Heavy Grip handknijpers

Heavy Grips Grippers zijn de ideale tools om je hand-en onderarm gripkracht te versterken. Deze professionele handknijpers zijn ideaal voor sporters waarbij gripkracht essentieel is zoals bij: bergbeklimmers, honkballers, turners, tennissers en krachtsporters.
Ook bij veel beroepen is gripkracht van belang, denk hierbij aan o.a. politie, brandweer, bouwvakkers etc.

Het grote verschil tussen Heavy Grip handknijpers en de handknijpers die je in sportwinkels en warenhuizen koopt is dat de HG Grippers een veel hogere weerstand hebben en uit een veel beter materiaal vervaardigd zijn. Met de ‘’reguliere’’ grippers kun je vaak honderden herhalingen achterelkaar maken, maar daar bouw je geen hand-en onderarm gripkracht mee op. De Heavy Grippers sluit je maar hooguit 5-10x zodat je echt aan krachttraining doet.

Nog een groot voordeel van de Heavy Grippers is dat er levenslange garantie opzit. Zo ben je verzekerd van het feit dat, wat er ook gebeurt, je altijd je gripper ter beschikking hebt.

De meeste mannen beginnen met de Heavy Grip 150 of HG 200 gripper, dames beginnen meestal met de HG 100. Op het moment dat je 10 of meer herhaling kunt maken met één van de HG’s is het tijd om door te gaan naar de volgende handknijper.

De Heavy Grips zijn los te verkrijgen of in pakketvorm, dus als je op zoek bent naar een voordelig, handzaam en degelijke tool om je gripkracht te verbeteren dan zijn de Heavy Grip grippers een ideale aanwinst. Now get gripping!