zolderkamertje begonnen met de verkoop van sport voedingssupplementen. Al snel kregen we in de gaten dat er in supplementen land teveel slechte producten verkocht werden.
Producten met verboden stoffen, producten met claims die niet waargemaakt konden worden en producten waarvan de inhoud niet overeenkwam met het etiket. Als ras echte sporters vonden we dat dat anders kon en anders moest en hebben daarom Sportfood.nl opgericht.

Wat maakt Sportfood.nl zo uniek?:

  • wij verkopen niet zo maar alle producten van een bepaald merk en bieden ook, bewust, niet alle merken aan. Onze inkoopafdeling handmatig uit welke producten goed zijn voor atleten en welke merken te vertrouwen zijn. Zo hebben we niet het grootste assortiment, maar alles wat aangeboden wordt bij Sportfood.nl kan met een gerust hart gekocht worden.
     
  • wij hebben echte specialsiten in huis die ECHT advies geven. Zo kan het goed zijn dat we iemand aanraden om eerst met zijn voeding aan de slag te gaan voordat ze supplementen bij ons kopen of zeggen we gerust tegen een 14-jarige dat hij of zij beter nog een tijdje kan wachten voordat ze met supplementen beginnen. Wij hebben namelijk de overtuiging dat als je iemand eerlijk en goed voorlicht, deze persoon vanzelf zijn weg terug naar je vindt.

  • al onze medewerkers hebben een sportachtergrond. Zo is zelfs degene die bij ons de administratie doet een Zumba en XCORE instructrice!  Verder lopen er bij ons wedstrijd bodybuilders rond, personal trainers, voedingsdeskundigen enz. Wie van ons je ook aan de lijn krijgt, we snappen je vraag en weten waar we het over hebben! Wel zo fijn om te weten.

  • we werken goed samen met de Nederlandse Voedsel- en waren authoriteit (NVWA). Regelmatig vinden er ook controles bij ons plaats die wij met glans doorstaan.

  • door dit alles zijn we inmiddels tot één van de beste sportvoedingsshops van Nederland en België uitgegroeid. We zijn dan ook trots dat we inmiddels honderd duizenden sporters, van beginners tot wedstrijd atleten, voorzien hebben van goed advies en hoge kwaliteits supplementen. Dat geeft een atleet the extra edge en dat horen we ook terug in de vele positieve feedback die wij ontvangen.

In de echte Sportfood.nl stijl heten we je dus van harte welkom. Kijk gerust rond op onze site en mochten er vragen zijn mail ons gerust op info@sportfood.nl