RAW IRON® Professional Burner 2 pack
RAW IRON® Professional Burner 2 pack
Twee verpakkingen van de RAW IRON® Professional Burner

Levertijd

Uit voorraad leverbaar

€ 51,50
Prijs per pakket
Aantal: 
Bestellen
 

RAW IRON® Professional Burner 2 pack bestel je voordelig en snel bij Sportfood.nl

De RAW IRON® Professional Burner kan in allerlei situaties gebruikt worden maar zal het beste resultaat opleveren als je erbij sport en zo goed als mogelijk op je voeding let. Het geheim van deze uitgekiende formule zit hem in de combinatie van maar liefst zes (6) unieke ingrediënten. Het bevat L-Carnitine L-Tartraat, Caffeïne, Groene thee extract (waarvan 45% EGCG), Groene koffiebonen extract, Capsimax® en Chroom picolinaat (draagt bij aan een normaal vetmetabolisme en het energiemetabolisme en ondersteunt de normale vetstofwisseling).

RAW IRON® Professional Burner bevat per dagelijkse portie (= 2 capsules per dag)
L-Carnitine L-Tartraat                                   300 mg
Caffeine anhydrous                                      150 mg
Green Tea 45% EGCG                                 120 mg
Green Coffee Bean extract                             50 mg
Capsimax®                                                       5 mg
Chroom picolinaat (RI  500 %)                    200 mcg*
(% RI = Referentie Inname)

Hulpstoffen
HPMC (vegetarische capsulehuls), microcrystalline cellulose (plantvezels als vulstof), siliciumdioxide (antiklontermiddel), magnesiumstearaat (plantaardig smeermiddel)

Allergie informatie
Dit supplement bevat geen allergenen

Kenmerken
- Hoogwaardig voedingssupplement
- # 1 burner in zijn soort
- Slechts 2 capsules per dag!
- Bevat  ingrediënten die elkaar versterken
- Ondersteunt de normale vetstofwisseling en draagt bij aan het energiemetabolisme en een normaal vetmetabolisme*
- Een kwaliteitsproduct van RAW IRON® Sports Nutrition

Inhoud
Twee verpakkingen van 60 capsules

Wijze van gebruik
Volwassenen, 2 maal daags 1 capsule met ruim water innemen, bij voorkeur tijdens of direct na de maaltijden tenzij anders geadviseerd. Start met 1 capsule per dag om je tolerantie te testen. Bevat per dagdosering 200mg cafeïne, niet aanbevolen voor kinderen en zwangere vrouwen. Raadpleeg een deskundige alvorens dit supplement te gebruiken in geval van medicijngebruik en ziekte. Niet gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Neem 4 uur voor het slapengaan geen capsules meer in. Bouw de inname altijd langzaam op. Nooit meer dan 2 capsules per dag. Probeer de inname van Cafeïne houdende dranken zoals koffie en energiedranken tot een minimum te beperken tijdens de kuur. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen passen in een gezonde levensstijl maar zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding. Dit supplement is niet geschikt voor personen beneden de 18 jaar. Raadpleeg bij gelijktijdig gebruik van geneesmiddelen en/of andere stimulerende middelen altijd eerst een arts of apotheker. Niet gebruiken bij hart- en vaataandoeningen, hoge bloeddruk, diabetes, glaucoom, schildklier-, nier- of prostaatproblemen of bij gebruik van MAO-remmers. Raadpleeg in geval van twijfel altijd uw arts. Niet langer dan een maand achtereen gebruiken.

Nog vragen?
Voor alle mogelijke vragen kun je ons bellen op 073 – 522 3424 (op werkdagen tot 21.00 uur s' avonds en op zaterdag tot 17.00 uur) of een berichtje sturen naar info@sportfood.nl

Gratis naar keuze
Bij een bestelling vanaf €75,00 ontvang je een gratis supplement. Je leest er meer over op het einde van het bestelproces. We sturen deze gratis verpakking dan mee met je bestelling. Profiteer ervan! 

Gratis meeneemverpakking
Je ontvangt bij je eerste bestelling altijd een gratis meeneemverpakking!

Ervaringen
- Ik heb deze gebruikt omdat de Xtreme op was en ik moet zeggen deze vind ik heel goed.
- Ik vind hem erg fijn en ik kreeg ook meer energie overdag. Ik heb 3x in de week gesport en een beetje op mijn eten gelet maar geen dieet.
- Dit is mijn favoriete spul. Ik kan er goed tegen en helpt mij ook echt.
- Ben nu denk 2 weken bezig ben super tevreden, een aanrader
- Blij als mijn nieuwe potjes binnen zijn! Verder vind ik het fijn dat het capsules zijn, geen tabletten en dus makkelijk in te nemen.
- Mijn eerste ervaring en meteen een goede. Nog een paar dagen en me 'kuurtje' zit erop. Heb deze periode gecombineerd met 5 a 6 dagen per week in de sportschool. Enkel water, vitaminewater, melk en crystal clear drinken. Op me voeding letten. Zeker een aanrader!
- Ik ben tevreden. Deze is niet zo agressief als sommige die ik heb gebruikt. Van deze krijg je gewoon lekkere energie en je kunt goed slapen. Ik heb het tweede potje net besteld.
- Hele fijne. Ik heb er weer eentje besteld.
- Ik ben van een ander merk overgestapt op deze en het bevalt prima.
- Deze burner geeft me net de duw die ik nodig heb. Ben benieuwd hoe ik er over een paar weken bij sta??!
 
Disclaimer: De reviews op deze website zijn persoonlijk van aard. Resultaten kunnen van persoon tot persoon verschillen.