Symbion Forte®
Symbion Forte®
1 verpakking met 60 vegetarische capsules.

Levertijd

Uit voorraad leverbaar

ÔéČ┬á30,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Symbion Forte® helpt op natuurlijke wijze!

Symbion Forte® is een kwalitatief hoogwaardig probioticum. Het bevat tevens een prebioticum en extra enzymen.

Symbion Forte® bevat het volgende mengsel (54,00 mg) in gelijke delen per dagelijkse portie (= 2 capsules):

Bifidobacterium bifidum
Bifidobacterium animalis lactis
Bifidobacterium L longum
Lactobacillus rhamnosus
Lactobacillus plantarum
Lactococcus lactis
Lactobacillus paracasei
Lactobacillus acidophilus
Lactobacillus salivarius
Enterococcus faecium
Inuline 200,00 mg
Digezyme 120,00 mg
 
Totale hoeveelheid bacteriën: 3.000.000.000 per capsule
 
Allergie informatie
Dit supplement bevat geen allergenen
 
Hulpstoffen
DRC® (vegetarische maagsap resistente capsule), microcrystalline cellulose en plant vezels (vulstof), rijst concentraat en rijst extract (hulpstof)

Kenmerken Symbion Forte®
- Hoogwaardig voedingssupplement
- Met meerdere (10) relevante culturen c.q. stammen, prebioticum en extra enzymen
- Volgens ISO 22000 Kwaliteitsnormen geproduceerd in Nederland
- Met een vegetarische maagsapresistente capsule
- Een kwaliteitsproduct van Venamed

Probiotica zijn goede bacteriën die van nature in onze darmen voorkomen. Naast probiotica bestaat er ook prebiotica. Dit zijn onverteerbare voedingsvezels die als voeding dienen voor de probiotica. Wij hebben ervoor gezorgd dat er prebiotica in de Symbion Forte® is opgenomen voor een optimale werking van de probiotica!

Wijze van gebruik Symbion Forte®
Volwassenen, twee capsules per dag met een glas lauw water innemen op een lege maag. Heb je moeite met het slikken van capsules? Je kunt de uiteinden van deze capsules gemakkelijk losdraaien en de inhoud ervan in een glas lauw water doorroeren en dan opdrinken op een lege maag. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, lactatie, ziekte of medicijngebruik. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen passen in een gezonde levensstijl maar zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.
 
Netto inhoud
24 gram
 
Beschikbaarheid
Uit voorraad leverbaar
 
Nog vragen over de Symbion Forte® ?
Voor alle mogelijke vragen kun je ons bellen op 073 – 522 3424 (op werkdagen tot 21.00 uur s' avonds en op zaterdag tot 17.00 uur) of een berichtje sturen naar info@sportfood.nl

Gratis naar keuze
Bij een bestelling vanaf €75,00 ontvang je een gratis supplement. Je leest er meer over op het einde van het bestelproces. We sturen deze gratis verpakking dan mee met je bestelling. Profiteer ervan! 
 
Gratis meeneemverpakking
Je ontvangt bij je eerste bestelling altijd een gratis meeneemverpakking!

Ervaringen
" Mijn buik is weer blij. Dank je wel voor de goede adviezen"
" Ik ben dik tevreden met de adviezen en de snelle levering. De Symbion Forte heb ik zojuist weer besteld "
" Ga nooit meer van de Symbion forte af. Nogmaals bedankt "
" Het gaat weer goed met me, dank u. Ik blijf voorlopig de Symbion Forte slikken "
" Jullie hebben de allerbeste probiotica die er bestaat"
" Ik wil jullie vriendelijk bedanken voor jullie goede producten "
" Ik gebruik de capsules nu nog maar een paar keer per week als "onderhoud" en dit blijf ik zeker doen "
" Mijn ervaringen zijn ronduit positief "
" Zonder deze middelen en het meedenken was ik niet wie ik nu ben "
" Voor jullie service en producten niets dan lof "

Ervaringen

" Mijn buik is weer blij. Dank je wel Gezondheidswebshop voor de goede adviezen" " Ik ben dik tevreden met de adviezen en de snelle levering " " Ga nooit meer van de Symbion forte af. Nogmaals bedankt " " Het gaat weer goed met me, dank u. Ik blijf voorlopig de Symbion Forte slikken " " Jullie hebben de allerbeste probiotica die er bestaat" " Ik gebruik de capsules nu nog maar een paar keer per week als "onderhoud" en dit blijf ik zeker doen " " Mijn ervaringen zijn ronduit positief " " De service van Vital Direct is meer dan uitstekend " " Voor jullie service en producten niets dan lof " " Ik voel mij plezierig met de producten die ik bestel, ik blijf ze gebruiken "

Gebruik

Wijze van gebruik Symbion Forte® Volwassenen, twee capsules per dag met een glas lauw water innemen op een lege maag. Heb je moeite met het slikken van capsules? Je kunt de uiteinden van deze capsules gemakkelijk losdraaien en de inhoud ervan in een glas lauw water doorroeren en dan opdrinken op een lege maag. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, lactatie, ziekte of medicijngebruik. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen passen in een gezonde levensstijl maar zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Samenstelling

Symbion Forte┬« bevat het volgende mengsel (54,00 mg) in gelijke delen per dagelijkse portie (= 2 capsules): Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium animalis lactis, Bifidobacterium L longum, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus plantarum, Lactococcus lactis, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus salivarius, Enterococcus faecium, Fructo oligo sacharide (FOS) 200,00 mg en Digezyme 120,00 mg. Totale hoeveelheid bacteri├źn: 3.000.000.000 per capsule Allergie informatie Dit supplement bevat geen allergenen Hulpstoffen DRC┬« (vegetarische maagsap resistente capsule), microcrystalline cellulose en plant vezels (vulstof), rijst concentraat en rijst extract (hulpstof) Netto inhoud 24 gram