Symbion Forte®
Symbion Forte®
1 verpakking met 60 vegetarische capsules.

Levertijd

Uit voorraad leverbaar

€ 30,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Symbion Forte® helpt op natuurlijke wijze. 
 

Symbion Forte® is een kwalitatief hoogwaardig probioticum. Het bevat tevens een prebioticum én extra enzymen. 

✓ Hoogwaardig voedingssupplement
✓ Uniek op de Nederlandse markt
✓ Volgens ISO 22000 kwaliteitsnormen geproduceerd in Nederland
✓ Met een vertraagd release-effect vanwege maagsap resistente plantaardige capsule

Probiotica zijn goede bacteriën die van nature in onze darmen voorkomen. Naast probiotica bestaan er ook prebiotica. Dit zijn onverteerbare vezels die als voeding dienen voor de probiotica. Wij hebben ervoor gezorgd dat er naast de probiotica en prebiotica ook extra enzymen in de Symbion Forte® zijn opgenomen. En juist deze unieke combinatie maakt de Symbion Forte® zo speciaal en ongekend effectief.

De Voordelen!

✓ Probioticum + Prebioticum + Enzymen in één capsule
✓ Met liefst tien (10) relevante culturen 
✓ Vrij van allergenen 

De ingrediënten in de Symbion Forte® zitten verwerkt in een vegetarische maagsap resistente DRcaps®. Deze gepatenteerde capsules beschermen de gevoelige bacteriestammen zodoende tegen maagzuur en hebben bovendien een vertraagd release-effect.

Gun jezelf Symbion Forte® en voel het verschil We hanteren een gunstig kortingsmodel. Bij een bestelling vanaf €75,00 ontvang je een gratis supplement. Je leest er meer over op het einde van het bestelproces. We sturen deze gratis verpakking dan mee met je bestelling. En je ontvangt bij je eerste bestelling altijd een meeneemverpakking! Wij kunnen hier helaas geen volledige informatie verstrekken over het gebruik van dit supplement i.v.m. de geldende wetgeving. Voor vragen kun je ons bellen op 073 – 522 3424 (op werkdagen tot 21.00 uur s' avonds en op zaterdag tot 17.00 uur).

Samenstelling

Symbion Forte® bevat het volgende mengsel (54,00 mg) in gelijke delen per dagelijkse portie (= 2 capsules): Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium animalis lactis, Bifidobacterium L longum, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus plantarum, Lactococcus lactis, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus salivarius, Enterococcus faecium, Fructo oligo sacharide (FOS) 200,00 mg en Digezyme 120,00 mg. Totale hoeveelheid bacteriën: 3.000.000.000 per capsule Allergie informatie Dit supplement bevat geen allergenen Hulpstoffen DRC® (vegetarische maagsap resistente capsule), microcrystalline cellulose en plant vezels (vulstof), rijst concentraat en rijst extract (hulpstof) Netto inhoud 24 gram

Gebruik

Wijze van gebruik Symbion Forte® Volwassenen, twee capsules per dag met een glas lauw water innemen op een lege maag. Heb je moeite met het slikken van capsules? Je kunt de uiteinden van deze capsules gemakkelijk losdraaien en de inhoud ervan in een glas lauw water doorroeren en dan opdrinken op een lege maag. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, lactatie, ziekte of medicijngebruik. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen passen in een gezonde levensstijl maar zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Ervaringen

" Mijn buik is weer blij. Dank je wel voor de goede adviezen" " Ik ben dik tevreden met de adviezen en de snelle levering " " Ga nooit meer van de Symbion forte af. Nogmaals bedankt " " Het gaat weer goed met me, dank u. Ik blijf voorlopig de Symbion Forte slikken " " Jullie hebben de allerbeste probiotica die er bestaat" " Ik gebruik de capsules nu nog maar een paar keer per week als "onderhoud" en dit blijf ik zeker doen " " Mijn ervaringen zijn ronduit positief " " De service is meer dan uitstekend " " Voor jullie service en producten niets dan lof " " Ik voel mij plezierig met de producten die ik bestel, ik blijf ze gebruiken "