• Gratis verzending vanaf € 20,00
  • Voor 16.00 besteld, vandaag verzonden
  • Laagste prijsgarantie
  • Vertrouwd sinds 2005
Winkelwagen (0) - € 0,00

Official dealer of RAW IRON

Official dealer of RAW IRON

 

RAW IRON, rauw ijzer; in deze moderne tijd van computer gestuurde fitness apparatuur, trendy fitnesscentra en geplastificeerde dumbbells zou je bijna vergeten waar het in onze sport echt om draait.

Zonder het gevoel van de ijzeren dumbbells, het geklater van 20kg schijven en het kraken van een volgeladen squatrek is Bodybuilding geen Bodybuilding.

En zo vinden we dat ook bij RAW IRON als het om supplementen gaat. Steeds vaker merkten we dat andere merken concessies aan het doen waren . Steeds vaker werd er uit het oog verloren waar het echt om draait bij een hoogwaardig supplement. In de jacht naar zo groot mogelijke winstmarges worden eiwitgehaltes naar beneden geschroefd, en komen de koolhydraten in weightgainers steeds vaker uit goedkope suikerbronnen. ‘’Vernieuwende’’ ingrediënten worden overal aan toegevoegd zonder dat er ook maar een onsje wetenschappelijk bewijs is dat het werkt, laat staan dat atleten in de praktijk hier iets van merken.

Als ras echte krachtsporters hadden we bij RAW IRON hier dus andere ideeen over. Genoeg flitsende reclames, genoeg onzin claims, genoeg geld uitgeven aan producten die bij voorbaat al niet of nauwelijks kunnen werken.

Uit deze filosofie werd RAW IRON geboren. Supplementen op de markt brengen met ingrediënten waarvan aangetoond is en in de praktijk ondervonden is, dat ze werken. Ingrediënten met de beste kwaliteit. Dan maar niet de aller, aller goedkoopste maar een paar eurocent extra verdient zich heel snel terug als het resultaat goed is.

RAW IRON, rauw ijzer, terug naar de fundamenten waar het ooit om begonnen is, terug naar supplementen die echt werken, terug naar het weer trots zijn om krachtsporter te zijn.

RAW IRON- PROUD TO BE STRONG!